Dior s/s 09




Igår hade Dior sin visning i Paris. Här är några av mina favoriter. Det är mycket skira tyger, vippiga kjolar, läder, markerade midjor och korsetter i Diors kollektion. Jag är inte besviken :) Som vanligt, om ni vill se hela kollektionen går ni in på style.com.

Gossip girl sneakpeak




Har nu spenderat 4 dagar inomhus! Jag tror jag blir galen snart. Hade tänkt gå ut på en promenad idag, nu när jag äntligen börjar tillfriskna, men då öser ju regnet ner förstås. Har spenderat förmiddagen med ett nytt avsnitt av The Hills, som vanligt på tisdagar :) Har dessutom tjuvkikat på den kommande säsongen av Gossi girl som går just nu i USA. Jag lovar alla fans där ute att den här säsongen är bättre än den första! Så mycket spännande som händer och självklart massor av snygga outfits. Ska inte avslöja något, men visar lite bilder från dom första avsnitten...

Modeveckan i Paris




Nu har modeveckan i Paris dragit igång. Favoriten från dagens visningar är helt klart Nina Ricci. Massor av romantiskt klänningar i skira tyger. Härliga ljusa färger som puderrosa å creme. Jag gillar! Vill du se hela kollektionen så finns den på style.com.

Acne


Har ni hunnit spana in det senaste hos Acne? Massor av fina grejer!


Önska kostar ingenting




Jag fyller år om exakt 23 dagar, yeay! Har inte planerat något storslaget, middag med familj och pojkvän på självaste födelsedagen och sen till helgen efter så ska älsklingen bjuda ut mig på finmiddag, bara han och jag :) Har alltid så svårt att komma på saker jag önskar mig. Man har det mesta man behöver. Men i år har jag dessa underbara saker på min lista. Klassiska heels från Christian Louboutin, väska från Balenciaga och rosa klocka från Tritoni/Triwa. Skorna och väskan speciellt är riktga dyrgripar, men önska kostar ingenting...


Vinn underbara undies!




Dessa fina undies från Barilla har jag spanat in tidigare. Helt underbart snyggt med rosa och svart spets. Skulle definitivt piffa upp en tråkig vardag :) Just nu har ELLE och twilfit en tävling där förstapriset är just dessa plagg! Hur bra som helst. Om du vill vara med och tävla så gör du det här!

veckans planering

Tredje dagen jag är hemma och sjuk nu, börjar bli riktigt långtråkigt. Idag mår jag lite bättre så jag har fördrivit tid med att diska och städa lite. Senare ska jag tvätta så alla kläder är rena till på fredag då vi åker till New York! jippi! Har bara en dag att jobba den här veckan, skulle jobbat idag men det blev ju inte så nu, resten av dagarna blir det till att packa och planera, eventuellt växla in lite mer pengar. Men nu ska jag kurera mig själv med ännu mer te och halstabletter. Ses!

Min sjukklassiker




Älsklingen var precis hem en snabbis för att lämna av lite mat och annat till mig. En påse full med soppa, glass, halstabletter och så lite godis förstås :D Så nu sitter jag och äter lite köttsoppa och tittar på film. Min ultimata sjukklassiker som jag nästan alltid tittar på när jag är sjuk, Grease! Det är min feel-good-movie. Den och barnen i bullerbyn har hängt med sedan barnsben, haha! Riktigt bra traditioner håller i sig.

Uttråkad

Usch vilken tråkig dag det här kommer att bli. Är fortfarande dålig och börjar bli så otroligt uttråkad. Finns verkligen ingenting roliga att hitta på när man är sjuk, någon som har något förslag? Om ändå pojkvännen var hemma och pysslade om mig lite så hade det varit bättre :) Lite mumsig glass att kyla halsen med hade inte heller varit fel...hmm. Jag får väl fortsätta glo på meningslös tv ett tag till. vad har ni för er?

sött för fossingarna




Vilka söta tofflor! Tänk att få trippa runt i dom hemma en kylig morgon. Det är annat det än dom totalt osexiga duntofflorna jag lufsar runt i nu :D Dessa kommer från juicy couture.

