back to school

Just nu ligger jag och myser i sängen efter en lååång och blöt dag i Borås. Vädret har växlat mellan blåsigt, soligt, mulet och spöregn ungefär vart femte minut. Det var sådär roligt att vandra runt i vattenpölar i skorna dom sista timmarna :(
Förutom vädret så gick första skoldagen bra. Ser dock fram emot när kurserna startar och lekarna är över, jag är verkligen ingen lek människa, haha! Hade det inte varit för att man vill lära känna klasskompisarna så hade jag gärna skippat dom här två första veckorna.
Nu blir det middag, en varm dusch, hollywoodfruar och sen sängen!

Oh so silver!



Say hello to my new shoes! Har varit på jakt efter ett par silverpumps ett tag nu. Ville egentligen ha de här godingarna från Zara, men ibland får man gå på det mest ekonomiska alternativet. Dessa är från Dinsko och kostade bara 299 pix!


Hello cupcake



Tjoho! I höst släpper Leila en ny bok. En bok fylld med kalastips, cupcakes och whoopies. Den lägger jag till på önskelistan!


Gubben i lådan



Ett litet smakprov på en av konserterna från kulturkalaset, Daniel Adams-Ray! (som vi senare på kvällen sprang på inne på Avalon)


En liten dos kultur


Maia Hirasawa


Drinkar på Avalon


Daniel Adams-Ray


Utställningen "Cocktail" på Röhsska


Langos såklart!


Ulrik Munther


Erik Hassle


Chris Medina


Dom senaste dagarna har jag roat mig på Göteborgs kulturkalas. Här har ni ett axplock av det jag gjort. Det blev en hel del konserter, lite streetfood (Langos är ju helt enkelt ett måste! mums!), karnival, museum och några glas vin ;) Mycket nöjd med helgen!


Auktioner



Idag har jag roat mig med att rensa ut lite ur garderoben. Blev en del annonser på tradera. Om du är sugen på att shoppa lite så hittar du mina auktioner här!


Kräftskiva



Nu är  jag hemma igen efter en spontantrip till familjen i Katrineholm. Ville klämma in en sista liten resa innan semestern var slut. Det blev kräftskiva i solen ute på ön, en loppisrunda (vi lyckades fynda en polaroidkamera till bröllopet för 40 spänn!) och mys med lilla Alice.
Nu är det tillbaka till verkligheten som gäller. Mannen min har redan börjat jobba och jag ska börja förbereda mig inför skolstarten.
Måste beställa en massa dyra böcker, köpa skrivblock och pennor och fixa word program på den lilla datorn så jag kan ta med den till skolan ibland. Framför allt så måste jag försöka vända lite på dygnet. Den senaste tiden, speciellt nu i sommar, har jag varit vaken långt in på natten och sovit bort halva dagen. Så det måste vi ändra på!
Nu ska jag återgå till kaffekoppen! Later!


Fler favoriter


Whyred



Dagmar



Stylein



Det blir mycket mode på bloggen nu men är det modevecka så är det ;) För mig känns det extra spännande med tanke på att jag ska börja plugga i höst med mode som inriktning. Blir lite av en uppvärmning nu.
Hur som helst så är dessa tre ytterligare några av mina favoriter. Whyred, alltid lika stilrent och skräddat men med härlig twist. Dagmar med deras underbara klänningar. Gillar speciellt den vita stickade långklänningen! Och sist men inte minst Stylein med sina raka, enkla snitt men åh så elegant. ÄLSKAR den isblå klänningen!!!


Rützou


pics: elle.se


Ett märke som för mig är nytt men som definitivt kvalat in som favorit är det danska märket Rützou. Färgerna, materialen, fjäderhalsbanden och dom lätta, luftiga siluetterna. Klockrent! Det är ett flertal plagg som jag gärna skulle bära, den gula långkjolen, den blå/grå blusen och den randiga långklänningen t ex.


Ida Sjöstedt


pics: elle.se

Jag har alltid älskat Ida Sjöstedt! Tillsammans med Acne är hon i toppen på mina svenska favorit designers. Spets, feminint och attityd är Idas signum och man kan ju inte annat än gilla!


Minimarket


pic: Frida

Fina smycken från Minimarket! Det ska tydligen vara STORT nästa vår/sommar.


Rodebjer ss12


pic: Columbine

Idag har stockholms mode vecka dragit igång och först ut var Rodebjer. Ser fint ut! Gillar färgskalan och dom långa längderna.


Fint till höstgarderoben



Fint från Zara som jag mer än gärna fyller på höstgarderoben med!


Marstrand











Tillbaka på fastlandet efter en veckas båtsemester. Vi bryggseglade på Marstarand i en lånad segelbåt i en vecka. En riktig mys vecka med strålande sol och salta bad, räkor, promenader, glass, rosé och kortspel. Precis så lugnt och avslappnande som en semester ska vara.


RSS 2.0