Midsommar


lantliv





En liten hälsning från landet! (Även om det bara räknas som landet för en storstadstjej som mig,hehe. Enligt alla andra är vi ju faktiskt i stan). Hur som helst så njuter vi av lugnet, plockar blommor, fiskar fisk och grillar. Har till och med tagit årets första dopp!

The royal wedding






Åh så fint bröllopet var igår! Satt från halv tio på dagen till efter tolv på natten och tittade. Blev helt kär i Vistorias underbara slöja. Höjdpunkterna var helt klart Daniels tal till Victoria och bröllopsvalsen! Stort minus dock till Madeleines klänning, vad hände där?! Inte vacker någonstans. Och Daniels mamma som verkar vara den tråkigaste tanten i Sverige. Rörde inte en min, trist tycker jag. Nu vill jag också gifta mig nu nu nu! Hopplöst tråkigt att behöva vänta två år till :(


just an ordinary day



Jaja, jag vet! jag är urusel på att blogga just nu. Men det går i perioder, ibland har jag verkligen ingenting att säga. Livet rullar liksom bara på rutin. Inget spännande, ingen inspiration, nada! Just nu har jag bara kämpat på i två veckor på jobbet för att få min efterlängtade semester, en dag kvar nu sen så! Vi kommer bege oss norr ut över midsommar, fira på pojkvännens familjs ö, äta fisk å bara njuta. Efter det blir det en vecka för mig hemma hos min familj. Men som sagt, en dag kvar på jobbet plus en examensfest för M här i götet och på söndag ska vi fira våran 4 årsdag. Då blir det myspys för hela slanten, god middag ute och kanske en tur i det nya fina parisehjulet? Vi får se.

Förutom jobb dessa två veckor har jag tagit ett glas vin med tjejerna, gått några promenader, hälsat på i "kakans" nya lya, ätit glass och jordgubbar och sovit en massa. (jag har fortfarande inte riktigt lyckas vända på dygnet helt. Galet jobbigt!)
Nu ska jag återgå till tvätten, bädda rent i sängen och senare ikväll, möta upp M för att planera lite inför examensfesten.

Discount shopping



Det blev aldrig några Converse köpta i LA. Resekassan räckte helt enkelt inte till, haha. Men när det damp ner ett rabattrebjudande (50% på en vara, 10% på resten) från La redoute i brevlådan slog jag till. Ett par vita med högt skaft och ett par svarta låga (ville egentligen ha blåa, men det fanns tyvärr inte). Nöjd!

the non-traditional bride

Till Bruden




Till brudtärnorna





Om du är ute efter något mindre traditionellt till ditt bröllop så tycker jag att du ska spana in den svenska designern Ida Sjöstedt. Hennes kollektioner är proppfyllda med fantasifulla och vackra klänningar som passar både brud och tärna.


Tiffany



Ungerfär så här har jag tänkt kombinera förlovningsringen med vigselbandet. Om mannen min tillåter så vill jag ha den här drömringen, Tiffany metro ring, från Tiffany & Co. såklart!

pretty things




En liten del av shoppingen jag gjorde i LA. Skor, klänning och halsband från forever21, solglasögon från Marc by Marc Jacobs, bodylotion från kiehl's.


heavenly



Den här klänningen är ju så UNDERBAR! Jag dör lite grand varje gång jag ser den. Himelsk! Precis exakt så vill jag se ut på bröllopsdagen. Allt är bara helt perfekt, slöjan, tyllet, fallet på kjolen...åh! THE DRESS helt enkelt :)

barnvakt



Fredagen efter att vi kommit hem från staterna var jag och lillsyrran barnvakt åt storasysters småttingar. Vi hämtade på dagis, cyklade till affären och köpte frukt, mumsade jordgubbar och melon och plockade blommor. På kvällen grillade vi och drack ett glas vin med syrran när hon kom hem från jobbet. Myspys!

time to say goodbye

Jag är tillbaka på svensk mark igen. Har dock inte orkat ta tag i det här med bloggen. Jetlag så det skriker om det. Vilket också är anledningen till denna nattbloggning, hehe. Vilket som...här kommer ytterligare ett gäng bilder från LA, enjoy!


På Pinkberry kan man köpa bästa frozen yoghurten!


Syrran fyndade en Louise Vuitton vintage på marknaden Melrose/fairfax


Shopping i utomhusgallerian The Grove


The Grove


Bästa lunchen på Joan´s on third


Sista middagen. Vi åt givetvis..


sushi! I den här staden hittar du massor av bra sushiställen.

L.A baby


Vi firade Kristins födelsedag med lyxsushi på Koi


Och Champagne såklart!


Sen blev det ett par drinkar på hotellet


Chillin in Malibu


Middag på Ketchup


Utanför Ketchup på Sunset Strip

RSS 2.0