Lördagsoutfit



Den här outfiten hade jag gärna haft på mig ikväll om jag hade gjort något roligare än att ligga hemma å må dåligt. Hade varit snyggt med ett par mörkgråa strumpbyxor och ankelboot eller heels. Rosettskärpet skulle passa till massa annat jag har här hemma, kanske ska ta å köpa ett... :) Alltihop kommer från Monki.


host host...

Jaha, då har man blivit sjuk då. Vaknade imorse med halsont och täppt näsa, skoj skoj! Nu när det äntligen är helg och man har planerat in tid för vänner och pojkvän så blir man fast hemma i sängen. Ikväll skulle jag ha drinkkväll med R och så hade jag gärna gått en sväng på bokmässan, men nu blir det inte så tyvärr. Dagens aktiviterer består istället av tv-tittande, vila och massor av tedrickande.

black lace bow cuff




Titta vilket sött armband! Skulle sitta fin fint på min handled. Piffar upp vilken outfit som helst, både till vardags och fest. Finns hos Asos för 184 kr.

Favoriter till blog awards 08

Ni har väl inte glömt att rösta på era favoitbloggar till Blog awards 2008 som anordnas av veckorevyn? Jag har slängt in min röst nu. Håller tummarna för Engla i kategorin bästa veteran, Sofie Fahrman i bästa nykomling, Elin Kling i bästa fashionista samt Linn Gustafsson i bästa dagens outfit. Alla dessa är mina favvisar som jag följer varje dag. Länkar finns i min länklista om ni vill kolla in bloggarna. Om ni vill rösta på era favoriter gör ni det här!



TGIF

Goddagens! Herre jäklar vad mycket det har varit att göra idag! Är ju både löningsfredag och bokmässa. Stan är fullproppad med människor. Är helt slutkörd efter dagens jobbpass! Dundrande huvudvärk har jag dessutom...TGIF! säger jag bara. Äntligen helg så man får vila. Resten av kvällen ska jag bara sitta i soffan och göra så lite som möjligt :)

The sartorialist




Ni har kanske hört talas om sidan The sartorialist som fotar "vanligt" folk på gatan. Super bra inspirationskälla som jag sett många modebloggare använder sig av. Det är ju ofta så man får sina idéer, genom att spana på andra människor. Bilderna ovan är tagna under modeveckan i Milano. Massa fint tycker jag. Ser fram emot att se vad dom kommer hitta under modeveckan i Paris. Vill du kika på fler bilder så gör du det här.


Lite bättre

Hej och godförmiddag! Ledig dag idag, yeay! Ska bli så skönt att få varva ner lite. Det enda som står på listan att göra idag är att handla lite mat och sen på eftermiddagen ska jag få gå min baristautbildning. Ska bli skojsigt att få kalla sig barista istället för cafébiträde, visst låter det lite finare? haha! Vad gör man inte för att känna sig lite bättre :) Appropå bättre så blev jag lite mallig när jag såg att sofie fahrman skrev om Steve Madden skorna jag nämnt tidigare. Tänka sig att jag var före, klapp på axeln till mig! Nej nu ska jag återgå till kaffekoppen. Ha en fin dag!


Whyred




Ni har väl inte missat Whyred´s nya nätbutik? Var precis inne och kikade och det finns massor av fina grejer! Kanske inte av det billigaste slaget, men man får massor av inspiration. Eller vad tycker ni, vill man inte ha alla dessa outfits?! Kolla in resten av utbudet här!

En liten prinesessa

Hallojsan! Ledsen för att det inte blivit några inlägg idag. Bloggen fungerade inte i morse och sen har jag jobbat hela dagen. Men nu är jag tillbaka! Har avnjutit en god middag tillsammans med älsklingen, efter det fick jag bada bubbelbad med levande ljus som han ordnade till mig. Fick riktig prinsessbehandling med ansiktsmask och allt !Ibland har man det bra :) Inte alla som har en sån gullig pojkvän minsann.

Sushi, shopping och solsken!



