Cheap



Alright, dagens fynd! Svarta jeans Cheap monday (weekday), sovlinne H&M, legging H&M.


shopping, te och premiärer

Jag myser här hemma i pojkvännens mjukisbyxor och en kopp grönt te. Det är svinkallt här hemma så jag pimplar te som bara den (dom håller nämligen på att byta radiatorventiler? på våra element, så värmen är inte riktigt igång). Dessutom så har hösten kommit på riktigt nu, är inte mer än 12 grader ute och imorse när jag åkte till jobbet var det 5! Så det blev till att klä sig varmt med handskar, halsduk och pälsväst.
Nu känner jag mig lite trött efter en tidig morgon på jobbet och en liten shoppingrunda efter det (visar fynden strax), så det jag orkat med nu på eftermiddagen var att titta på dom nya avsnitten av The Hills + The City, I love it! Fy tusan vilken kanon höst det kommer bli. Ikväll börjar även Grey´s anatomy på femman. Najs! Jag myser vidare...

krispigt

Vilken härlig höstdag! Solen sken och luften var kall och krispig. Synd att behöva spendera eftermiddagen och kvällen på jobbet sånna dagar. Men inte deppar jag för det! Idag har jag kikat på ett nytt avsnitt av Gossip girl, ätit mumsig fisksoppa framför idol med b-friend och nu dubbelavsnitt av nya Desperate Housewives. Perfekt!
Dessutom så har nya säsonger av både The Hills och The City dragit igång i staterna. Vilket innebär att imorn kan avsnitten ses på internet. Yeay!
Kan nog bli en bra vecka det här!

Signed sealed delivered

Åh härliga söndag! Jag och b-friend har haft en super mysig ledig dag tillsammans. Började med att jag hittade två presenter i vardagsrummet när jag gick upp på morgonen. Älsklingen hade fixat ett signerat ex av Gynnings bok Ego woman samt min favvo parfym, som jag suktat efter länge nu, Clean shower fresh. Bara för att jag är underbar ;) Tack älskade du!
Efter det tog vi en lång frukost och på eftermiddagen gick vi några timmar på bokmässan. Höjdpunkten var seminariet med Lars Winnerbäck, intervju och högläsning ur han nya sångbok av hans samlade verk. Det var ingen mindre än Jonas Karlsson som läste, riktigt bra! Två av mina favoriter. Efter det boksignering. På uppdrag av min vän M ställe sig pojkvännen i kön för att få en bok signerad. En present till mig från M. Jag vet ju vad det är, men jag har lovat att inte tjuvkika i boken förens på min födelsedag, haha!
Nu under kvällen har vi avverkar tacomiddag och topmodel. En film nu kanske?




one shoulder

Den här fick bli min idag :) Kände att jag behövde en till partyklänning till höstens galej. En one shoulder dress är något jag har letat efter. Perfekt, då kan jag börja leta efter byxor istället. Har panik efter nya då alla min par verkar gå sönder denna vecka, grr!


amore

Igår fick jag liljor av min älskling. Kärlek ♥


Listan är lång

Onsdag, mitten av veckan. Jisses, det går fort nu! Vart tar tiden vägen? Om ca en månad blir jag dessutom ett år äldre, hua! Jag känner mig inte en dag äldre, så det så! Men jag får väl vara en stor flicka och fylla år som alla andra ;)
På tal om min födelsedag så har jag fått lite förfrågningar om vad som står på önskelistan. Så jag har knopat ihop lite grejer som inspriation till vad jag kan tänkas vilja ha. Om du har idétorka så går det bra att plocka rakt av, hehe!




Och det här önskar jag mig av mor och far :)




Coco Coco Coco

Godmorgon ni där ute! Här sitter jag framför tvn och myser med en filt och en kopp kaffe. Tittar på efter tio med malou, idag har dom Chanelspecial. Ebba och Skande är där och snackar chanelmode, bra start på veckan! Såg ju filmen i lördags och jag föll pladask! Är hur bra som helst, en film helt i min smak. Så där härlig som bara franska filmer kan vara. Se den! Och för alla er fashionistas som endast är intresserade av hennes modeskapande (verkar som en stor skara var lite besvikna över att det var för lite mode i filmen) så kommer det en tvåa som handlar mer om hur hon skapade sitt märke Chanel. Livet som Chanel helt enkelt.

