Maybe I forgot

Har varit lite tomt på bloggfronten ett tag. Det beror rätt och slätt på att jag har noll inspiration. Det händer ju INGENTING just nu! Det är grått och trist ute, alla längtar till våren, alla har ont om pengar, några drar iväg utomlands och andra bara jobbar jobbar jobbar. Riktigt trist. Jag vill hitta på något! Men har samtidigt ingen lust med någonting alls. Jäkla januari asså, kan den vara förbi snart? Gärna redan imorn.
Aja, får väl se fram emot dom där små sakerna som man allt för ofta glömmer bort att uppskatta. Ska träffa Julia idag för en fika och det är ju trevligt :) På lördag vankas det inflyttningsfest hos Mika (försenad med ungefär ett halvår, hon flyttade i augusti om jag minns rätt, haha!) så det blir ju skoj. Och imorn är det tänkt att jag och Becka ska mysa till det med en bio mitt i veckan. Så jag antar att jag egentligen faktiskt har lite kul ändå.

Opening cermony








Lite mer inspo till våren! Opening cermony´s spring lookbook ser riktigt bra ut. Röda läppar och stora lockar, transparenta tyger, långa längder, randigt, virkat, magkort och vippigt. Nice!

Guess who










Älskar den här bildserien för Guess vårkampanj 2011. Härliga beachbilder a la 60-tal med ruffsigt uppsatt hår, sotade ögon och höga bikinitrosor. Modellar gör Alyssa Miller, Kate Upton och våran egen Elsa Hosk!

free delivery



Är du, liksom jag, lite små kär i blusar av alla dess slag så ska du spana in dessa godbitar! Allihopa från asos.com. Passa på nu när dom har fri frakt till alla länder!

energiboost

På tal om vårsol så dök den faktiskt upp idag :) sol sol sol och plusgrader! Är precis hemkommen från en timmes powerwalk. Jäklar va skönt det var när solen sken i ansiktet och asfalten var bar (eller ja, nästan, om man bortser från sisådär ett ton grus och några isfläckar). Man kan faktiskt se gräset kika fram lite här och där också. Vårkänslor i januari är inte illa det. We LIKE!

Förutom promenad så har jag tvättat ett berg av kläder, bäddat rent i sängen och plockat undan disken. Nu ska jag hoppa in i duschen, äta lunch, hämta ut ett paket och handla mat till resten av veckan. Jag är duktig idag. Tänk va lite sol kan göra ;)

spring dreaming



När det bara är slask och regn ute och man längtar ihjäl sig till vårsolen så finns det inget bättre sätt att pigga upp sig själv än lite nätshopping ;) Super fina sandaler, svart långkjol som är ett bra basplagg och en topp för nästan inga pengar alls (69 spänn) blev det idag. Sen fick det bli två nya kökshanddukar också :) Allt från H&M!

c'est l'amour




Här har ni min nya fina bebis i väsksamlingen! Jag fick den av min fina fina älskling i tidig förlovningspresent (den riktiga dagen är 25/2). Rea på NK is the shit! ;)
Det är givetvis mitt favvo märke Marc by Marc Jacobs, gjord i super mjukt lammskinn. Lite mindre modell än min förra. perfekt till middagar och party. Tusen tack honey! du vet hur du ska göra din flicka glad ♥

Fresh sugar lychee



Jag är inte direkt någon parfymtjej som har parfym varje dag så när jag väl har det föredrar jag lätta fräscha dofter. Älskar min Clean shower fresh. Den passar till alla tillfällen. Men det vore trevligt att ha någon att variera med. Jennie hammar tipsar om den här parfymen och den verkar vara precis vad jag letar efter. Fresh sugar lychee ska ha en doft av krispig grape, söt lychee och lätt lotus. Någon som provat parfymerna från det här märket?