Jag hade fel, det blev ju jätte fint väder idag! Jag och pojkvännen satt ute och åt sushi till lunch, efter det fixade vi semesterkassan på Forex och tog en kaffe innan han sprang iväg till jobbet. En mysig eftermiddag på stan tillsammans. Är inte så ofta vi har tid med sånt.
Efter som älsklingen var tvungen att jobba, lika så kompisen jag hade tänkt möta upp, så blev det shopping på egen hand. Var in på Topshop för att spana in skorna jag skrev om tidigare. Super snygga såklart! Dessvärre läskigt höga, vilket kommer resultera i värkande fötter som leder till att jag inte kommer använda dom särskilt mycket.  Synd, men jag uppmuntrade mig själv med nya undies, knästrumpor och en stor kofta som passar både till jeansen och tightsen. Är ni också på jakt efter en mysig stor kofta så kan jag tipsa om att spana in herravdelningen, där hittade jag min! Dessutom så kan ju pojkvännen få låna den ibland. Nu lovar jag att hålla hårt i pengarna :)


Tisdagsrutin

Jag glömde nästan bort att det har kommit ut ett nytt avsnitt av The Hills idag! Det är ju min tisdagsrutin, äta frukost framför datorn när jag tittar på det nya avsnittet ostört (min kära pöjk sover nästan alltid ett par timmar längre än mig). Nu är kaffet färdigt så jag ska fixa lite frulle också. Vill du se avsnittet så är det bara att surfa in på MTV.com. Ses!


Regn och rusk

morn morn! Riktigt ruskigt väder ute idag. Kommer säkert börja regna. Typiskt när man är ledig! Men men, ut ska jag varje fall. På agendan idag står det först och främst frukost, sen ska jag och älsklingen ner på stan och växla in pengar till New York resan och efter det ska jag försöka ragga upp en kompis till en shoppingrunda. Ska göra mitt bästa för att hålla i plånboken, bara köpa det viktigaste, som lite varma tröjor :) Jag ska ju ändå få storshoppa snart i staterna, längtar längtar längtar! Bara 10 dagar kvar!

mera volanger!





Volanger är ju hett hett hett! Så fint och feminint. Finns hur mycket volangplagg som helst ute i butikerna just nu. Jag skulle gärna vilja ha en volangtopp med ett par snygga jeans och höga heels nästa gång jag ska på party. Ett vinnande koncept i höst. Mina favoriter bland dessa är givetvis blusen och linnet från Acne. Vill man ha lite billigare alternativ är dom övriga plaggen perfekta! Dom tre översta kommer från Topshop och kostar mellan 360 - 540kr. Plaggen i mitten kommer från forever21 och kostar 190 respektive 160 kr. Plaggen från Acne är ju snäppet dyrare. Blusen går loss på 1500 kr och linnet på 1000 kr.

vardagslyx

Hej igen! Nu är jag hemma från jobbet. Tog med mig en massa goda scones, jag är beroende tror jag men va tusan! Det är ju så gott :) Orkade dessutom inte laga mat. Är så tråkigt att bara laga till sig själv, älsklingen är inte hemma. På vägen hem lyxade jag dessutom till det med en tidning, Sofies mode. Misstänker att det inte finns något vettigt på tv ikväll så jag tänkte sysselsätta mig med lite läsning. Blir nog en del tid framför datorn också så vi ses nog snart igen!

Emmy awards 08


Bilder: style.com

I natt sändes Emmy awards 2008. Jag hade varken möjlighet eller ork att titta. Men det är ju hur underbart som helst att spana på alla klänningar på röda mattan! Jag vill också klä upp mig i galaklänning! Tänk vilken dröm att få äga någon utav dessa. Dom här är mina favoriter. Bild 1: Marcia Cross i Elie Saab, bild 2: Lauren Conrad i egen design, bild 3: Eva Longoria Parker i Marchesa, bild 4: Hayden Panettiere i Bradgley Mischka, bild 5: Emelie de Ravin i Matthew Williamson, bild 6: Evangeline Lilly i Elie Saab...Enjoy!


