news






Blev en runda på stan idag. Målet var att fylla på garderoben med varma tröjor till hösten/vintern, men jag gav upp ganska snabbt då jag inte hittatde några alls som passade. Det blev istället ett par byxor från H&M, blus från Gina, vas från Lagerhaus och nytt fodral till iphonen från Ordning&Reda. Så kan det gå ;)
Klämde också in en sushilunch med älsklingen och en kopp kaffe. Myspys!

Härmapa



Ja ungefär såhär såg jag också ut för några dagar sedan :) Samma jeans, samma tischa. Jag skippade dock öppna skor och den fula bombarjackan (ja jag tycker ju att dom är fula som stryk!). Hade pojkvännens jeansskjorta och skor från scorett. Men annars, mitt i prick! Snyggt Elin!


Hur gick det sen?



Ja jag är ju löjlig förtjust i mumintrollen. Så när jag såg dom här klassikerna från barndomen kunde jag inte låta bli :)



Alex Sculman och Mia Skäringer, det kan väl inte bli annat än bra? :D


Hallå raringar! Här sitter jag med kaffekoppen i högsta hugg och kände mig lite bloggsugen för första gången på länge. Har liksom blivit mycket jobb den senaste tiden och väldigt lite ork till annat. Minns knappt när jag träffade mina vänner senast? Hallå, ni finns väl kvar nånstans där ute?!
Tyvärr så kommer det mest troligt fotsätta så här resten av hösten. Men jag ska fösöka bättra mig.

Hur som, en liten update på vad jag haft för mig den senste veckan är kanske på sin plats? Förutom jobb då så har jag gjort en sväng på bokmässan i helgen. Lite kvalitetstid med pojkvännen. Blev en del böcker, så nu jäklar ska det börja läsas ;)
Jag har också hämtat ut lite paket på posten. Däribland fanns Acneklänningen jag beställde för några dagar sedan. Tyvärr så passade den inte alls så nu får jag tänka om. Några tips från er kanske, vad ska jag ha på min födelsedag? Har inte varit nere på stan på skitlänge så har noll koll på utbudet just nu.
Sen har jag också planerat Londonresan med familjen. Ska bli sååå skönt att komma iväg. Dessutom är shopping 100 gånger roligare i andra länder, haha! Jag gör mitt bästa för att spara mina slantar tills dess. Nu håller jag tummarna för att storasyster med man hittar barnvakt så dom kan följa med!

Jahopp, det va det. Återkommer snart igen!

atlantis



Den vinnande klänningen blev Acne atlantis i svart silke. Så det är den jag kommer ha på min födelsedag :) Min nya lilla svarta som säkerligen kommer komma till användning ett flertal gånger. Ett rosa paket är på väg hem till mig! So happy!

dr martens



Idag är jag ledig så jag försöker få lite saker gjort här hemma. Först blev det lite jobb (en del papper som behövde fixas) sen disk, vika tvätt och betala räkningar. Har nu tagit en låååång varm dusch och mumsat i mig en mango. Ska ta det lugnt resten av dagen, har nämligen pajat min rygg igen. Kanske roar mig med att baka lite bullar, jag fyller ju år snart å då är kanelbullar ett måste! :)

Funderar på att köpa ett par Dr Martens att ha som vinterkängor. Är mest sugen på dom klassiska svarta med 8 hål. vad tycker ni, ska jag slå till eller ska man satsa på något annat?

one two three Acne...?



Ok hjälp mig! Vilken modell ska jag satsa på till födelsedagen? Är sugen på en svart och på en från Acne, dom här tre modellerna gillar jag bäst. Men vilken tycker ni?

London baby!



Här rullar allt på som vanligt (om det va någon som undrade?). Jobbet tar upp mycket tid, men jag trivs, vilket är första gången när det gäller jobb :) Håller också på att planerar min födelsedag. Blir ju 25 snart (ve och fasa! Jag kommer nog lossas vara typ 22 ett tag till, hehe) och vill gärna fira det lite extra. Så vi funderar på en tripp till London med familjen. Har aldrig varit där så ge mig gärna tips! vart ska man äta, shoppa, fika m.m. ?
Sen blir det nog någon liten fest/middag med vännerna när jag kommer hem igen.
Nu ska jag spana efter någon fin födelsedags outfit!

dust and diamonds





Update: Nya byxor (H&M), nya skor (scorett) och nytt lack (dust & diamonds, H&M)


Oh so....







Sitter hemma själv och myser. Tittar på Mamma mia!, bara älskar den. Musiken, miljön och framför allt Amanda som brud....oh so lovely!
Känner mig lite ensam och trött, längtar efter min älskling som är bortrest. Tur att jag är ledig imorn med, annars hade jag haft måndagsångest nu. Tröstar mig med lite glass, hjälper sådär.


Zara lookbook






Vad är bättre än en lång sovmorgon, ledig dag, nybäddad säng, choklad och lite beverly hills? Det är vad jag roar mig med just nu, samtidigt som jag spanar in Zaras lookbook för september. Jag säger ja tack till alltihop! Den sista looken har jag gärna på min födelsedag som närmar sig med stora steg.


brunett



Hårfärg följer årstid...blonda slingor byts ut mot brunt på hösten.

an ordinary day

Hallå måndag! Första veckan på jobbet avklarat. Blev en hel del, ca 50 timmar, därför blev bloggen lidande. Men denna vecka blir betydligt lugnare så förhoppningsvis kommer ni att få se mer av mig :)
Idag är jag ledig, ska dock till jobbet ändå för att vara med på en intervju. Resten av dagen ska jag nog spendera på stan, kika i lite butiker, promenara i det underbara höstvädret, kanske ta en fika...någon som är sugen?
Vad händer hos er?

RSS 2.0