outfit


Jaha, något sånt här blev det ikväll. Byxor med skinndetaljer från Gina, loepardtop h&m och fina örhängena från cornelia som jag fick av älsklingen. Och nej, jag kan inte ta ordentliga outfitbilder för dom är ju sååå tråkiga ;)


Södermarken



Konserten igår var toppen! Mysig kväll med älsklingen. Bäst var helt klart sista låten, min favorit Södermarken, i special version! Sämst var kameran som dog efter första låten. Så detta är den enda bilden jag kan bjuda på tyvärr.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för middag med tjejerna på jobbet.
Later!


turnépremiär och Choo

Ledig fredag! Wiho! Och det ska firas med Winnerbäcks turnépremiär ikväll, längtar! Innan dess så ska jag ta mig ner på stan för att spana efter något att ha på mig ikväll. Vad är lämpligt på en konsert? Ska också leta efter en kappa på Zara som jag så gärna vill ha. Får se om jag lyckas. Det börjar bli lite för kallt för skinnjackan nu, och pälsen jag beställt från Nelly har inte kommit än.
Men innan det blir stan så måste jag ta och hoppa ur pyjamasen som jag fortfarande sitter och myser i, haha! det blev en riktigt lååååång sovmorgon idag, till halv ett närmare bestämt. Äntligen så har min hosta börjat avta och jag kan faktiskt sova om nätterna. Min kropp va mycket tröttare än jag trodde. Skulle faktiskt kunna sova några timmar till ;)

Har suttit och spanat på Jimmy Choo´s kollektion för H&M. Finns en hel del fint, men jag är lite besviken om jag ska vara ärlig. Allting ligger ju på priser över 1000-lappen! Det enda man har råd med är ju lite accessoarer och det är ju inte sånt man helst vill ha. Synd! Annras hade jag gärna haffat den blåa mockaklänningen, ett flertal av skorna, skinntightsen, och en och annan jacka. Vilka är era favoriter?



kära tomten...

Nu när jag plöjt igenom Gynnings senaste bok vill jag ha något nytt att läsa. Jag är sugen på Sofie Fahrmans bok "Elsas Mode". Den sätter jag på önskelistan till tomten!


lunch time

Det har blivit lite för mycket gott den senaste tiden för mig, med födelsedagar och allt. Så nu är det dags att hålla igen lite ett tag framöver. Så idag blev min lunch detta...




Mild yoghurt, krossade linfrön, frukt och nötter.


pretty pretty bag

Åh vad jag vill ha den här väskan! Någon som vet vart den kommer ifrån? Inte för att det spelar någon större roll, den är mest troligt för dyr för min plånbok. Men titta är ju gratis och den är ju bara så fiin!



päls

Hej ni rara! Jag har en härlig ledig dag. Behövs verkligen. Vill bli av med den här förbannade förkylningen nu! Känner mig lite lite bättre, så kanske är jag helt frisk till helgen, hoppas hoppas! På fredag ska ju jag och pojkvännen på Lars Winnerbäcks konsert så det vore ju underbart att slippa hosta sig igenom den kvällen. Så idag är planen att göra så lite som möjligt. Kolla nya avsnittet av Gossip Girl, dricka te och äta skorpor. Det är min dag det, vad gör ni idag?

Klickade precis hem den här mysiga pälsen. Är i stort behov av en ny vinterjacka så det fick bli en päls denna gången. Kanske slår till på någon klassisk ullkappa också att variera med. har kikat på en fin på Zara, men den får jag nog fundera lite extra på då priset ligger vid 1000 lappen.


My B-day

Okej, här kommer ett urval av bilder från födelsedagen.


Fick en cykel av min älskling. Han är såå stolt över att han helt själv renoverat och byggt ihop den, haha! Bra jobbat gubben min! Nu fattas det bara en cykelkorg i rotting.


Jag och mammi åt godaste lunchen på Avalon, kantarellsoppa med kantarelltoast. Yummie!


På eftermiddagen blev det massor av tårta och bullar. Chokladtårta med peanutbutterfrosting som b-friend bakat.