Long distance call

Hej och godförmiddag! Sitter som vanligt framför datorn och äter min sena frukost :) Igår hade vi det riktigt trevligt. Åt massor av god tapas! Det måste göras om. När jag kom hem pratade jag med min kära vän M uppe i norr. Var kul med en uppdatering eftersom vi inte setts på några månader.
Idag väntar inget annat skoj än jobbet, wihooo, eller inte! Som tur är så ska jag bara jobba ett kort pass idag, det får jag väl stå ut med, och så är jag ledig imorn. Hoppas ni får en bra dag!

myssöndag

Hejsan! Har blivit lite lite bloggande den här helgen. Har helt enkelt haft annat för mig :) Igår hade jag en kombination av myskväll och måste-ta-tag-i-kväll. Städade och tvättade som jag egentligen skulle ha gjort tidigare i veckan. Sen belönade jag mig själv med en god middag och massa godis.
Idag har jag och älsklingen tagit en mysig promenad i slottsskogen, ätit glass och tittat på sälarna. Mysigt mysigt! Nu ska vi iväg och äta middag med några vänner. Försöka att inte tänka på att det snart är måndag igen :( Ha en trevlig kväll allihop!

Ja tack!







Dom här ankelbootsen vill jag ha på fötterna i höst! Är lite liknande dom jag skrev om tidigare från Loubutin. Fast dessa är i skinn, har dragkedja, två spännen iställt för ett och är sååå mycket billigare. Finns hos Topshop för 968 kronor. Måste springa in på Topshop i veckan å se om dom finns kvar.

Mint & Vintage




Dagens första tips blir nätbutiken Mint & Vintage som säljer massor av fina vintagekläder från bland annat Dagmar, Camilla Norrback, Zetterberg, Rules by Mary och Fröken söt. Priserna är kanske lite saftiga men det går att hitta saker till bra pris. Kika in vettja! Redan en favorit hos mig.

Godmorgon!

Godmorgon! Idag tog jag en rejäl sovmorgon, till 12 närmare besämt :) Det behövdes. Är som sagt sjukt trött nu för tiden. Igår orkade jag inte ens blogga när jag kom hem från jobbet, sorry! Hade så mycket att göra att åtta timmar bara försvann, efteråt satte jag mig i soffan här hemma och kom helt enkelt inte därifrån förens det var dags för sängen. Men nu är jag pigg och glad så jag ska försöka klämma in extra många inlägg idag. Vi ses!


grårutigt

   

Kappjakten fortsätter :) Men nu börjar det likna nåt. Den här gillar jag skarpt. Finns i både grått och rutigt. Gillar kappor i tulpanmodell, har dock aldrig provat nån så jag vet inte om jag passar i det. Och det är det som är nackdelen med den här. Den kommer från Nelly.se så jag kan ju inte prova innan jag köper. Är så jobbigt att behöva skicka tillbaka å förlora pengar på frakt och sånt tråkigt. Ska ge mig ut på stan och se om jag kan hitta nåt liknande. Nej nu är det dags för sängen, godnatt på er!

Blazer




Jag vill så gärna ha en snygg kavaj eller blazer att ha över partyoutfiten. Är så tråkigt att behöva dra på sig den vanliga jackan när man vill vara fin. Dessutom är det snyggt till vanliga jeans, t-shirt och ankelboots tex. Den här kommer från Topshop och kostar ca 650 kr på hemsidan. Den skulle passa fin fint i min garderob!

Gottiga filmtips

Jisses så trött jag är! Vad har hänt med mig? Tror det är höstmörkret som har slukat min energi. Jag skulle inte ha något emot att få krypa ner i sängen nu :) Men ska väl försöka hålla mig vaken ett litet tag till.
Måste få någonting i magen efter ett lååååååååångt arbetspass, känns som jag jobbat hela dagen, och så ska jag se klart på Top model. Ska nog ta å kika in på K´s blogg också, hon har massa gottiga filmtips! Kanske hittar nåt spännande att se till helgen. Vad har ni för er ikväll?

jobbångest

Usch och fy och blä vad jag känner mig på dåligt humör idag! Ska strax iväg till jobbet, men jag vill inte :( Känner mig så omotiverad till att jobba, till att göra nånting över huvudtaget faktiskt. Vill bara vara hemma å mysa i sängen, gå omkring i pyjamas hela dagen och titta på film, men icke!
Försöker muntra upp mig med lite bra musik, kollar på MTV top10 @ 10. Idag spelar dom Coldplay, antagligen för att dom ska spela i Stockholm ikväll. Min kära lillasyster ska dit, avis!
Nej nu får jag väl ta och klä på mig snart. Hoppas ni får en bättre dag än mig!

