All I want for christmas...3



Nummer tre av mina önskelistor till tomten, skönhetsprodukter! Det här är några saker som jag gärna uppdaterar badrumsskåpet med. Några är gamla favoriter, andra nya produkter som jag saknar i samlingen.

♥ Läppstift från Make up store, gärna i en beige eller röd nyans. Här i färgerna exit och china red, 170:-
♥ Disp repear mask för håret. Köpte den till lillasyster förra året och passade då på att prova den. Doftar gott och gör håret lent och mjukt. 168:- på eleven.se
♥ Nuxe torrolja för ansikte, kropp och hår. Kladdfri olja som ger näring, skyddar och reparerar. Ger sammetslen hud och glänsande hår. Allt-i-ett-produkt som jag hört ska vara riktigt bra! 245:- eleven.se
♥ Foundationborste från Bodyshop. Dom har dom absolut bästa sminkpenslarna/borstarna. 168:-
♥ Cover all mix, ett måste i min sminkväska. Från make up store, 265:-
♥ Bodybutter med favoritdoften cranberry. Bodyshop, 175:-

applaud me please



Idag har jag varit riktigt duktig! Började med en lång promenad till ett möte, sedan en sväng på stan för att kolla efter lite julklappar och ljus till adventsljusstaken. Efter det hem igen för att greja lite med viktiga papper, skickat iväg önskelistan till mamma (jajamensan, jag skriver fortfarande en lååång önskelista till "tomten"), kollat efter fler julklappar på nätet, bokat tvättid och diskat.
Nu ska jag plocka i ordning lite och bädda rent i sängen.
En applåd för mig eller vad?!

christmas red


När jag var hemma i Uppsala tog jag, syrran å pappsen en tur till Barkarby outlet. Jag hade turen att hitta den här super fina röda kjolen från Acne som jag spanade på förra året. Halva priset var ju ett riktigt kap! Så det kommer bli min jul-outfit, antingen stylat som Acne gjorde förra året med vit t-shirt eller som Blake med en skjorta som sticker ut lite under.


cosy fun




pics: Jak and Jil Blog


Jag hade ju egentligen inte tänkt köpa något från Lanvin ♥ H&M, men det känns ju rätt trist att när man väl lyckats klicka sig in på sidan så är precis ALLT slutsålt.

Hur som helst så är jag fortfarande kvar hos familjen. Har haft en mysig vecka med restaurangbesök, vinkvällar, lek med syskon barnen och lite shopping. Imorgon bär det av tillbaka till Götet och älsklingen!

Hello




Idag blir det liten update från sängen. Har liksom inte riktigt ork att kliva upp, och helt ärligt, så jobbar man ju lika bra härifrån, visst?
Ja just det ja, jag jobbar hemifrån nu mer. Ibland blir liksom inte livet som man tänkt sig. Mitt nya jobb som jag började på för några månader sedan visade sig inte alls funka för mig. Så nu mina vänner håller jag på med ett nytt litet projekt! Väldigt spännande om ni frågar mig, men det kommer dock ta ett bra tag innan det blir klart att köras igång. Så håll till godo ;) Men jag lovar, jag jobbar på det så gott det går!

För övrigt idag så ska jag ägna mig åt att packa resväskan. Imorgon åker jag hem till familjen och kommer mysa där i ungefär en vecka. Men datorn följer med så jag ska försöka vara duktig med att uppdatera även därifrån.

All I want for christmas..2



Nummer två av önskelistorna till tomten. Den här gången har jag valt ut filmer som jag gärna hittar i ett paket under granen ;)

• Audrey Hepburn hattbox, ca 700kr (ett måste i DVD samlingen!)
• Sex and the city 2, ca 199kr (inte den bästa filmen, men har man alla andra så är ju denna ett måste den med)
• Solsidan säsong 1, ca 199kr (Hur kul som helst!)

Red lace dress



Jag tror jag har hitta den perfekta klänningen till jul. Den här drömmen kommer från Ida Sjöstedt och kostar 1499 pix. Finns bland annat på nelly.com om du är sugen...det är jag!

Bird


Favvo accessoaren just nu. Ring med fågel köpt i London. Love it!

Äntligen fredag! Har varit en riktigt trist och regnig vecka så det känns skönt att helgen är här nu och att det faktiskt har varit soligt idag. Man blir så mycket gladare då, eller hur?
Jag har spenderat eftermiddagen på stan. Tog en mysig fika med Julia. Nu är jag hemma igen. ska byta om och göra mig redo för kvällen. Det blir middag med Becka och sen invigning av en ny krog.
Hur ser planerna ut för eran del ikväll?


All I want for christmas...



Tänkte vara ute i god tid med min önskelista till tomten i år. Lite inspiration till er också :) Så jag tänkte att jag kör några stycken då och då fram till jul. Börjar med mina önskningar i kategorin inredning/hem. Allt från Ikea. Jepp, jag är ett riktigt Ikea fan. Nästan allt i vårat hem kommer därifrån, and I like it!

• Yngaren skål 69:-
• Söndrum ram från 39:-
• Virserum ram från 39:-
• Smarta nytta serveringsskål 59:-
• Lönnboda doftljus i glas 39:-
• Skimmer ljusstakar 79-99:-
• Jonsbo egby bordslampa 249:-

headache



Den här morgonen vakande jag med en dundrande huvudvärk. Krävdes en lång sovmorgon, två värktabletter och några koppar kaffe innan den gav med sig. Jag som hade tänkt vara duktig idag och uträtta lite ärenden :( Men men, kanske tar en promenad varje fall, för att få lite frisk luft.

För övrigt så har jag seriösa cravings efter den här klänningen! En dröm att få ha den till nyår. Lanvin ♥ H&M såklart!

Best gift ever!



Den här fina fina MBMJ väskan fick jag i present av underbara pojkvännen. Puss på dig ♥

Puta madre



Lite pics från i fredags då jag och Becka gjorde vårat premiärbesök på Puta Madre (jajamensan, det heter så). Ni som ÄLSKADE Grill del mundo lika mycket som vi kommer gilla det här. Samma ägare, samma känsla fast på ny adress och ny twist på konceptet. På magsingatan hittar ni det här mysiga lilla stället. Kom i tid för det är massa folk och ont om platser!


Red velvet


Här om dagen klickade jag hem lite nya grejer som passar fin fint in i garderoben. Röda pumps och en party klänning till vinterns alla fester, nyår kanske? Det vill säga om jag inte får tag på något ur Lanvin/H&M samarbetet, har spanat in ett antal snygga grejer där. 23 november finns det tillgängligt i butik och online.

London 231010







London 221010 (B-day!)








London 211010











back on track

Hallå på er! Ber om ursäkt för den överdivet långa bloggpausen, men jag har väntat in min kära dator som  total dog här om veckan. Nu är den på plats igen, mer levande än någonsin, haha! Dock lite tom på innehåll då hela hårdisken och minnet byttes ut. Men jag har kämpat med att få tillbaka allt igen, så nu är vi back on track! Uppdateringar från Londonresan, födelsedagen och dom senaste dagarnas innehåll kommer pronto...håll till godo;)


RSS 2.0