Miss Dior Cherie

Den här gör mig glad! Så fin och charmig. Nu förstår jag varför jag blev lite kär när jag såg den, det är ju min favvo Sofia Coppola som har gjort den. Klockrent!


14.36

Hej från en solig balkong med senaste nummret av Demo. Min härliga eftermiddag!



Bröllopstider

Nyheten om att paret Heidi och Spencer, från reality serien The Hills, har gift sig i helgen har väl inte undangått någon. Dåliga nyheter enligt min mening. Men Heidi är himla vacker i sin brudklänning från Monique Lhullier. Socker sött! Inspiration inför stundande bröllopstider.


Metallic

Har ju helt glömt att visa er vad jag lyckades haffa från Matthew Willamson kollektionen. Det som gömde sig i påsen var denna metallic kjol samt halsbandet. Är riktigt nöjd! Kjolen invigs på systers studentfest.


solsken och idioter

Gomorron! Idag är jag uppe med tuppen, eller ja...nästan alla fall. Hoppas på en härlig dag i solen. Just nu är det lite mulet, men det spricker nog upp snart. Då blir det nog en förmiddag på balkongen, härligt!

För övrigt så är jag ganska irriterad just nu. Det har nämligen uppstått  problem med flytten. Vi hade avtalat med den nuvarande hyresgästen att vi skulle få nycklarna redan idag då han hade planerat att flytta ut. Nu när vi ringer och frågar när vi kan komma så säger människan att han tänker inte flytta förens på torsdag. Nycklarna tänker han inte ge oss förens på måndag om inte vi går med på att städa lägenheten åt honom. Gah! Varför finns det sånna idioter?! Lite sent att komma med det nu. Nu när halva släkten är på väg ner för att hjälpa till att flytta nu i helgen. Blir så förbannad! Får se vad som händer. I värsta fall får vi väl städa åt fanskapet då. För vi MÅSTE ha tillgång till lägenheten den 1:a.
Pust, suck och stön!


Grönt är skönt

I brist på annat så slänger jag upp lite pics från fredagskvällen som spenderades dels på uteservering och dels på Grill del Mundo på Storan. Nice va ordet! Spana in dom gröna heelsen! Nyinköpta på Zara, R var mäkta stolt :)


Bakom kulisserna

Här kommer gårdagen i bilder. Roliga timmar som spenderades i fotostudion tillsammans med söta R. Resultatet av bilderna kommer senare.


Goodiebag

Oh yes! Jag lyckades lägga vantarna på några fin fina grejer ur kollktionen. Vad det är som gömmer sig i påsen visar jag senare. Hämtade även ut ett efterlängtat paket igår. Mina snygga sandaler. Passar perfekt på foten! nu väntar vi bara på lite varmare väder så dom får invigas.
Den här dagen verkar bjuda på en hel del solsken och värme, härligt! Jag ska göra vännen R sällsap i fotostudion när hon ska leka modell för en dag :) Sen blir det möjligtvis en glass i solen innan det bär av hem igen för mer tråkig packning. Förhoppningsvis så blir det lite mys på en uteservering ikväll också. Det trillar ju in lite slantar i fickan idag så något skoj ska vi nog kunna ordna i helgen.
Later!


Tröstpris

Men hey, jag har ju helt missat att Monki har just sånna shorts jag letar efter. Vill ha båda paren! Riktigt kanonpris är det också, 150 riksdaler. Måste jag kika på imorn. Om jag inte lyckas snärja åt mig den blåa kjolen från Matthew kollektionen på H&M får jag tröst köpa shortsen. Jajamensan!