Äkta vintage




Nu är det snart så kallt att man kan börja använda mössa och vantar. har längtat efter att få plocka fram mina skinnhandskar igen. Jag fick dom av min kära pojkvän för ca ett och ett halvt år sedan. Dom fick jag ärva av hans farmor när ingen av hans systrar kunde ha dom. Älskar det fina mönstret längst kanten och uppe på handsken. Det bästa är att jag är själv om att ha dom :)

stickat



Fin stickad kofta från forever21 och gulligt hårband, också från forever21. Riktig höst feeling :) Me like!


Uppdrag barn

Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför skänker vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör på din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet.
Bidra till något bra och länka du med!



Världens bästa pojke




Hej på er! idag är jag ledig så jag tog en liten sovmorgon. Sitter nu å njuter av min frukost bestående av scones med cream cheese och björnbärsmarmelad och kaffe. Sconesen bakade min älskling igår kväll till mig, visst är han söt?! han tyckte att jag skulle få något annat att äta istället för mina leverpastejmackor :) Tror jag har världens bästa pojkvän.
Den här dagen ska jag spendera på tråkigheter som att tvätta tex. Senare ikväll kommer R på besök för en liten sleepover, mysigt!

lyx vs. budget



Skrev tidigare om skorna från YSL som jag bara vill ha ha ha. Nu har jag hittat ett par liknande som är mycket billigare. Dessa kommer från Steve Madden och kosar ca 650 kr. Är ju värsta kapet jämfört med de från YSL! Ska kolla om dom finns kvar när jag är i New York. Det blev många inlägg om skor idag :) Ska stilla mitt ha-begär genom massa skoshopping i NY.


Alexa Chung




Alexa Chung är definitivt i toppen av dom coolaste och hetaste just nu. Jag gillar hennes stil skarpt. Gör du också det så kan du gå in på veckorevyn. Där ger dom dig tips om hur du snor Alexas stil.

nedsmittad av ha-begär




Spana in Lindsays klackar! Ha begär på hög nivå! Gud jag har blivit galen i skor, det är ditt fel R, haha!

Trötter

Hemma igen! Är så trött. Känns som huvudet har körts i centrifugen eller något. Har varvat ner med god mat som älsklingen hade lagat till lagom till min hemkomst. Nu ska jag slappa framför tvn och datorn (samtidigt som vanligt), sen ta en kopp te kanske. Börjar känna mig lite små sjuk.

Höga höjder

   


Dom här skorna finns inne hos Topshop just nu. När min pojk såg dom skrek han rakt ut :) Jag tycker dom är lite coola. Korta lilla jag skulle behöva komma upp på lite högre höjder. Platå is the shit, men vad tycker ni, för mycket?

Kramkalas

God förmiddag på er! Pigga och glada idag? Jag känner mig varje fall för en gång skull ganska så utvilad. Sov så gott i natt, tydligen hade jag kramats med min älskling flera gånger också. Och det är ovanligt kan jag tala om. Jag håller mig alltid på min sida av sängen när jag sover. Tycker det är jobbigt när han klänger å kramas med mig. Jag kan ju inte sova då! Men i natt var det minsann jag som klängde, haha!
Nu sitter jag och äter en sen frukost (leverpastejmackor mums!) och sen ska jag iväg och jobba. Men vi hörs senare.
Kram på er!

Coola Peaches




Jag tycker det är så sjukt snyggt med sånna här hårband! Peaches Geldof bar sitt senast på NY fashion week. Jag måste skaffa mig ett.

