helgens bravader

Som ni märkt så har jag haft fullt upp i helgen...eller, ja fullt upp med att vistas ute i den härligt varma solen :) Efter fredagens arbetspass mötte jag upp R för en picknick i gräset med jordgubbar och annat gott. Efter det blev det några glas bubbel på Avalons uteservering. På lördag morgon var det upp till jobbet igen, sen lapa sol hela dagen med vänner nere på våran mysiga gård. Till kvällen blev det korvgrillning och lite öl, mys!
Idag har jag och älsklingen tagit det lugnt tillammans. Tog en liten promenad längst ån, köpte en glass och mös på en filt i skuggan. Så ska söndagar spenderas!
Nu är det snart dags för sängen, ska upp tidigt till jobbet. Morgondagens övriga timmar ska jag ägna åt inredning hemmas hos R. Men mer om det imorn...

Javisst ja! Ska väl hälsa till lilla mammsen också på morsdag. Hoppas du har haft en fin dag!

Natti natt ♥

Viva la vida!



Bara för er ;)

TGIF

Fredag, TGIF! Dags att ta sig ur koman jag befunnit mig i några dagar. Dags att hoppa i kläderna och gå till jobbet, träffa folk och vara normal igen. Halleluja! Ryggen känns ok, skönt. Efter jobbet blir det en mysig picknick med R. Sallad, öl och filt i gräset. Kan det bli bättre? Solen skiner, jag ska nog ha sandaler på fötterna, lyx! Har MTV på i bakrunden, spelar Viva la vida med Coldplay, jag känner mig pepp! Och det bästa av allt...snart har jag semester!!!! Om en vecka tar lillsyrran studenten, två dagar senare sitter vi och steker i solen. jajamensan!

28 maj

Jag ligger fortfarande hemma med ryggont. Gör mitt bästa för att bara ligga stilla, verkar vara det enda som hjälper. Ska jobba imorn, lördag, måndag och tisdag så nu måste det släppa! Vill verkligen inte vara sjuk från jobbet så här precis innan semestern, och pengarna behövs! I värsta fall får jag väll proppa mig full av smärtstillande innan, haha!
Hur som helst så börjar jag bli jäkligt uttråkad. Tredje dagen innomhus. Som vanligt när jag är sjuk så fördriver jag tiden med Sex and the city boxen. Säsong 6 har rullat varm här hemma. Såå mycket underbara klänningar i den säsongen. Nu ska jag kika på det sista avsnittet, kanske blir filmen efter det (om inte pojkvännen gnäller för mycket). Back to bed!




sommar...oh yes!

Nu blev jag lite gladare. Kolla in vädret i helgen! Kanon eller vad?! Jäkla tur jag har som jobbar tidiga pass :D Äntligen lite varm sol i mitt bleka ansikte.


Bilder: tv4.se

Memory Lane

Usch, en sån där sentimental dag idag. När man sitter och tänker tillbaka på alla minnen från när man var ung och dum. Härliga tider! Härliga minnen!
Kollade precis på det senaste avsnittet av The Hills och The aftershow. På söndag sänds säsongens sista och också det sista med Lauren Conrad. Tråkigt som fan! Jag har ju följt serien från första början, hela vägen tillbaka till Laguna Beach. Tog student samma år som dom. Har liksom blivit vuxen ikapp med de där rika snorungarna som allt började med. Sentimentalt..? Javisst...Mesig?...absolut! Men jag är ändå lite ledsen. Känner mig gammal. Vill liksom inte riktigt bli vuxen på riktigt än. Hmm...är vid sånna här tillfällen som åldersnojan smyger sig på. Ibland går tiden alldeles för fort...thats for sure!
Lite sjukt att det nu är min lillasyster som är 5 år yngre (!) än mig som tar student. Som att man vaknar upp och undrar vad fan som hände egentligen. Nu sitter man här och oroar sig för ekonomin, jobb, framtiden, tvättider och vad man ska laga för mat till middag. Om det är det här som är att vara vuxen så vill jag inte vara med! Så det så!