Middag och champagne på restaurang Familjen


Fick även söta örhängen av b-friend från Cornelia. Invigdes samma kväll.


 
Och finally en nya kaffebryggare! Fin pärlvit från OBH-Nordica av mamma och pappa.


Ginger

Så här i förkylningstider så tänkte jag dela med mig av mitt bästa tips mot hosta. Jag har ju dragits med en förjävlig rethosta i en vecka nu och det enda som verka lindra något är ingefära!
Ta en kopp med hett vatten, lägg i en skiva ingefära, honung och liiiite kardemumma eller en citronskiva och låt dra i någon minut. Värdens bästa huskur! Try it!




hostattack

Regning söndag och jag är fortfarande sjuk. Den här jäkla hostan vill bara inte ge med sig, grr! Känns som om jag inte sovit på en vecka, eller det har jag inte. Så fort jag lägger mig ner får jag hostattacker. Somnar kanske en timme hit och dit av ren utmattning. Har trots allt haft en bra födelsedag och jag ska givetvis visa alla mina fina presenter. Men det får bli vid ett senare tillfälle, för nu ska jag inte röra mig en millimeter från soffan resten av kvällen. Så det så!

100 liter medocin

God morgon på er! Eller så vidare god är den kanske inte. Har legat hela natten och hostat och haft mig så jag har då inte fått många timmars sömn. När jag vaknade vid sju snåret så var halsen helt svullen och rösten lät som om jag druckit whiskey i en vecka eller två. Så det blev bara till att ringa jobbet och sjukanmäla mig.
Så nu har jag bullat upp med 100 liter medocin, limpsmörgåsar och blåbärssoppa till frukost. Och som vanligt när jag är sjuk så plockar jag fram mina old time favourites på VHS. Just nu rullar en brittisk mini serie som gick på tv för några år sedan, Sex Chips och Rock´n Roll. Love it!
Nej nu ska jag fortsätta kurera mig!


monday bloody monday

Måndag igen, och det är verkligen måndag! Dåligt väder, trött som tusan, hängig och lite små sjuk och vill verkligen inte gå till jobbet. Började med att jag var hes hela dagen igår. Idag vaknade jag upp med tungt huvud, hosta och allmänt hängig. Toppen! Precis vad jag behöverden här veckan. Hoppas verkligen att det går över till på torsdag då jag ska fira min (riktiga) födelsedag men mammi och pappi och b-friend of course.
Men men, det löser sig säkert. Nu ska jag återgå till kaffekoppen, slappa runt i myskläder fram tills jag måste bege mig till jobbet.
Hej så länge!


(almost) Happy B-day

Här kommer lite pics från igår kväll. Tack ni rara som var med och firade med mig, och tack för dom fina presenterna!



My boo



My boo har fått glasögon. Visst klär det honom? Så fin!


Empire state of mind

Just nu sitter jag i sängen med en kopp kaffe och nymålade naglar. Försöker piggna till. Väntar på att få börja fixa mig inför kvällen och korka upp. Klänningen hänger på spegeln och väntar. Ur högtalarna på min dator pumpar "Empire state of mind", bäst just nu! Vad händer hos er ikväll?




Berätta hur du gör...

Tror detta kan vara min absoluta favorit på nya albumet...


kalasfix

Jajamensan, jag hittade dom! Dom perfekta partypjuxen till hösten. Fanns på Zara för 799 kr och det var exakt vad jag letat efter. En rejält hög klack, kraftig sula och ankelhöga skaft. Dom invigs redan imorn då det vankas partaj med nära å kära. Vi ska ju fira min stundande födelsedag med middag och drinkar. Är riktigt pepp! Efter jobb 6 helger i rad så ska det bli RIKTIGT skönt att vara ledig och kunna hitta på något skoj.

Förutom mitt fin fina skofynd så har jag hunnit med jobb, fika hos söta K, fix med klänningen som ska bäras imorn (behövdes sys in lite i midjan så jag fick låna K´s symaskin. Thanks darling!) och middag. Snart blir det idol för hela slanten sen sängen. Jag är aptrött!






cinnamon bun


Från deg till...


degbulle, till..


bulle i ugn, till...


färdig bulle!
Mumma!


baka baka liten kaka

Underbar höstdag idag! Solen skiner här på västkusten och det är härligt höstkallt ute, ca 2 grader skulle jag tro. Än är jag inte avis på snön som redan har fallit i mina hemtrakter. Älskar hösten och njuter gärna av fler snna här dagar innan det är dags att bylsa på sig ännu mera kläder.