Underbara Matthew W

Jaha, ännu en sömnlös natt. Så jäkla jobbigt att inte få ordentligt med sömn, speciellt när man ska upp tidigt och jobba. Idag ringde klockan redan 05.40 och då var jag inte glad kan jag säga. Muttrade för mig själv hela vägen till jobbet, haha!
Men nu är jag hemma, fått i mig lite frukost/lunch så det känns bättre. Är i fullgång med flyttbestyr också. Duktigt med tanke på att jag är trött som en gris. Hade tänkt ta en paus från städandet och bege mig till gymmet, men det kommer aldrig att hända. Orkar inte ens lyfta mig från soffan. Nä, jag sitter nog kvar en stund och samlar krafter ;)
Kikar lite på Matthew Williamsons kollektion för H&M som släpps imorn. Är ledig så funderar på att spendera förmiddagen med att köa och trängas med halva stan. Finns ju en hel del godbitar. Borde egentligen lägga pengarna på annat nu när vi ska flytta. Men titta får man ju...





Sömnlös

Fy vilken jävlig natt jag har haft. Hur mycket jag än försökte så gick det helt eneklet inte att somna. Vred och vände mig hela tiden och tittade på klockan nästan varje timme fram till 06.00 då det var dags att gå upp. Som tur var hade jag bara några få timmar på jobbet så nu är jag hemma igen och botar huvudvärken med kaffe. Laddar batterierna så jag kan börja ta tag i flyttpackningen. Usch, jag känner mig slö. Får belöna mig med ett nytt avsnitt av The Hills senare :) Ni får ha en fin dag så ses vi!


Back in town

Back in town, äntligen! Nog för att det är mysigt att få träffa familjen, men hemlängtan börjar allt krypa på en efter ett tag. Skönt att kunna komma igång med vardagen, jobb och all planering, packning och renovering i nya lägenheten. Flytten sker ju om mindre än två veckor. Vi har inte ens börjat med packning, stress! Men det löser sig. Nu ska jag försöka få ordning på mobilen samtidigt som jag slänger i mig en tallrik med pasta. So long!

Bara ben

Nu har vi förflyttat oss en liten bit söder ut i landet. Katrineholm minsann. Är så skönt med långledigt, bli omhändertagen av familjen, slippa laga mat och allt det där. Just nu sitter jag och slappar framför tvn med datorn i knät (ovanligt va?!) medans pojkvännen min ligger och är sjuk med feber. Trist! Jag som ville till factory outlet och spana efter något fint att ha på systers student. Får väl bli på söndag kanske, om han känner sig bättre vill säga.
Ska nog kika efter lite mer till semestergarderoben också. Behöver lite mer nederdelar, är sjukt sugen på shorts. Dels jeansshorts (som jag fortfarande inte har hittat, grrh!) men också sånna där lite silkiga. Ni vet, jogging shorts a la 80-tal. Gärna rosa eller turkosa. Mjukisshorts är också snyggt, men har redan två par, gråa och svarta.
Finns en hel del snygga modeller i olika material på Topshop, hittade också ett par på Asos. Men än så länge har jag inte funnit dom perfekta. Skulle vara så snyggt till brunbrända ben, slappt vitt linne och sen en kavaj på det. Lovely!



Bilder: topshop.com


 


Bild: Asos.com

The last day

Den här sista dagen i Uppsala har vi spenderat på stan med storasyster och barnen. Först blev det fika på uteservering i solskenet, sedan massor av lek i stadsparken. Lilla Ilon blev så trött att han la sig på marken för att sova en stund, sötnosen! Nu har vi precis ätit middag med mammsen och pappsen. Blir väl lite mys framför tvn ikväll med fruktsallad och glass och imorn bär det av till pojkvännens familj i Katrineholm. Hur härligt är det inte med långledigt!? Är inte ofta vi hinner med att spendera så här mycket tid med familjerna. Trist, men det uppsakttas destå mer dom tillfällena vi får.
Jag har lyckats rota fram en USB-kabel nu, kom på att mamma har en likadan kamera. Så här kommer helgen som gått...

Långfredagen spenderades hos storsyster Jenny med familj. Dom bjöd på middag och vin. Så trevligt så!
        Ilon mumsar äpple                 Jag och lillasyster Kristin gjorde en fin påskbukett

                              Försöker få Stella att posa med mig, men icke!


Påskafton firades hemma hos mamma och pappa tillsammans med alla systrar, barn, pojkvän och mormor. Härligt väder även denna dag så vi höll mest till ute på terassen i solen.