Bargain




Den här klänningen hade min syrra på sig i juldagarna och jag tyckte den va så fin! Jag älskar ju den här färgskalan (nude, puder, beige m.m.) så jag blev väldigt nöjd när jag hittade den för halva priset på Monkis rea. Jag fick den för ungefär 100 pix, det kallar jag kap! Så idag är jag fredagsfin i nya klänningen ;)

Breakfast at Tiffany´s



Jag fick den härliga DVD-boxen med alla Audrey Hepburn klassiker i julklapp av b-friend. Har nu plöjt igenom den. Sist ut blev "Paris when it sizzles", helt klart en av dom bättre. Men favoriten är ju såklart "Breakfast at Tiffany´s" ! Åh vad jag längtar tillbaka till NY när jag ser den.


favourite pieces







Här har ni mina favoriter från Elins kollektion för H&M. Den vita kuvertväskan är absolut nr 1! Hur snygg?! Undrar hur priset kommer vara på plaggen? Hela kollektionen hittar ni på Elins blogg.

Elin ♥ H&M



Idag släpptes den stora nyheten att Elin Kling har gjort ett sammarbete med H&M. En kollektion på nio plag och två accessoarer, där 10% av försäljningen går till UNICEF. Det ska vara en ljus minimalistisk kollektion med bohemiska influenser. Låter ju bra, men med tanke på det man ser på bilderna så verkar det vara aningens svårburna plagg. Det krävs en modellkropp för att kläderna ska sitta snyggt. Får se vad omdömet blir när vi får se hela kolletionen. Den släpps 3 februari i utvalda butiker.


lovely blouses



Mitt favoritplagg just nu är helt klart blusen! Man känner sig lite extra vardagsfin tillsammans med ett par jeans, eller sådär lagom uppklädd när man går iväg på en middag eller liknande. Den här fina prickiga blusen kommer från Greta och kostar så mycker som 2295 pix! Aningens för mycket för mig :) Oh well...får leta efter en budgetvariant.


Hank



Båda mina systrar intalade mig till att börja kolla på Californication. Jag var inte så intresserad, men kikade ändå på några avsnitt då när jag var sjuk efter nyår. Nu är jag FAST! Haha! Så nu spenderar jag alltid min lediga tid tillsammans med Hank Moody ;)


new stuff





Det blev ingen sväng ner på stan. Däremot en sväng till Ikea :) Åt köttbull-lunch och köpte ramar till bilderna jag skrev om tidigare. Här har ni resultatet! Riktigt nöjd faktiskt. Dom blå grå tonerna i bilderna passar fin fint med våran mörkgrå vägg.
Ett annat nytt tillskott i sovrummet är det här rosa fina doftljuset från Yankee candle. Cherry blossom, doftar nytvättat och vårigt. Gör sig bra med dom andra rosa detaljerna jag har på byrån. Så tack Becka för den fina julklappen! :)


tre dagars sjukdom

Har varit lite frånvarande pga sjukdom. Halsont i några dagar. Men nu är jag tillbaka. Igår städade vi ut julen här hemma, känns skönt. Nu siktar vi mot våren :)
Senare ikväll blir det fika med tjejerna. kanske orkar mig ut på några ärenden innan dess. Är full snöstorm här så det känns inte allt för lockande. Men samtidigt så har jag varit inne i några dagar, så lite aktivitet skulle sitta fint. Måste byta en julklapp (om det nu går, bytesrätten gick ut igår. Får tjata lite kanske) och sen kika lite på rean. Måste förminska armbandet på min fina klocka jag fick i julklapp också. Men vi får se som sagt. På återseende!


Liselott ♥ Frida



I senaste nummret av ELLE har modellen Frida Gustavsson och illustratören Liselott Watkins gjort ett modereportage tillsammans där Frida stylat sig själv och Liselott målat av. Super snygga bilder som går att beställa på ELLE´s hemsida. Men jag tänkte fuska och helt enkelt riva ut två av dom ur tidningen, rama in och sätta upp i sovrummet över min klädhäst. Billigt och stylish, haha!

vårvindar



Piggade upp mig själv med lite vårfint från H&M. Nu när jul och nyår är förbi så vill jag med en gång byta gran och tomtar mot vårsol och grönt gräs.

Happy new year



Lite bilder från gårdagens nyårsfirande. Vi hade middag hos oss, sen blev det fyrverkerier på Götaplatsen och mer partaj hemma hos oss. Riktigt trevligt, tack kära vänner!
Idag har jag spenderat förmiddagen med att diska diska diska coh nu slappar jag i soffan. Glor på solsidan och inväntar pojkvännen som ska komma hem med pizza om en stund.
Gott nytt år fina ni ♥

RSS 2.0