wedding wishlist



Vi har fått en del frågor om vad vi önskar oss i bröllopspresent. Så nu har vi satt ihop en liten lista med saker vi tycker om. För att undvika att folk köper samma saker delar vi upp listan mellan de olika släkterna och vänner så får ni själva fördela det emellan er :) Men givetvis är egna idéer på presenter minst lika välkommet!

Brudens mor, far och mormor: KitchenAid, pärlvit eller creme

Brudens släktingar: iittala marimekko skålar i klart glas, liten modell 12cm. Bäddset från tex Mille-notti (vi föredrar jordnära färger och klassisk stil, randigt/rutigt/blockadfärgat osv.). Porsche type 301 brödkniv 21cm + grönsaks/allkniv 14cm.

Brudgumens släktingar på mammans sida: Le Creuset Matiere rund gryta 3,3L, svart.

Brudgumens släktingar på pappans sida: Hardanger bestick i modellen Julie (kan beställas från bla royaldesign och Cervera). Grillbestick från Anders Petter (Cervera).

Vänner: Bidrag till utflykter på smekmånaden
* Underwaterworld - Snorkling på sköldpaddsstranden i Akumal och bad i en cenote!
* Halvdagstur snorkling - Snorkling i Bahia Petempich reven
* Tulum - Utflykt till Mayaruinerna i Tulum



Fashion against aids

Syrran var på VIP shopping på H&M igår och haffade dessa två till mig. Passar perfekt till Mexicoresan! Mobilfodralet kommer funka fin fint till kameran också, bra skydd på stranden :)


250412





Nej hörrni, här behövs det en uppdatering, eller hur?! Det har ju hänt en hel del den senaste tiden. Speciellt på bröllopsfronten. Under påsken var jag hemma i Uppsala hos familjen. Jag och storasyster slavade med inbjudningarna hela veckan! Men vi lyckades och det blev såå bra. Är super nöjd, så tusen tack för hjälpen syrran!
Sen bar det av till huvudstaden också för att beställa brudklänningen och prova ut slöja. Längtar längtar längtar tills den är färdig. Den är så fruktansvärt fin (om jag får säga det själv, haha).
Näst på tur är att köpa vigselring till mig. Har provat lite olika varianter så får se vad det landar på till slut, men glittra kommer det göra ;)
Sen ska vi även välja tårta och plocka hem lite smakprover på fyllningar nästa helg förhoppningsvis.
Känns skönt att kunna kryssa av en del av dom tunga grejerna från "to-do-listan". Men det är samtidigt sjukt mycket planering kvar. Dom senaste dagarna har jag pysslat lite med dekorationerna. Men det får ni tjuvkika på vid ett senare tillfälle ;)
(Kommer bara visa lite glimtar av allt för att inte förstöra allt det roliga för gästerna)


Vårtecken


RSS 2.0