Idag är jag ledig, wiho! (skulle egentligen haft en långkörare, 10 dagar i sträck, men min fina kollega J tog mitt pass idag så jag fick lite välbehövd vila efter 7 dagars jobb). Jag roar mig med tvätt och bullbak. När man fyller år måste man ha bullar hemma att kalasa på. Nästa torsdag är det min dag, hoppas det finns någon liten bulle kvar då som jag kan bjuda mammsen å pappsen på. Godsaker har en tendens att försvinna förvånande fort i det här hemmet, haha!
I eftermiddag blir det alltså nygräddade bullar och nya avsnitt av The Hills och The City. Me like!

why oh why?

Jag är på jakt efter ett par nya partypjucks nu till hösten. Hade gärna velat hitta ett par till den kommande helgen då jag ska fira min födelsedag med alla mina vänner. Dessa från asos.com hade varit perfekta juh! Varför såg jag dom inte tidigare? Nu hinner jag ju inte få dom i tid om jag skulle göra en beställning. Kanske var lika bra, ganska dyra nämligen. Dom går loss på 931 kr + fraktavgift. Får kolla in utbudet på stan istället. Kanske finns det något liknande i butikerna? Någon som vet?


konsert nr 2


På tal om konsert så ska jag faktiskt på en riktigt snart. B-friend har nämligen överraskat mig med biljetter till Lars Winnerbäcks konsert nu i oktober. Så den 30:e befinner jag mig i Lisebergshallen och lyssnar på skön musik. Perfekt present! Tack älskling ♥

Röd



Bra jobba tjejer! Syster ett och två satt bänkade framför datorn imorse för att lyckas haffa biljetter till kent. Så nu blir det konsert den 26:e februari i sthlm med syskonskaran :D Tummen upp!

Leo

Japp, här har vi den! Har letat och letat efter en leopardmönstrad halsduk. Den ska vara mjuk och skön, ingen sjal, utan bomullshalsduk som värmer. Nu har jag hittat en perfekt på Gina för bara 179 pix. Ja tack!


Strengthener

Halv ett och min jobbdag är redan över, najs! Det är fördelen (den enda dessutom) med att tvinga sig upp ur sängen vid 6 på morgonen, man har i princip en hel dag ledigt. Idag spenderas den framför datorn, lite tid till bloggen med andra ord. Där emellan blir det nya avsnitt av The Hills och The City.

Tänkte också passa på att slänga in ett litet tips till er. Om ni, liksom jag, har sköra naglar så kan jag verkligen rekommendera ACO´s nail strengthener. Mina är helt hopplösa, speciellt under hösten/vintern, men dom har faktiskt blivit bättre oc starkare av det här medlet. Tummen upp för ACO!




Töntarna

Den lediga dagen har spenderats med städ, yeay! Precis sånt som man vill göra när man för en gångs skull är ledig, eller? Kanske inte. På em fick jag sällskap av R och vi fikade med hembakade kolasnittar och kaffe, mys! Kvällen bjuder givetvis på Hollywoodfruar. Måndagar är inte så dumt ändå.

Ingen har väl missat Kents nya singel "Töntarna"? Den 6:e november kommer skivan "Röd", exciting eller vad?! Jag ska givetvis gå på turnépremiären i Sthlm den 25 februari, jag ska jag ska jag ska! Syrran nu hänger det på dig, denna gången får du lyckas haffa biljetterna! Dom släpps på måndag för alla er som är intresserade att slåss om dom.

Dagens låt är ju given..."Töntarna", smack!




fredagsmys

Just nu myser jag med naturgodis och Idol. Fredagsmys med mig själv, ensamt, men helt ok. Trött och sliten efter en lååång jobbvecka, som dessvärre inte är över än. Två dagar kvar...pust!


RSS 2.0