Min dag för övrigt kommer innefatta jobb, möte med chefen och sen en kväll framför tvn och svenska Hollywood fruar. Det går ju inte annat än att älska serien, hur mycket man än hatar Anna Anka och gänget. Underhållning på hög nivå, haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen klä mig varmt i mysiga tröja och halsduk. Jag har nämligen haft turen att dra på mig en förkylning under helgen.
Trevlig måndag på er!

TGIF...

..eller nja. Så mycket thank god är det kanske inte, jag ska ju jobba hela kvällen och hela helgen (som vanligt) så jag njuter inte direkt utav att det äntligen är helg. Men lite skoj ska jag minsann klämma in i schemat. Imorn ska jag och M gå och se på Coco-livet före Chanel, och kanske hinner vi med en middag innan också. Det ser vi fram emot! Jag hoppas på liite kyligare väder så jag kan få inviga min pälsväst, haha!
Annras så händer det inte så mycket här nere. Dagarna lunkar på som vanligt. Men jag gillart! Ibland är det skönt att bara njuta av vardagen. Speciellt nu på hösten är det helt lovely att bara sitta inne å mysa med en kopp te framför tvn. Eller är det jag som är tråkig? ;)

furry fur

Detta gömmde sig i paketet jag hämtade ut idag. Påfyllning i garderoben med två baströjor till hösten och en gosig pälsväst att värma sig med. Har ju helt glömt att visa skinnjackan jag köpte för ett tag sedan, så här får ni en glimt av den med!


kanon!

Nu har jag jobbat, tagit en tupplur, hämtat ut paket samt skickat iväg paket och lagat mat. Effektiv dag, och klockan är bara fyra på eftermiddagen. Så vad ska jag nu hitta på resten av kvällen? Käraste pojkvännen är på jobbet och jag är alldeles för trött för att orka ta mig hemifrån. Är det något bra på tv tro? Annras blir det väl datorn som får hålla mig sällskap.

Föresten, har ni kollat in nya avsnittet av Gossip Girl? I Like! Jag tror det kommer bli en kanon höst med alla härliga serier som drar igång. Nu inväntar vi The City, The Hills och Greys anatomy också. Looking forward to it!

GG sneak peak

Jag har sjukt tråkigt. Ligger ensam hemma i sängen, med datorn i knät, och degar. Är trött som fan efter jobbet idag och har inte ork eller lust till att göra något alls, jobbar ju imorn med. Men ändå är jag uttråkad! För att muntra upp mig själv, och även er :) , så bjuder jag på en liten sneak peak från den kommande säsongen av GG. Börjar sändas på månad i staterna, på tisdag kan man garanterat se det via nätet, wiho! Som vi har längtat, eller hur?


Vardagslyx och mjukisar

Just nu sitter jag och myser med en kopp kaffe och ansiktsmask. Vardagslyx minsann! Efter sommaren så fick jag av någon anledning skit taskig hy. Så nu jobbar jag på att få den fin och slät igen. Använder mig utan Vichy Normaderm varje morgon/kväll när jag tvättar mig, är riktigt bra! Rekommenderas! Masken jag har är från Bodyshop, blue corn mask 3-in-1, som har duprengörande effekt. Den är också kanon. Huden har helt klart förbättrats. Nu behöver jag bara skaffa mig en bra nattkräm. Tror jag fortsätter på normaderm serien faktiskt.

Anyhow...idag blir det fortsatt slappdag. Kommer bo i b-friends mjukisbyxor hela dagen. Helgen är fullbokad med jobb så man får liksom passa på att spara på energin när man får tillfälle.
Tjingtjing!


Jag får liksom ingen ordning...

Dags för en dagens låt igen tycker jag! Länge sedan nu. Min absoluta favorit. Hans nya singel "jag får liksom ingen ordning..." I love it! Längtar till skivan som kommer den 21 september. Och jag önskar såå att jag fick gå på turnén i höst...


