bridesmaid




På tal om bröllop så har jag scannat av nätet efter potentiella tärnklänningar. Vill att dom ska ha olika klänningar med i samma färgskala. Det här är ett axplock av det som finns där ute. Vad tycker ni, någon favorit? Ska leta fram några långa modeller också. Min "maid of honor" vill jag ska sticka ut lite extra mycket. Något långt puderrosa i chiffong är jag ute efter. Förslag?

vårens sista dag




Nu är jag tillbaka kära vänner! Har haft en liten bloggpaus. Vi tog vårat pick och pack och åkte till sörmland för en familjehelg. Firade examen, sjöng allsång, hade (vilda!) bröllopsdiskusioner, fick en och annan dansuppvisning av lilltjejen Astrid och mös med familjens nya lilla medlem Alice. Söt som marsipan är hon! Tyvärr glömde jag bort kameran hela långa helgen :( Men trevligt hade vi!
Nu ser vi fram emot midsommar :)

Idag så ska jag plocka i ordning här hemma för om ett par timmar kommer syrran äntligen hit! Hon ska bo på våran soffa några dagar medans vi renoverar hennes lägenhet. Så den här veckan är det målning som står på schemat och en och annan tur till Ikea kan jag tro ;)
På lördag blir det först segling(!) sen grillkväll med vänner. Dessutom har vi fått tillbaka solen och värmen. Vilken vecka det kommer bli!


cinnamon, cookies and peanuts





Imorn är det pojkvännens födelsedag som står på tur! Så i dagarna har jag bakat bullar och kakor så vi har något smarrigt att bjuda på. Kanelbullar är ett måste eftersom det är älsklingens absoluta favoriter. Jag gillar att göra knutar istället för dom traditionella bullarna i pappformar. Finare, större och godare ;) Sen är jag ett fan av chocolate chip cookies, så det blev några sånna också. Sist men inte minst provade jag något nytt, Perfectly peanutty! Ett måste för snickers älskaren.
Sen blir det givetvis tårta också, närmare bestämt Red velvet cake, yum!

summer escape



Jag är egentligen ingen riktig parfymtjej. Har svårt för tunga starka dofter och får lätt ont i huvudet om en parfym luktar för starkt. Men just dofterna från Clean älskar jag! Dom är lätta, friska och fräsha. Jag har "shower fresh" sedan tidigare, nu är jag sugen på deras "summer escape" som finns som limited edition under sommaren. Något att variera med tillsammans med min "Daisy eau so fresh" från Marc Jacobs.


She´s back




Ännu en snygg outfit på Elin! Tycker hon har bättrat sig. Det senaste året eller så har det varit mycket konstiga outfits och dyra märkesplagg. Men sen hon flyttade till New York känns det som hon har hittat tillbaka till sin gamla stil. Lite enklare, lite snyggare ;)
Älskar den stickade tröjan från Hunky Dory!

Weddingshoes

Pumps



Heels




Peeptoe



Flats


pics: net-a-porter.com


Skor skor skor! Den förmiddagen har jag sysslat med bröllopsbestyr. Letar runt efter accessoarer till mig själv, skor, smycken, hårsmycken m.m. Har en ganska bra bild över vad det är jag letar efter. Men just skorna är ett problem. Vet inte riktigt vilken stil jag ska köra på. Vad tycker ni? Några favoriter bland dessa?


Birthday wishes



Idag fyller lillasyster år, GRATTIS!!!! Vi ska fira med bubbel när hon flyttar ner ;)

20110514



Idag har jag oooont i mina fötter! Måste ha slitit ut nån sena/muskel/led eller liknande av all motion, haha! Gud så mesigt! Men men....det blir alltså en lugn dag idag. Ska försöka sitta still större delen av dagen och vila mina fossingar så det inte blir värre.

För övrigt så drömmer jag om Elins fina sommarklänning och gratulerar Karin och Tomas som fick en lite Alice igår! (sa ju att det skulle bli en flicka, haha!) Välkommen till världen! Nu väntar vi med spänning på den första bilden :D
Slänger iväg ett grattis till Rebecka också som fyller år idag!
HIPP HIPP HURRA FÖR FINA FLICKOR IDAG!

Skål!

Den är fredagen firar vi med ett glas rött och laxpaj! Dels så är vi glada för att syrran ska flytta ner till bästkusten och bli min granne (jomenvisst, vi kommer i princip kunna vinka till varandra, haha!). Sen är vi glada för det fina vädret vi har haft den här veckan som har inspirerat till hela TRE joggingturer. Ni som känner mig förstår hur otroligt det är att jag motionerar överhuvdtaget! Sen skålar vi för älsklingen som förhoppningsvis (håll tummarna nu allihopa!) är på väg mot nya roliga äventyr i karriären. Och sist men inte minst så skålar vi för pojkvännens syster som just nu föder en liten bebis till världen! (Jag gissar på en liten flicka)
Fredag den 13.e = otursdag???

Gunnebo



Idag har det varit härlig sommarvärme ute, så jag och älsklingen passade på att göra en lite uttflykt till Gunnebo slott. Vi håller på och kollar runt efter ett bra ställe att ha bröllopet på och Gunnebo är ett av alternativen. Det är jätte fint och mysigt där ute och det har precis den rätta känslan som vi vill ha. Romantiskt och lantligt med vacker natur och fina miljöer och byggnader. Finns dock några minus så vi får fortsätta leta lite och se om vi kan hitta något bättre.

Pink flash


Reebok easytone flash

Mina nya fiiiina träningsskor! Så sköna, så rosa ;) Nu ser jag fram emot en rejäl powerwalk!

Turkos


Idag suktar jag efter Sofis turkosa clutch!!!

Det är riktigt trisst att vakna upp till en grå himmel. Man kan knappt tro att det är maj redan (tydligen den kallaste sedan 1875 eller något sånt). Önskar att det hade varit varmt och soligt så jag kunnat få lite mer färg i ansiktet, tagit en lång promenad och kanske kikat efter sjuhundraelva presenter som ska inhandlas till alla födelsedagsbarn som jag ska fira denna månad.
Men det får bli en annan dag helt enkelt. Idag blir det istället kompishäng med R och mot kvällen en powerwalk runt Delsjön.

Valborg



Lite pics från valborg i Uppsala. Jag firade stillsamt med storasyster och systerbarn. Och det var faktiskt riktigt mysigt. Vi startade dagen med picknick och avslutade med majbrasa.

RSS 2.0