Nordljus

Idag tävlar Engla ut ett presentkort på 500 kr hos mysiga Nordljus. Självklart är jag med och tävlar, för jag vill nämligen ha den är super fina cykelkorgen! Nu när jag är duktig och alltid (jaja, nästan alltid) tar cykeln till jobbet så ska jag väl belönas lite för det? Det tycker jag i alla fall, haha!


avocadofrukost

Godmorgon! Idag serveras det här till frukost...knäckemacka med keso och avocado. Nyttigt, mättande och framför allt gott! Kaffe till det såklart!


Idag blir det en dag med ärenden. Måste fixa lite grejer innan vi åker hemmåt om en vecka. Solkrämer ska inhandlas, tvättid ska bokas m.m. För snart bär det ju av till soliga Kroatien!

ljusare tider

Jag har färgat mitt hår. Ljusare nu till sommaren. Jag vet, bilderna kanske inte visar det så bra men ändå :) Jag är nöjd!


skit dag

Men hallå! Vad hände med den fina solen som vi hade igår? Jag hade ju planerat en dag ute på gräsmattan. Totalt grått och trist ute, va sur jag blir. Vad ska jag nu sysselsätta mig med idag? Ont i ryggen har jag dessutom. Ingen bra idé att lägga ner träningen när våren kom. Usch vilken skit dag detta är, och den har bara börjat. R nu får du komma hit och muntra upp mig! Åter till kaffekoppen....

Hur söta?!

Hittade den här bilden på min systers blogg och jag måste ju bara säga, hur söta är inte dom här busungarna?! Åh vilken stolt moster jag är :) Min små pussgurkor! Ska bli så kul att få leka på stranden tillsammans i Kroatien, längtar!


Min dag i bilder

Här kommer min dag i bilder. Tillbringade några sköna timmar på stan med R. Slappade vid vattnet och tittade på dom söta andungarna som knallade förbi. Tog en kaffe med pojkvännen och E med hennes lilla Sixten. Trevlig måndag med anda ord!


Tradera

Jag har spenderat förmiddagen med att lägga ut lite grejer på tradera. Är du sugen på något så lägg ett bud vettja! Mina annonser hittar du här.
Nu ska jag ta och fixa mig, sedan ner på stan för att möta upp en vän. En fika i solen känns inte helt fel!
Later!

Varumärkeskoll

Lite tidsfördriv så här på kvällskvisten...

SKOR: Gladiatorsandaler, till fest blir det heels
SNEAKERS: vita converse
JEANS: Acne, Fornarina, Tiger m.m.
T-SHIRT: Pojkvännens J-Lindeberg, hade gärna ägt några från Acne
UNDERKLÄDER: Mest H&M
VÄSKA: Marc by Marc Jacobs
PLÅNBOK: Miu Miu
SOLGLASÖGON: Billiga saker från Gina, hade gärna haft ett par pilotisar från Ray Ban
KLOCKA: Rosa från Triwa
SMYCKEN: Alltid armbandet "talk to the hand" från One of a kind. Annars är favoriterna armband från Cornelia, karma-armband från Ettika och klassiska pärlörhängen.
TV: Samsung
MOBILTELEFON: Sony Ericsson w910i
MP3: Rosa Ipod.
DATOR: En skit från Packard Bell (aldrig mer!)
SMINK: Mascara från Loréal, consealer Make up store, blush och ögonskuggor make up store + Victoria´s secret, foundation varierar, senast mineral puder från Loréal. Massor av olika läppglans.
ANSIKTSKRÄM: Lite olika, ibland från Aco, ibland Nivea. Har nog provat en och annan från Loréal också.
DEODERANT: Nivea pearl beauty
TANDKRÄM: oftast pepsodent
SCHAMPO/BALSAM: just nu Maria Nila, men är inte nöjd.
TVÅL: Palmolive milk and honey eller cherry blossom
PARFYM: Red delicious DKNY, Princess Vera Wang, Euphoria blossom Calvin Klein
MINERALVATTEN: Voss eller Ramlösa
VIN: vitt, rött, rosé
DRINK: Eftersom pojkvännen är bartender så blir det alltid olika.
BRÖD: Älskar knäckebröd på morgonen, Havre från Wasa ska det vara. Gärna med leverpastej och gurka eller ost och grönsaker. Annars så är jag mest för lite halvmörka varianter, gärna hembakat!
MAT: Pasta funkar alltid! Lax och skaldjur står högt på listan. Husmanskost, så som pannbiff m potatis, lingonsylt och gräddsås. Jag älskar pajer i alla dess slag :)
GLASS: Alltid Ben and Jerrys, helst half baked
GODIS: Choklad!
SÄNG: Mio
LAKAN: Mest från Ikea, något från Hemtex
FRISÖRSALONG: Frisörcenter har det blivit dom flesta gånger.
DAGSTIDNING: Metro eller ingen alls
MAGASIN: Demo, ELLE och då och då pojkvännens Café