Morgonshopping

Hej på er! Härlig höstdag idag. Solen skiner, men det är inte varmare än 16 grader, underbart tycker jag! Har längtat på liiite kyligare väder, inte mycket, men lite. Känns som en perfekt dag för en promenad. Får se om jag orkar ta mig ut. Just nu känner jag mig ganska seg (som vanligt). Tror det är mitt kroniska tillstånd under höst/vinter. Är riktigt beroende utav sol för att känna mig pigg. Men lite frisk luft kanske råder bot på det?

Jag startade denna morgon med lite shopping, hehe. På torsdagar så uppdaterar ju H&M sin webbshop. Dessa godbitar klickade jag hem...
Pälsvästen ska jag ha över min skinnjacka när det blir lita kallare ute. Tröjorna i lite längre modell är perfekta till legging. Bra start på dagen!


black coffee

Idag känner jag mig lite seg. Morgonkaffet smakar extra gott dagar som denna. Börjar inte jobba förens kl 16 och vet inte vad jag ska fördriva tiden med. Har redan läst alla favvo bloggar, tagit tag i disken och ätit frukost. Inget vettigt på tv...hmm. Kanske ska ta och kika på lite Lipstick Jungle, nu när det inte längre sänds på måndagar utan lördagar (vad hände där?) så kommer man ju missa alla avsnitt. Blir till att kolla på internet istället. Ja så får det bli! Ses!

Tradera

I fömiddags tog jag mig tid till att rensa garderoben lite. Måste ju göra plats för nya fynd ;) Så nu ligger det en del grejer ute på tradera. Kolla in det vettja! Mina auktioner hittar du här!


H&M partykollektion

I höst/vinter släpper H&M en partykollektion. Det ser lovande ut tycker jag! Ja vill gärna ha alltihop! Extra sugen är jag på blusen, pälsjackan, den svarta klänningen med nitar på axlarna samt den guld/svarta mönstrade klänningen. Vad tycker ni om kollektionen?



Bilder: elle.se


Audrey Tautou



Jag Älskar Audrey Tautou (Amelié från Montmartre är min favorit film!), Jag Älskar franska filmer och jag tror jag kommer Älska även denna. LÄNGTAR!


cottage cheese

Morrn! Här sittr jag och mumsar kesosmörgåsar. Måndag morgon och det känns faktiskt härligt. Vardagen kan vara bra najs ibland. Jag känner mig stimulerad av att äntligen få jobba ordentligt! Visst är det skönt att få vara ledig, men i längden blir det trisst. Dessutom så har man så otroligt mycket bättre löner att se fram emot, lika med otroligt mycket större shoppingbudget, haha!
Hur som helsts så blir det som sagt jobb för min del idag, inte mycket mer spännande än så. Vad har ni för er?
Hug

Catch up

Lördag förmiddag, dåligt väder, men vad gör det? Jag är ju ledig idag :) Min enda lediga dag denna vecka så det är bäst jag tar vara på den. Startade med sovmorgon (finns inget bättre!), nu frukost framför tvn, senare lunch med M på stan. Lite trevligt catch up eftersom vi inte setts på två veckor. Tror jag ska inviga min nya skinnjacka som anlände igår (visar bild senare, måste ladda kameran). Ikväll blir det middag med pojkvännen och sen en lugn hemmakväll. Har blivit en del sånna den senaste tiden men jag gillart! Efter år av partyhelger har jag blivit en riktig hemma-mys-tjej, sånt som händer, haha!
Imorgon blir det jobb hela dagen...pust.. Men vi får se det positivt, söndag lika med bra betalt!
Nej nu blir det ännu en kopp kaffe innan jag kickar igång dagen. Later.

