wedding favors




I brist på annat skoj att blogga om så fortsätter jag med lite bröllopsinspiration :D
Närmare bestämmt "wedding favors", en liten present till alla gäster att ta med hem som minne.
Fint att placera ut på varje persons plats, som en del av bordsdekorationen. Det ska vara fantasifullt och gå i samma stil och färg som övriga temat på bröllopet. Ätbara favors är extra roliga tycker jag och gärna hemmagjorda! Det ger en mer personlig känsla.

bouquets




Mer härlig inspiration till bröllopet! Jag vill gärna ha en rund bukett i ljusa, pudriga nyanser. Gärna lite vildvuxet blandat med perfekta rosor. Bukett nr 1-3, 9 och 12 är mina favoriter!

idag är...

0-7b443425c9390bd311cd50b03e7f1910.png

idag är det skinnjackaväder här! Dessutom byggs uteserveringarna för fullt.    1 april är det premiär!


Telephone



Helt klart coolast just nu!

yummy yummy olives



Av någon underlig anledning har jag seriösa cravings efter oliver! Har slukat en stor burk redan och funderar på att fylla på förrådet igen...toppar nog listan på skumma grejer att sukta efter.

L.A. Beachlife




Om inte allt för länge så är det L.A. beachlife som gäller för mig och syrran. Jag hänger mer än gärna på stranden i den här outfiten! (Måste köpa ny bikini innan vi åker!)

Bikini, stråhatt och fjärilsring H&M, Kaftan Nelly.com och solisar Ray-Ban.

dyslexi, sifferblind eller bara idiot?

Tjoho! Äntligen bloggar jag på ny maskin! Min nya fin fina rosa dator från Dell har anlänt, efter många om och men kan jag ju tala om. Överst på "hata-listan" ligger just nu schenker! Dom verkar varken kunna läsa siffror eller bokstäver och inte fan kommunicerar dom med varandra heller. Att hitta rätt port, med rätt namn och trycka på rätt knapp var tydligen mer än vad dom klarade av. Efter 4 vändor hit utan att ha hitta till min dörr, och efter många många samtal av utskällning från våran sida, så kom mitt lilla rosa paket rätt. Suck eller vad?!

slappis

Slapp-söndag va det här! Hela helgen har varit mer eller mindre slapp faktiskt. Rätt skönt :) Efter jobbet i fredags blev det öl med tjejerna på grill del mundo (favvo haket, hehe), på lördagen hade jag sex and the city maraton, slingade håret (det blev aldrig av tidigare i veckan) och sedan personalfest. Mycket trevligt! Idag ligger vi i sängen och gör ingenting. Slapp-söndag som sagt ;)

chocolat



Hallå från soliga våriga Göteborg! Jag sitter i köket, lyssnar på Håkan och njuter av solen som strömmar in...ÄNTLIGEN är våren här på riktigt! Säkert en 8-10 plusgrader idag och snön är i princip helt borta (om vi bortser från dom skitiga högarna längst vägen). Det är så här man vill ha det!
Idag har jag jobbat sedan lunchat med Mika på Chocolat. Nu inväntar jag Becka som ska ge sig på mitt hår igen, inte riktigt nöjd ännu. Som tack bjuder jag på milkshake :D

brides to be



Lite inspiration till alla brides to be! Här är några av mina favoriter...oh so lovely!
(Ni andra får leva med att detta kommer bli lite av en bröllopsblogg från och till, hihi)

Små rosa moln



Här på västkusten öser regnet ner, standard när vinter slår om till vår här nere :) Men va fan, bättre än snö! Dessutom så försvinner ju snön mycket fortare med hjälp av lite regn så vi står ut helt enkelt.
Efter att jag avverkat min tid på jobbet idag sprang jag förbi H&M och fick syn på den här puderrosa drömmen! (Skulle inte Garden collection släppas den 25.e? Fanns en hel del inne redan nu.) Kunde inte låta bli att slå till när jag hade bonuscheckar kvar som låg och skräpade i väskan, hehe. Dessutom fanns det bara en kvar i min storlek så det fanns ingen tid till fundering ;) Så nu är bröllopsoutfiten fixad till i augusti (här är vi ute i god tid!).

you and me




Vi har haft myspys helg här hemma, bara jag och älsklingen. Lördagen stardade med en promenad ner till stan, ett besök på Röhsska museet och en fika i Haga på Biscuit. Första fikat utomhus!