Busungarna

På påskdagen åkte familjen till Gränbycentrum för att kika lite i butiker. Jag köpte så mycket som en cykelkorg, ringklocka och lysen. Så nu ska cyklen användas flitigt! På kvällen åkte vi till storasyster igen för middagsdejt utan föräldrarna. Bjöds på tacos och senare när barnen somnat så festade vi på vin och gottis. Lyckad kväll!



Nybadade barn som är redo för sängen. Kolla in Ilons lockar, sjukt gulligt! Stella grimaserar :D

Dom sista bilderna är från idag. Fika, svandam och stadsparken.









Saknat mig?

Hej och hallå mina vänner! I och med att jag har varit på resande fot så har bloggandet blivit lidande. Trist, men tyvärr så har familjen varit prioriterad denna helg. Vi har haft det så mysigt så! Massor av god mat, lek och bus med småbarnen och trevliga stunder i solen. Har till och med fått lite färg i ansiktet. Vill gärna visa er lite bilder från dom senaste dagarna men dessvärre har jag glömt min USB-kabel hemma, så det får bli en annan gång. Kan också meddela alla er som försökt få tag på mig att min mobil är numer trasig. Jäkligt irriterande! Men så fort jag är på hemmaplan igen så ska jag lösa problemet.
Nu blir det soffhäng och familjemys. Later!

säsongspremiär

Nu pustar jag ut i soffan efter ett dubbelpass på jobbet. Hade några timmar emellan då jag skyndade hem för att tvätta fyra maskiner. Slutkörd! Men det var tvunget, annars hade vi fått resa hem till familjen med en väska full av smuttstvätt. På torsdag bär det av till Uppsala för lite påskledigt. Ska bli skönt!
Nu ska jag varva ner med dubbelavsnitt av The Hills, säsongspremiär wiho!

Helgen kort och gott

Vilken härlig helg det har varit. Började bra med en kul utekväll med kompisen M på pink party. Helt ärligt så va det inte mycket att komma med, men vi hade skoj ändå på egen hand :D Sen följde en himla seg lördag, men med massa gottis och solsken så blev den dagen hel ok. Idag har jag börjat dagen med lite träning, sen blev det bak med R. Äppelpaj, vaniljvisp och kaffe, mumsilimums! Inte det bästa när man precis har tränat, men va tusan, är det helg så är det! Nu sitter jag och min honey i soffan och myser. Mätta och belåtna efter en stor portion spagetti och köttfärsås. Kanske kikar på en film senare, får se. Höres!

Kate Moss vår/sommar 09

Kate Moss Vår/sommar kollektion 09 för Topshop. Me like! Finns mycket snyggt, måste kollas in nästa gång jag har vägarna förbi.



Lovely

Hur underbart är det inte at vakna upp till ännu en skinande vårdag?! Det ska firas med en liten sväng på stan med gubben min. Spana in lite nya kläder till honom. Ingenting i garderoben passar ju längre efter att han tappat 15-16 kilo. Byxor står överst på listan!
Jag själv ska spana efter något att ha på mig imorn kväll. För första gången på länge ska jag och flickorna ut och roa oss. Kan behövas! Det blir inget mindre än Pink Party på BVLD som anordnas av bloggerskorna Amanda och Chung. Ska bli skoj! Det delas ut goodiebags och massa annat kul. Värt ett besök tycker vi.
Nu ska jag hoppa in i duschen. Later!



Bild lånad av Amanda

Luften smakar som en jordgubbspaj

Vår vår vår! Åh vilken härlig dag det har varit. Strålande sol hela dagen och 15 grader varmt. Jag och älsklingen började dagen med en promenad och sen frukost på balkongen. På eftrmiddagen hade vi visning av den gamla lägenheten, sen blev det middag ute på vårat stammis hak. Hur trevligt som helst! Nu blir det mys framför tvn. Ska kolla in Roomservice, se om man kan få lite inspiration till renoveringen som väntar av våran nya lya.
Vad har ni haft för er idag?
Hugs

RSS 2.0