090905

Usch vilket dåligt väder jag vaknade upp till! Det stormar och blåser och regnar om vart annat. Tur att man ska vara innomhus idag och jobba. Känns verkligen inte som en fredag, veckorna går på tok för fort. Det var helg nyss juh! Inte för att jag klagar på helgerna men ändå.
Jag startade denna dag med en massa tvätt. Har slängt in två maskiner som snart är färdiga, sen blir det två till innan det är dags för jobb. Ikväll blir det nog inget mer än hemmamys för min del. Känner mig skit seg. Kanske bjuder över R som har tjatat om att jag ska färga hennes hår. Det är ungefär vad jag tror jag orkar med.
Trevlig fredag på er!

Gynning, Klingen och Lena Endre

Min kompis R säger att jag är hennes skvallertant. Hon behöver inte läsa några bloggar eller tidningar för jag ger henne den info hon behöver tydligen. Och det kanske stämmer, jag gillar skvaller, kändisar, mode och glamour. Och jag blir minsann lite starstruck när jag träffar en kändis på nära håll (INTE jag-är-en-fjortis-som-fnissar-och-stirrar-ut-dig-pucko, men det är lite spännande!) Så därför tänkte jag dela med mig av vad som hände mig här om dagen. Det var nämligen som så att jag fick fin besök av Carolina Gynning. Inget märkvärdigt kanske, men eftersom jag gillar henne och tycker hon är ascool och skit snygg så gjorde det min dag lite extra spännande.

Lite mera skvaller? Ok, då kan jag berätta att i detta nu sitter ingen mindre än Lena Endre i hotellbaren på Avalon och sippar strawberrycosmo med en vännina. Och på samma hotell är även Elin Kling och Linn Gustafsson incheckade. Och ja, kändisar får lite bättre service. När personalen fick höra att självaste Klingen skulle checka in uppgraderade dom henne till en av suiterna. Så var det med det!


En ubersnygg Gynning på mitt jobb. Jag står ca 50 cm på vänster sida och syns inte det minsta, haha!


konjak

Jag brukar inte riktigt tycka om kängor, eller det är fint men jag har aldrig riktigt sett mig själv spatsera runt i ett par. Men dessa gillar jag faktiskt och jag är på jakt efter ett par vardagsskor med klackar. Hade kanske varit bättre i svart? Hade kanske varit roligare om dom inte kommit från H&M? Hmm...What to do? 399 pix kostar dom och du hittar dom här.


coco

Den 18 september kommer ÄNTLIGEN filmen ha premiär! Ja jag pratar givetvis om "Coco- livet före Chanel"...längtarlängtarlängtar!!
Någon som vill se den med mig?


sovmorgon delux

God morgon! Efter 12 timmars sömn(!) så känner jag mig riktigt utvilad. Jag är verkligen ingen morgonmänniska så det är sååå skönt när man får sin efterlängtade sovmorgon. Just nu sitter jag och äter lite frukost, knäcke med leverpastej och gurka och en kopp kaffe, och läser lite bloggar. Min härliga morgonsrutin.
Idag blir det en slapp förmiddag, på em/kvällen blir det jobb och sen en middag framför tvn tror jag. Kanske finns det något skoj på tv att se?
Vad ska ni fylla eran torsdag med?

Quality time

Hallå där! Här sitter jag och segar i soffan. Efter tre dagar med tidiga pass på jobbet så börjar jag känna mig lite mosig i huvudet, haha! Men, thank god, så har jag sovmorgon imorn och på fredag. Behöver sova ut känner jag.

Efter jobbet idag mötte jag upp syster, åt lite lunch tillsammans sedan sa vi hejdå på centralen och hon hoppade på tåget hem igen. Vi har haft en riktigt skoj vecka, hoppas det inte dröjer allt för länge till nästa gång. Ska försöka boka in en weekend med storasyster och hennes man också nu i höst. Men med mycket jobb för mig och pojkvännen och problem med barnvakt för deras del så är det lite knepigt att hitta ett tillfälle som passar alla. Men men, det löser vi nog!
I oktober då jag fyller år så kommer mamsen och pappsen på besök, så det blir ovanligt mycket tid till familjen dom kommande månaderna. Trevligt!

Ikväll blir det lite quality time med min kära. Lite myspys framför tvn och sedan tidigt i säng för min del. Har redan nu svårt att hålla mig vaken.

RSS 2.0