Yesterday

Jag myser ensam i soffan för att återhämta mig från gårdagens partaj. Tack alla fina vänner som kom! Vi hade turen med oss, solen sken och vi åt massa god mat. När solen gått ner satt vi och mös under filtar, men tillslut fick vi förflytta oss in, hur mycket vi än vill så är det ingen sommarvärme. Dom som orkade följde sedan med ut, Incontro och Tranquilo han vi med innan energin fösvann och det var dags att åka hem och sussa. Som vanligt var jag dålig med kameran, men lite bilder på några utav gästerna lyckades jag få...




Och om man är snäll så får man fina inflyttningspresenter av sina vänner...



Rebecka tyckte att Fredrik borde lära sig lite dicktricks...hmm. Den flickan har lite annorlunda humor, haha!

Dagen före

Ojoj, klockan börjar bli mycket. Har haft gott sällskap av R ikväll. Hårfärgning, gottis, film och soffhäng. Perfekt dagen för den stora inflyttningsfesten som väntar imorn! Jag och R har dessutom varit och handlat en massa grejer och förberett mat, grillning står på schemat. Årets första för oss...mums! Håller tummarna för fint väder. Ska fixa det sista imorn förmiddag, sen blir det några timmars jobb för min del. Blir väl till att stressa hem för att göra mig fin innan alla gästerna börjar anlända. En kanonkväll kommer det bli, helt klart! Måste bara fundera ut en bra outfit...hm. Får ta en sväng i garderoben innan jag somnar. Sitter uppe och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet.
Ses imorn kära vänner, natti natti!

delivery

Paket som jag hämtade ut idag innehöll min söta jumpsuit. Passade perfekt! Enkel svart modell med virkade detaljer upptill. Kommer vara skön att strosa runt i på semestern i Kroatien.


Hello Barbie

Onsdag...Jaha vad ska man hitta på idag då? Ska en sväng till affären för att hämta ut ett paket från H&M som har kommit. Men utöver det så har jag verkligen ingenting på agendan idag. Trist! Hoppas att solen kikar fram så jag kan få gå ut och sola lite någon gång. Men chansen är ju inte överdrivet stor.
Skulle verkligen behöva färga håret igen nu innan semestern, men jag får nog vänta in lönen innan jag har råd med det. Jaja, tråkiga dagar måste man ju ha ibland...

Igår kväll när jag var uttråkad roade jag mig med att måla naglarna. Rotade fram ett gammalt knallrosa lack från Depend. Lite omväxling från rött och nude som jag alltid annars kör på. Är ännu mer rosa i verklighten, typ Barbierosa, haha! Vad tycks??



Karma

Jag hade tänkt spendera eftermiddagen på en filt i solen, men icke! Precis när jag var redo att gå ut så gick solen i moln. Tror det kom en liten regnskur också. Typiskt! Blev en eftermiddag inne istället med nya nummret av Sofis Mode. Funkar det med.