På kvällen bjöds jag på trerätters och champange! Vi firade våran förlovning, har inte blivit av förens nu. Myspys på hög nivå :) Så skönt med en lugn helg ibland. Idag grundade vi ordentligt med en riktig brakfrukost och nu ska vi iväg på bio. Alice i underlandet!
Fortsatt trevlig helg på er!

sneak peak

 

Den 10 april ska vi ha förlovningsfest för alla våra vänner och syskon. Här kommer en liten sneak peak på vad jag kommer ha på mig. SÅ nöjd!


Garden

 

Det här var det jag lyckades haffa från Garden collection idag, fast jag sprang hem från jobbet, haha! Ville så gärna ha den röda rosklänningen också men men. Får försöka hitta den i butik istället.
Nu ska jag avnjuta middagen som älsklingen står och lagar. Vardagslyx, eller vad säger ni? :D


here comes the bride



Jag är IN LOVE! Den här klänningen som Rachel Mcadams bar på Oscarsgalan är helt underbar! Precis så ska min brudklänning se ut, fast vit då :) Någon som kan tipsa om en duktig skräddare? Och för er som undrar så planerar vi att gifta oss i augusti 2012 och det blir inte i våra hemtrakter utan här omkring Göteborg. Mer än så får ni inte veta än ;)


colourful garden

 

Dom första godbitarna från Garden collection från H&M har släppts och det här klickade jag hem. Försökte tänka mer färg, mindre vitt/beige/svart/grått. Jag är nöjd!


ps. älskling, jag klickade faktiskt hem en liten grej till dig också ;)


flamingo

 

En sån här är på väg hem till mig, Dell inspiron 15 pink flamingo! Najs!


weddingplaner




Med en ring på fingret så har man äntligen anledning till att köpa bröllopstidningar! Jag bläddrar, drömmer, planerar och känner mig alldeles glad glad glad!
Om ni undrar vart jag varit den senaste tiden så kan jag ursäkta mig med att min dator har total kolapsat! Den datorn va nog det sämsta köp jag gjort, så jag kan inte låta bli att känna att det va skönt att bli av med skiten, hehe. Vilket fall så kommer det kanske vara lite mindre bloggning från min sida ett tag tills jag fixat en ny.

För er som är intresserade så kan jag köra en liten sammanfattning av vad jag haft för mig den senaste tiden...Jag har varit ute och firat vännen M som fyllde 25. Restaurang och lite partaj blev alltså min lördag. Söndagen minns jag inte riktigt vad jag sysslade med så vi kan ju utgå ifrån att den var ganska så händelselös :) Måndag jobb och så idag då jag startade dagen med frukost med mysiga J och O, en powerwalk i solen och nu sitter jag här. Så va det med det :) ..Och javisst ja, nu är det vår!

Later!


Härmapa



En del av guldbonusen från H&M gick till ett par nya byxor (som jag härmat lillsyrran med, hehe)!

Hair



Idag gjorde jag ett besök hos frisören. På tiden! Imorn kommer bästa Becka å färgar. Vårfräscht ska det va! ;)

Blomsterlandet



Tack kära familj och vänner för alla lyckoönskningar och blommor till våran förlovning!

jag säger...

0-400607853ffc4d803fe53b0d9dd36ba1.png

jag säger tack för den här gången och sätter mig på tåget tillbaka till härliga Göteborg! Hemma väntar hjärtat mitt som äntligen är hemma från sjukhuset,mys!


RSS 2.0