tjingeling tingeling

Nu är jag tillbaka efter juluppehållet! Spenderar min sista dag här i Uppsala med familjen. Imorgon rullar tåget hem igen till Götet. Tyvärr känner jag mig inte riktigt redo att åka än, (men jag saknar dig massor baby!) hade gärna stannat en vecka till. Känns riktigt trist att behöva gå tillbaka till jobbet och vardagen. Men men, vad ska man göra?

Nu ska jag fortsätta att mysa. Bjuder på lite bilder från julen så länge. See you back in the real world!


Dagen före julafton firade vi moster som fyllde 50. Jag passade även på att gratta Ilon som fyllde 2 år några dagar tidigare. Han var mycket nöjd med sin polisbil!


Det var mums med tårta tyckte Ilon, som fick i sig två bitar :)


På julafton va Stella finklädd i klänning, päls, "kalasskor", och lackväska.


Ilon väntar på tomten.


Våran moderna tomte i röd skidjacka (haha!) delar ut paket. Stella tyckte tomten hade konstiga byxor, dom var ju inte röda! Men snäll va han ändå ;)


Pingu är en favvo hos Ilon.


Stella tycker om att klä ut sig så hon fick den här fina Tingeling-klänningen av tomten.

magsjuk :(

Sorry för den kassa uppdateringen här. Men det har varit stress stress stress hela helgen. Började bra med en magsjuk pojkvän i fredags. Hans resa hem till familjen fick skjutas upp till lördagkväll. Sen har jag jobbat som en dåre och avslutade lite fint med magsjuka igår. Så hela natten har jag legat spyfärdig, som tur är har det börja släppa och jag har fått i mig liite nyponsoppa och vatten. Måste försöka få lite energi så jag kan packa min väska och plocka i ordning här hemma. Imorgon är det tillbaka till jobbet och sedan hinna med ett flyg hem till Uppsala. Tror ni jag kan få slappna av sen och hålla mig frisk?

Dagens positiva är snön som föll i natt. Jag blev så glad när jag såg att det faktiskt låg några cm snö på marken när jag drog upp rullgardinen imorse!




Julbord

Börjar dagen med att visa lite bilder från gårdagens julbord på Fiskekrogen. Avslutade med att tvinga älsklingen att posa framför den finaste julpyntade bron i Göteborg, haha!






finns det några snälla barn?



Årets skörd! (minus några stycken som vi inte slagit in än, haha)



Det stora paketet är till mig från pojkvännen! Jag har klämt och känt, men kan inte komma på vad det är...nu är jag nyfiken :)



Så ska det se ut ;)

snö snö snö



Vet ni vad? Det snöar fatiskt här, det är till och med liiite vitt på marken! Härligt va?!
Jag sitter just nu i soffan och myser med en kopp kanelte och julknäcke med skinka och senap. Värmer upp lite smått inför kvällens julbord (yeay!). Jag ÄLSKAR ju julmat så jag ser fram emot det massor och sparar lite extra plats i magen med en lätt lunch, hehe.

jul i vårt hus



Ta da! fin va?!


julgransshopping

Nu kilar jag iväg för att möta upp b-friend. Vi ska julgransshoppa! Återkommer med resultatet ;) Tjingtjing!

fresh

Igår var jag hos frisören och klippte bort alla hemska kluvna toppar. Idag inviger jag min nya tröja. Fresh feeling!


breakfast in bed

Härliga onsdag! Jag hade sovmorgon idag och det behövdes. Är fortfarande lite trött efter helgens slit. Men nu känns det bättre efter ordentligt med sömn och frukost på sängen. Tack älskling, du är bäst! Vi har nämligen köpt en ny lyxig brödrost på NK, (hade 600 spänn i presentcheckar som gick ut nu i december ) så vi invigde den idag. Toast, jucie, kaffe och vindruvor, kan det bli bättre? :)
Ska väl snart ta mig upp ur sängen, men det är ju så mysigt här under täcket..men snart. Måste ju traska iväg till jobbet idag med. Men snart så är det helg, ledig helg till och med! Lovely!


wishlist to santa?

Efter timmar av letandes på stan så slängde b-friend in handduken och ringde mig och bad om hjälp. Tydligen är jag inte den lättaste att handla presenter till, hihi. Så älskling, här kommer en liten lista på saker jag kan tänka mig. Plocka rakt av eller inspireras. Hoppas det hjälper ♥






1. Weekend bag, David Jones
2. Pärlörhägen, Kum Kum
3. Hängande pärlörhängen, Kum Kum
4. Halsband Love letter, Cornelia
5. Kabelstickad mössa med boll, nelly.com (finns liknande på Indiska också)
6. Boots med låg klack, nilson
7. Rosettörhängen, Hultquist

(Bilder: nilson, nelly.com, nystil.se)


jobb, adventsmys och randiga under

Åh vad jag är trött och seg. Känns som standard nu för tiden. Jobbade hela helgen och jisses så mycket det var att göra, Folk handlar ju som galningar!
I går kväll varvade jag ner med adventsmys hos söta K som hade bakat en massa lussebullar och pepparkakor. Tack för det raring!
Den här veckan bjuder på ännu mera jobb, fram till helgen. Ska försöka hinna med att handla dom sista julklapparna (R vad önskar du dig? kommer inte på en enda sak)och boka tid hos frisören.
Till helgen blir det nog mest att ta det lugnt, köpa julgran och pynta den. Måste ju få njuta lite av den innan det bär av hemmåt till familjen under juldagarna. Jag längtar! Tiden går sååå långsamt just nu. Vill ju bara vara ledig.

Föresten, tack tomten för dom fina presenterna jag kommer hitta under granen! (Jag gjorde en beställning till mig själv från b-friend. Man får ju faktiskt hjälpa till lite när det kommer till underkläder, haha) Jag misstänker att jag blir väldigt nöjd med dessa randiga under, bh, trosa och nattlinne i äkta Sonia Rykiel anda!



Bild:H&M



Pimp my dress

Förutom julklappar så hittade jag även lite saker till mig själv igår. Jag var ju på jakt efter saker att "pimpa" min nyårsblåsa med och jag hittade ett super snyggt skärp på H&M trend och ett fjäderspänne att ha i håret. Nu känner jag mig mer nöjd med kläningen så den får stanna, hehe.
Dessutom inhandlades kläder till julafton, en grön metallickjol från H&M Divided och ett matchande hårband med fjädrar på (ja jag vet, har fått lite dille på det där med fjädrar. Men det är ju så fint!).



Update: Den gröna kjolen fick åka tillbaka till butiken. Den satt inte riktigt som jag hoppats. Får leta vidare efter något fint till julafton.


Två sockerbagare

Igår hade jag det mys med R. Först så spenderade vi några timmar på stan med julklappsshopping och fika. Sen åkte vi hem och körde igång ett riktigt julbak! Pepparkakor, lussebullar och pepparkakshus en masse och givetvis julmusik på högsta volym. Precis så som det ska vara ;)




 

feathers

Det här superduperfina hårbandet vill jag ha! Hade tänkt piffa till min nyårsoutfit med lite fina accessoarer och det här är perfekt till min helsvarta klänning. Tänk er en fin lite lös uppsättning och sen det här, smashing! Kommr från Monki och kostar bara 50 pix. Men jag verkar vara för sent ute, har inte lyckats få tag på något :( Jakten fortsätter imorn då jag och R ska julshoppa. Håll tummarna nu!




candy baby

Jag har spenderat kvällen med att göra julgodis! Knäck i fina aluminiumformar och guldströssel. Fin fina grejer det ;)



RSS 2.0