För övrigt så är jag så glad så glad över att ha fått ett nytt "Karma" armband. Mitt favvo från märket Ettika som gick sönder för en tid sedan. Mailade Kyssjohanna och dom skickade ett nytt med en gång. Tummen upp för det!


Änglar och Demoner

Jag har varit lite busey dom senaste dagarna. Har jobbat som en tok och där emellan har jag firat min kära pöjk. Efter lite paketöppning och fika så drog jag iväg för att jobba några timmar. Efter en helt död dag på jobbet (är verkligen noll att göra nu för tiden) så mötte jag upp födelsedagsbarnet utanför bion där det blev en maffig hamburgare till middag och sedan film. Änglar och demoner blev det, helt ok!
Idag är jag ledig så förmiddagen har jag spenderat med tvätt, skojigt värre! Nu ska jag äta lite lunch och sen kika på det nya avsnittet av The Hills. Tisdagarnas höjdpunkt, haha!

På begärna så kommer det en bild på tårtan...eh voilà!




sweet dreams

Jag är trött...har jobbat hela helgen. Slut i huvudet och vill gärna vila mig på kudden nu. Efter jobbet idag har jag spenderat timmar i köket för att få till en smarrig tårta till min kära pojk som fyller år i morgon. Chokladtårta med white chocolate frosting, hur mumsigt låter inte det?! Så i morgonbitti blir det frukost på sängen, paket och tårta. Har han tur (eller otur snarare?) så kanske han får en liten födelsedagssång också, haha! Ska iväg och jobba en sväng imorn eftermiddag, men sen blir det middag för två och myspys. Nej nu packar vi ihop och säger godnatt! 

Happy B-day!!

Seg Fredag idag. Jag låg och drog mig i sängen till elva. Låg och segade i soffan till två, sen var jag tvungen att hoppa i käderna för att ränna runt på stan för att leta present till min älskling. Tog tid såklart! Jag är verkligen inte på topp just nu. Jag brukar vara bra på sånt här ju, påhittig och kul! Måste vara någon form av svacka jag är inne i. Det mesta känns trögt nu för tiden. Går bara runt och väntar på allt kul som kommer framöver. Varför ska tiden gå så fruktansvärt långsamt?
På måndag ska vi ha myspys och fira plutten med tårta och paket. Nästa lördag vankas det inflyttningsfest, grillparty på gården! Mat, musik, sommarvärme (håller tummarna det hårdaste jag kan) och trevligt sällskap. Sen har vi ju lillasysters student om tre veckor och två dagar senare drar hela familjen till Kroatien.
Som sagt, massa skoj! Men men, den som väntar på något gott...brukar man ju säga.

Ska även passa på att slänga in ett stort GRATTIS till lillsiss som blir 19 år idag. Happy B-day sötnos! Och varför inte visa lite sköna bilder från den gamla goda tiden då lillasyster verkligen var liten. Bara för dig, haha!



Brazilets

Jag är lite små frälst i smycken med budskap eller som bringar tur. Har ONE OF A KIND´s  "talk to the hand" armband i rött silke sedan tidigare och vill gärna ha något som matchar till det. Något som kan bäras varje dag. Den senaste grejen i kändisvärlden är Brazilets som jag givetvis är lite sugen på. Nu finns dom att köpa hos KyssJohanna. Kostar endast 75 pix! Frågan är vilken färg jag ska ha? Rött som mitt andra armband eller ska jag slå till på en annan färg, vilken passar bäst? vad tycker ni?


Bilder: kyssjohanna.se

"Brazilets är en 200 år gammal tradition från mystiska Bahia i Brasilien. Det sägs att orten för lycka med sig och den som bär armbanden därifrån får tre önskningar uppfyllda.


Vira armbandet två varv runt handleden, knyt tre knutar, en knut för varje önskning. När armbandet faller av skall dina tre önskningar gå i uppfyllelse.


Genom att köpa Brazilets stödjer du samtidigt bevarandet av den Brasilianska regnskogen."