Måndag morgon :(

Hej hallå! Jag är nyss hemkommen från en stressig dag på jobbet. Usch vad jag inte tycker om att jobba måndag morgon. Känns riktigt tungt att gå upp just på måndagar, speciellt nu när det är mörkt ute när jag kliver upp vid 6 tiden. Men jag överlevde dagen, och efter jobbet gjorde jag ett besök hos chefen och skrev kontrakt. Så nu är jag officiellt anställd. Känns bra! Efter det mötte jag upp med K och tog en fika. Nu sitter jag hemma med pojken min och myser i soffan. Blir nog bara slapp och relax på schemat resten av kvällen.

Snyggt från staterna


Kikade in på det amerikanska urbanoutfitters och hitade en hel del fint. Dom stickade tröjorna passar prefekt nu när det börjar bli kallt. Behöver utöka min garderob på varma kläder. Västen och linnet blir snyggt till fest. Måste spana in dessa grejer i NY!


Kappjakt

         


Jag är på jakt efter en ny höstjacka eller kappa. Hittills har jag inte hittat någon jag gillar i butikerna. Dom här från Urbanoutfitters är rätt fina. Tror jag vill ha något i den stilen. Får fortsätta min kappjakt :)

hippieluggen



Som jag nämnde tidigare så skulle jag verkligen behöva göra ett besök hos frisören. Men vet inte riktigt vad jag är ute efter. Blir alltid ungefär samma frisyr. Jag tycker att Kate Moss lugg är helt underbar, helt klart den hetaste frisyren just nu. Skulle gärna köra på den hippielooken om jag bara passade i det.

Söndags frukost

Imorse blev det en sen frukost för oss. Älsklingen var trött efter veckans jobb så jag överraskade med amerikanska pannkakor, frukt och kaffe til frukost. Riktig helglyx! Det uppsakttades kan jag tala om :) Nu ska jag sysselsätta mig med lite plock här hemma, kanske promenad lite senare å sen mysmiddag. Trist att det snart är måndag igen...

singelmys

Ibland har man sånna där kvällar när alla vänner är upptagna eller bortresta och pojkvännen jobbar. Då får man helt enkelt ta tillfälle i akt å mysa med sig själv. Det har jag gjort ikväll med skumbad, ett glas vin, tända ljus, ansiktsmask och mysig musik. Idag blev det Coldplay - viva la vida som åkte på. Nu ska jag hugga in på en Ben and Jerry´s caramel chew chew, mums!


sagolikt!



Det finns bara ett ord som beskriver Marchesas kollektion för s/s 09....Sagolikt!


Ljuvliga volanger




Den här klänningen från Acne tycker jag är super fin! Har tittat på den länge och har funderat på att köpa den. Men i och med att den är ganska dyr så har det tagit emot. Nu har jag hittat en liknande på asos för en bråkdel av priset! Vad tycker ni, lyx eller budget?



I kissed a girl




Jag har haft den här låten på hjärnan i flera dagar nu. Så irriterande när man inte kan sluta sjunga på en speciellt låt. Men den här är faktiskt riktigt bra så jag får väl sjunga vidare :)   Katy Perry - I kissed a girl

pussvänligt




Så här på hösten får jag alltid så torra läppar. Förra året provade jag läppbalsamet Smtith´s Rosebud salve och blev glatt överraskad när det faktiskt var så bra som alla säger. Det är dessutom drygt och räcker länge. Kostar 89 kr och finns bland annat på Åhlens. Nu i oktober kommer Apoteket lansera en ny version av försvarets hudsalva. En rosa förpackning där 2 kronor av priset går oavkortat till Rosa-bandet kampanjen. Jag kommer helt klart stödja detta, speciellt när hudsalvan faktiskt är riktigt bra! Kostar 18 kr.

Style by stars



Jag är väldigt inne på den här looken just nu. Så söt klänning som man både kan klä upp och ner beroende på tillfälle. Funkar minst lika bra med kjol och topp. Dessa två kommer från stylebystars.com och kostar 399 kr.

Nytt från forever21




Söta nyheter som finns inne just nu hos forever21.com. Spetskjolen gillar jag jätte mycket, ska nog kika på den när jag är i NY om tre veckor. Den kostar ca 190kr. Den lilla fickspegeln kostar ca 30kr.

