Utslagen



Den här förmiddagen har vi haft städdag här hemma. Inte alls kul tyckte jag som hellre ville åka och bada. Men nödvändigt var det eftersom lägenheten såg för jävlig ut. Nu ska vi ta en sväng till Ikea för att kika på lite små grejer. Min lilla pojk tycker det är himla långtråkigt att vara på stranden med mig som helst bara solar hela tiden, eftersom jag tvingade med honom dit igår så tvingar han med mig till Ikea idag, haha! Dessutom så är vi i stort behov av en fläkt till sovrummet. Min stackars älskling har varit näst intill bortsmält dom senaste dagarna :) Utslagen på soffan varje kväll.

söndag

Snart dags för jobb igen. Tycker inte om att jobba på söndagar. Då ska man få vara hemma och bara ta det lugnt tycker jag. Tar emot ännu mer när det är så fint väder ute. Hade helst bara legat på en filt hela dagen och njutit...suck! Bara att bita ihop, snart är det semester igen, bara två dagar kvar.



Hawaiian Tropic



Det är stekande hett ute idag! Termometern visar hela 28 grader i skuggan. Morgonen och förmiddagen spenderades på jobbet, men eftermiddagen spenderades i solen. Måste ju bättra på brännan lite. För bättre effekt använder jag Hawaiian Tropic tanning oil. Funkade super! Efter bara en timme i solen såg man resultat. Blir nog min bästa kompis nu i sommar ;)
Just nu sitter jag i soffan och mumsar i mig en sallad. Snart måste jag hoppa in i duschen och göra mig redo. Det vankas utgång med flickorna! Ska inviga min nya maxiklänning, och om min rygg tillåter så blir det heels till det.
Men det blir nog relativt lugnt ikväll. Tog på mig att hoppa in extra på jobbet imorn eftermidag så bakis vill jag inte bli, haha!
Ha en trevlig sommarkväll nu allihopa!
Later!

Gloria

Godmorgon! Ännu en härligt solig och varm dag här nere i götet. Kommer dock inte njuta till fullo av den då jag ska iväg och jobba i eftermiddag. Tungt det där med jobb ibland, speciellt nu. För mig kommer det inte bli mycket av det i sommar då min arbetsplats skär ner mer och mer på timmar. Just nu så kommer jag bara stå som stand by hela sommaren. Inte ens ett schema! Kommer nog passa på att hälsa på familjen medans jag ser mig om efter något annat. Lättare sagt än gjort dessa dagar, men men, vad ska man göra? Får se det som en möjlighet at gå vidare, hitta något som jag trivs bättre med.

Har MTV på i bakrunden. Dom spelade Beyoncés Halo. Kom att tänka på den svenska versionen Gloria som Montt Mardié har gjort. Älskar den! Det får bli dagens låt...


Kroatien II





Snipp snapp slut så va semestern slut...buhu!

Kroatien I

Här kommer första delen av bilderna från Kroatien. Titta, njut och va avundsjuk, haha!




lillasysters student

Nu är jag tillbaka på hemmaplan igen! Efter att ha packat upp resväskorna, plockat undan allt, handlat och hunnit med ett pass på jobbet så har jag äntligen tid till att uppdatera bloggen. Tänkte börja med att visa lite bilder från syster ysters student. 5 juni 2009, tänk att lillan blivit stor! Förutom vädret som var kallt och blåsigt så var det en lyckad dag. God italiensk buffé, fina presenter och bra stämning. Jag slet hårt med tårtorna i miniformat ska ni veta, men resultatet blev perfekt! Senare på kvällen stod min kära pojkvän och blandade drinkar till det glada sällskapet.




Är visst nån som är tillbaka

Hej på er! Saknad ser jag ;) Nu är jag alla fall på svensk mark igen. Kom hem söndag eftermiddag. Har spenderat dom senaste två dagarna hemma hos mamma och pappa. Njutit av dom sista semesterdagarna. Imorgon bär det av hem till götet igen. Ska bli gött att få sussa i sin egen säng. Däremot så ser jag inte riktigt fram emot att börja jobba. Men men...sånt är livet ibland.
Ni ska givetvis få se lite bilder från resan, men det får bli vid ett senare tillfälle. Nu ska jag och mamma mumsa taxfree-choklad. Imorgon måste jag börja hålla igen lite på godsakerna, har blivit alldeles för mycket av det under semestern. En sista dag av njutning, haha!
Kram

See you later!

Har försökt få igång mobilbloggning, men det vill sig inte riktigt. Hade varit kul att kunna blogga från Kroatien. Så ni vet vad jag sysslar med under dom kommande veckorna. Får se om det löser sig, annars ska jag försöka hitta uppkoppling nånstans på plats. Om inte annat så hörs vi igen den 21:a!

Puss & Kram


Packa packa packa

Godmorgon! Här pågår packning för fullt. Är nästan färdig, bara necessärerna som ska packas ner imorgon och sedan handbagaget. Lite ärenden som måste göras också, apoteket bland annat. En liten sista grej till systers student, sen är vi redo att åka! Nu blir det säsongsfinalen av The Hills.
kisses!

Resegarderob

Jag är inte helt nöjd med min resegarderob. Fattas en del grejer som jag väldigt gärna hade haft med mig i resväskan. En maxiklänning i något fint mönster, slitna jeansshorts, en semitransparent nude t-shirt, en solhatt och en söt blommig klänning i kortare modell. Dessa plagg nedan är i stil med det jag söker.



1. Solhatt H&M 79,50:-
2. Maxiklänning Gina tricot 249:-
3. Småblommig klänning Topshop ca 300:-
4. Nude t-shirt Gina tricot 129:-
5. Jeansshorts BikBok never denim 249:-

Turkos

Måndag...nu har vi verkligen börjat nedräkningen här. Bara en och en halv dag kvar tills vi åker hemmåt till Uppsala. Efter det kommer det bara rulla på. Studentförberedelser, tårtbakning (jag och syster har knopat ihop någor riktigt smarrigt!) och studentfirande. Sen är vi så gott som på väg till Kroatien, lovely! Känns ännu bättre när somliga på jobbet är avundsjuka som få, haha!

Just det, inredning stod på schemat idag. Målade R´s hall, turkos och fin a la Carrie i sex and the city. Glömde givetvis dokumentera det hela. Men typ så här ser det ut...


RSS 2.0