Higher and higher

Jag behöver ett par snygga heels till systers student som passar till min fina kjol från Matthew Williamson. Gärna ett par svarta sandaler som passar till det mesta och som jag kan använda hela sommaren. Idag hittade jag ett par hos nelly.com som passar perfekt! Bra pris också, 449 med studetrabatt. Har egentligen inte råd med ett par nya skor just nu, men med 30 dagars faktura så löste det sig fin fint. Så nu är dom på väg hem till mig. Modellen heter higher and higher och har en klack på ca 11 cm. Katsching!


Bild: nelly.com



lata dagar

Blev ingen sol för mig igår. Segade för mycket så det hans inte med helt enkelt. Men idag kanske...ser lite små molningt ut just nu, men håller tummarna för att det spricker upp snart. Ikväll blir det träning (har legat på latsidan ett tag nu, men gör en sista spurt innan kortet går ut i juni) med M som är tillbaka från New York. Kul att få höra lite resestories. För övrigt så blir det en lugn dag.
pusselipuss

12 maj

Jobb idag och solen skiner. Typiskt! Men vad gör man? Som tur är börjar jag inte förens fyra så jag hinner kanske med lite tid i solen också. Jag skulle verkligen behöva det, är så sjukt trött hela tiden. Sov till närmare elva idag, normalt brukar jag vakna vid nio. Det enda som brukar hjälpa är lite solstrålar för att få tillbaka energin. Att vara trött hela dagarna är inget jag orkar med. En kaffe till så kanske jag vaknar lite...


Just nu utanför mitt fönster...sommar! (Saknar bara värmen)

Chocolate

Åh vad jag tycker det är svårt att leta present till folk som inte vet vad dom vill ha eller vad dom behöver. Inspirationen var inte på topp idag så det tog sin lilla tid. Men nu är jag nästa färdig. I sökandet efter presenter så sprang jag på lite grejer som jag gärna hade tagit med hem till mig själv. Bland annat den här väskan som jag hittade på Topshop. Perfekt att ha till vardags. Chocolate leather stud detail bag vill bli min. Men tyvärr för dyr för mig just nu, snyft!
Tröstar mig med kladdkakemuffins och färjan, haha!


bilder: topshop.com

fyra födelsedagar och en student

Ny vecka, nya tag...usch va jag längtar till semestern! Bara en sisådär tre veckor kvar innan vi ligger och lapar sol i kroatien. Men tills dess så får man väl ta och stå ut här hemma, där solen verkar ha gömt sig...hmm.
Den här dagen bjuder på ett besök hos farbror blå. Pojkvännen behöver ett nytt pass. Sen blir det födelsedagsshopping för min del. Har hela 4 födelsedagar att fira den kommande veckan. Först ut är vännen R som fyller 22 på torsdag. På fredag fyller lillasyster 19 och pojkvännens systerson 5 (tror jag, eller är det 6?). Och sist men inte minst så fyller älsklingen år på måndag. Utöver det så tar ju lillasyster studenten om några veckor också...pju! Mycket att stå i men kul! Jag gillar födelsedagar. Har varit i fullgång med bull- och kakbak den senaste tiden. Ska det firas så ska det! Riktiga bullkalas ska det vara.
Jaha, det är väl bara att hoppa i kläderna och sätta igång med dagen.
kisses


My house

Nu hörrni är det dags för er att få se lite hur det ser ut i vårat nya hem. Så här kommer lite bilder med gott och blandat. Enjoy!








Incontro

Solen skiner idag! Kanske blir en härlig promenad senare. Men just nu sitter jag bara och myser i soffan med en kopp kaffe. Blev sent igår. Stapplade hem vid halv fyra med ömmande fötter. Det blev en sväng till Incontro med älsklingen och söta A. Jätte trevligt! Live musik, öl och bra stämmning. Det får vi göra om! Sen drog vi vidare för att hälsa på våra vänner på deras klubb, som vi lovat. Där slöt vi upp med lite mer trevligt sällskap. En bra kväll med andra ord. Här kommer lite pics från gårdagen!