Brunch

Hej hallå på er! Nyss hemkommen från jobbet. Fick rycka in å jobba tre timmar på morgonkvisten idag. Jag är verkligen ingen morgon människa men idag gick det faktiskt bra att gå upp tidigt. Solen sken å det va så där höstkyligt i luften. Lite mysigt nästan. Nu sitter jag framför datorn med lite brunch, eller vad man ska kalla det vid den här tiden, kaffe å smörgåsar. Hörs snart igen!


Ida Sjöstedt för Monki




Jag bara älskar älskar älskar den här kollektionen av Ida Sjöstedt! Det är en kollektion som kommer säljas på Monki nu i höst. Bilderna är helt fantastiska och kläderna lika så. Massor av härlig spets! Min favorit är den första klänningen med stor rosett i fram.

Nyheter från H&M




Färgglada nyheter finns inne  på h&m´s hemsida. Det var mycket cerist, gult och grönt. Dessa är mina favoriter! Söta stickade tröjor och färgstarka kappor.

Läckra lack

               



I höst vill jag ha dom här färgerna på mina naglar. Det blå lacket heter "yoga to get this" och det mörklila "blackcherry", båda från märket O.P.I för 140kr på Kicks . Det gråa lacket kommer från märket Essie och heter "over the top", finns hos Blush för 110kr.

Make it your own


Har ni sett att Lars Wallin har släpp en ny make up kollektion? Den säljs på utvalda kicksbutiker och Åhlens city. Mottot för årets kollektion är "make it your own" och består av totalt 24 färger. Jag gillar förpackningen man får. Känns lyxigt :) Priset ligger på mellan 215 till 245 kr.


Håller tummarna

God morgon allihop! Just nu sitter jag och väntar på att min älskling ska höra av sig. För några dagar sedan fick han ett jobb erbjudande som var kanon! Han har varit på en intervju och nu stter han i möte med ledningsgruppen för att få sitt slutgilltiga svar om han får jobbet eller ej. Det är så spännade! Håller tummarna hårt. Han har verkligen förtjänat det här jobbet och jobbat hårt för det. Om mötet går bra så ska vi ut och fira ikväll :)

Engagement ring

Juicy Couture                                                       Lisbeth Dahl


Älsklingen kom hem här om dagen och sa att han hade hittat en grej som han tyckte passade mig. En arbetskamrat till honom hade nämligen skaffat sig en nyckelring i form av en diamantring från Juicy couture. Han sa att jag bara skulle älska den när jag såg den, vilket jag faktiskt gjorde! Idag hittade jag en liknande hos syster lycklig , gjord av Lisbeth Dahl, till ett mycket bättre pris. Men visst är dom fina båda två?


Höstinspiration för fötterna



Är på jakt efter ett par nya höst skor. Vet inte alls vad jag är ute efter, troligtvis kommer jag vilja ha flera par. Dessa två par har jag spanat in på mytheresa.com. Ankelbootsen är från Christian Louboutin och går loss på en sisodär 5300 kr, stövlarna är från YSL och kostar ca 5000kr. Inga skor jag har råd med direkt men dom är min inspiration till vad jag ska leta efter.

Skruvar upp volymen


Jag har ett sånt där typiskt tunt, platt, skandinaviskt hår med noll volym. Jag har provat det mesta när det kommer till shampoo, spray, mousse, tupering osv. men ingenting har hittills gjort någon större skillnad. Men skam den som ger sig! Så jag har nu köpt mig ett nytt shampoo som jag hoppas ska hjälpa lite åtminstone. Det är John Frieda volume thickening shampoo och balsam.
En klippning skulle nog också behövas för att få upp volymen, det va ett tag sedan sist...


Eftermiddagsfika

Idag har jag varit ledig så jag spenderade eftermiddagen med min kära vän K. Vi slappade på ett fik med kaffe och mumsig björnbärspaj. Strosade runt lite på stan, hälsade på min kära pojkvän på jobbet och satt i höstsolen och mös. Nu fortsätter myset med mig själv, en kopp te och en avslapnande ansiktsmask.


Ettika


Kyss Johanna har fått in ett nytt märke, Ettika. Massor av super fina armband som faller mig i smaken :)


Matthew Williamson s/s 09




Har ni spanat in Matthew Willamsons kollektion s/s 09? Helt fantastisk! helt klart kläder i min smak. Favoriten är den mönstrade miniklänningen med brett band i midjan. Dom svarta platå sandalerna är inte helt fel dom heller.
Bilder från Style.

Höst look



Den här outfiten skulle jag gärna ha nu i höst. Söt paisley mönstrad kjol med knästrumpor och pumps. Bilden kommer från Asos.com


Pretty pretty



Jag fyller år snart och skulle gärna fira dagen iklädd den har super söta klänningen och ett par snygga platå sandaler till. Kommer från forever21.

Söta drömmar




Jag och mina lilla sockerbit letar efter en ny säng. För tillfället ligger vi och trängs i en som är 120 cm, och det är trångt kan jag lova! Är ganska ofta man blir väckt av att man blivit nockad av en armbåge. Efter två års tid (jag vet, en evighet) så har vi bestämt oss för att köpa en riktig säng. Nu har vi bara problem med att välja. Vet inte hur jag vill inreda sovrumet. Hur ser det ut i era sovrum?

God morgon...

God morgon på er! Eller god förmiddag är det kanske för dom flesta :) Jag är inte den mest morgonpigga människan i världen. Men har lyckats tagit mig upp ur sängen hyfsat tidig, tagit en varm dusch och ska snart kila ner på stan för att möta upp älsklingen för lite frukost innan jobbet. Kanske hinna med att kika i lite butiker också. Månadens budget räcker inte riktigt till någon shopping, men titta lite skadar ju aldrig....

Kate Moss




Underbara bilder från Kate Moss kollektion för Topshop höst/vinter 08.


Countdown!!



Jag ska ju som sagt ta en trip över Atlanten till städernas stad New York. Har spenderat timmar (om inte dagar!) framför datorn med att planera resan. Vilka shoppingställen som ska besökas, sevärdigheter, restauranger, barer m.m. Jag blir alltid så nojig när det kommer till sånt här. Tänk om jag skulle missa något skoj, ve och fasa! Därför tar jag gärna emot tips från er läsare om allt bra ni kan komma på om NY. Resan kommer givetvis printas in i bloggen :) Synd att jag inte bokat in resan nu när NY fashion week är igång. Hade varit så spännande!


Vilken dröm...



Godagens! Äntligen tisdag och ett nytt avsnitt av The Hills. Jag vet, men jag kan ju bara inte låta bli. Är en riktig liten reality tönt ibland, haha! Men jag tänker försvara mig med att programmet är en riktigt bra inspirationskälla, jag menar, hur snygga är dom inte?! Att få äga Lauren Conrads garderob skulle ju vara som en dröm. Kolla in dom snygga outfitsen hon har här.
Förutom att spendera tid på realityserier så har jag även varit duktig idag och jobbat. Efter det hade jag en mysig eftermiddag med kompisen R som kom över med kakor och glass, jag kompliterade med kaffe, mumsigt värre!

Vill ha!





Kikade nyss in på mytheresa.com och såg att dessa underbara skor från YSL är på rea! Har sett skorna på ett antal kändisar den senaste tiden och man vill ju bara ha ett par! Tyvärr så var nästan alla storlekar slut.

Välkommen!

Hej på er allihopa! Äntligen har jag tagit tag i det här med bloggen! Det är somvanligt med mig, har massor av idéer men det tar lång tid innan jag sätter dom i verket,haha! men nu är jag redo.
En liten presentation är kanske på sin plats...Jag heter Jessica och bor i Göteborg med min underbara pojkvän.  Kommer ursprungligen från Uppsala där resten av familjen befinner sig. Jag jobbar för tillfället deltid på café och resten av tiden spenderas med pojkvän, vänner, shopping, massor av bloggläsning och dom gånger jag får möjlighet med min familj :)
Jag kommer att blogga om allt möjligt roligt som händer i mitt liv, om shopping såklart ;), och om alla roliga resor jag planerar att göra nu i höst! Först ut är New York, yeay! jag längtar som tusan!
Ha det bra så länge...Puss


RSS 2.0