(Jo jag vet, jag ser aningens skeptisk ut, haha!)


Blueberry intense

Just nu sitter jag och min honey och avnjuter en flaska rött, mörkchoklad och lite nötter. Vågade oss på en ny variant av choklad, blueberry intense. Smaskig faktiskt! Vad resten av kvällen bjuder på får vi se. Eventuellt blir det en sväng ner på stan för att hälsa på några vänner på deras nattklubb. Over and out!


Boîte à beauté

Nu är vi hemma igen efter att ha strosat runt en stund på stan. Klarade oss ifrån regnet hyfsat, kom en liten skur när vi åt sen lunch med några vänner. Men med tak över huvudet så var det ingen större fara. Hittade dom burkar jag var ute efter till badrummet också. Perfekta till allt små krafs, som smink, hårspännen, små tuber m.m. Står nu fint på badrumshyllan. Hittade en matchande till pojkvännen också. Söta va?! Älskar den franska texten, charmigt!


lördag, regn och en flaska vin

Lördag idag, lovely! Hade planerat en tur på stan, köpa lite smått och gott som behövs till lägenheten. Bland annat lite bra förvaring till badrummet. Men hela förmiddagen har regnet öst ner, vad hände med den varma fina solen som vi hade för några dagar sedan??? Hur som haver...nu verkar regnet har gett med sig så vi får skynda oss iväg innan himlen öppnar sig igen. Skulle tydligen bli åska idag också, hua!
Kvällen har vi ännu inga planer för, någon som har något kul förslag? Annars blir det väl filmmys och en flaska vin. Inte så fy skam det inte!
Later!


Jumpsuit

Jag har länge varit sugen på en jumpsuit. Hittade den här på H&M. Perfekt till att strosa runt i på semestern. Fick bli en beställning helt enkelt :)


Bilder: hm.com



16.04

Nu har bloggen fått ett nytt somrigare utseende. Vad tycks?!

Matthew W sommarkollektion

Den 14:e maj släpps den andra delen av Matthew Williamsons kollektion för H&M, sommarkollektionen. Finns en del fint i den här kollektionen också, men det är inget som jag kommer köa för. Min budget tillåter inte det denna månad. Men det här skulle jag jaga om jag hade haft möjlighet...


Tummen upp

Tummen upp för Comhem! Vi har redan fått vårat nya modem så internet är igång och jag känner mig som människa igen, haha! Känner mig sjukt isolerad utan uppkoppling. Men nu så! Jag ska slänga i mig lite frukost och kaffe sen hörs vi igen.
kisses

I väntans tider

Åh, äntligen kan vi pusta ut! Det har varit galet mycket här dom senaste dagarna. Målat, packat, flyttat, packat upp, piffat till, you name it! Men nu äntligen så är vi klara. Lite små pyssel kvar bara, men det är sånt vi får ta när vi har bott in oss lite. Är så nöjd med resultatet! Ni ska få se bilder vid ett senare tillfälle. Tack alla ni som hjälpte till med allt! Guldstjärna till er :)
Jag väntar på att internet ska installeras, kommer ta ca 2 veckor, efter det så kommer bloggen komma igång på riktigt igen. Tills dess ska jag göra mitt bästa för att uppdatera när jag får tillfälle att låna en dator.
Idag blir det mys innomhus, regn utanför mitt fönster...


sommar?

Tänka sig, det är redan maj! Härligt härligt! Här nere i götet har vi fått sommrvärme i flera dagar dessutom. Bugar och bockar för det. 25+ och sol är inget jag klagar över.
Som ni kanske förstått så är vi i full gång med renovering och flytt, därav lite dött på blogg fronten. Men jag är snart tillbaka igen med uppdatering. Nu ska vi iväg och stor handla. Fylla nya kylen med mat åt alla snälla själar som hjälper oss med målning, flytt och gud vet vad. Ut i solen och njut!
So long!

RSS 2.0