Aprilhimlen



Första filmklippet från igår, enjoy!

Håkan bråkan





Här har ni några bilder från gårdagen i Stockholm med syrrorna. Det blev först lite shopping, sen ut på Djurgården för att äta och till sist Cirkus för att sjunga med i Håkans fina sånger. En kanon dag helt enkelt! Lite videoklipp kommer upp senare!

Royal wedding





Idag har jag spenderat förmiddagen framför tvn och det brittiska kronprinsbröllopet. Åh så vacker Kate är! En klänning helt i min smak! Spets, spets, spets. Absolut den allra finaste av dom kungliga klänningarna, mycket bättre än Victorias :) Eller vad tycker ni?




Ta mig till kärlek



Nu drar jag till Stockholm för lite shopping med syrrorna, ikväll blir det Håkan på Cirkus! Later!


mountain high



Syrran har såklart inte mailat över bilderna från fjällen resan ännu, så jag snodde ett collage från hennes blogg :) Ett urval av bilder från backen, afterski och stugan. Om ni inte känner igen mig så är det jag som är snyggingen i helsvart, haha! Och gubben min är han på snowboard :) Väldigt mysigt va det!

eau so fresh



Pappa min var nyligen i Las Vegas, så jag passade på att beställa en parfym från taxfreen. Marc Jacobs nya "Daisy eau so fresh". Härligt vårig och blommig. Precis som det ska va ;) Tack för det pappsen!

Långfredag



Lite påskfint har jag ordnat här hemma. Påskliljor och ett diskret påskris med hemmagjorda dekorationer.
Glad Påsk!


Den här dagen var riktigt segstartad. Vaknade med en jäkla huvudvärk efter att ha sovit allt för länge (som vanligt) och känner mig inte direkt på topp. Har en massa måsten idag att ta tag i innan vi tar vårat pick och pack och åker till familjen över påsken. Städ, packning och massa annat tråkigt.
Hoppas på att få igång mig själv efter ett par koppar kaffe och en stund i solen på balkongen.

Tisdag




Idag regnar det i götet så jag passar på att sitta inne och fila på mina ansökningar till skolan i höst. Hoppas hoppas jag kommer in! Dags för lite förändigt i tillvaron tycker jag.
Förövrigt är den här dagen ganska trist och jag saknar den härliga solen vi haft hela helgen. Igår satt jag och Becka i timmar på balkongen och drack kaffe, vilket resulterat i en fin bränna i ansiktet och ännu mer fräknar :) Härligt!

Bjuder på lite pics från helgens shopping. Två plagg från H&Ms conscious collection. Den ska ju släppas nu på torsdag, men tydligen finns det en del ute i butikerna redan nu. Jag slog till på ett sött linne och ett par puder rosa silkiga shorts. fin fint!


Cakepops




Här om dagen var jag uttråkad, och som vanligt när jag är det så kommer baksuget krypandes. Den här gången gav jag mig på cakepops som jag länge velat prova. Det var dock lite svårare än jag tänkt. Det var lite trixigt att få ett jämnt fint lager med chokladen, speciellt när man är så dum som jag och försökte doppa dom två gånger. Det resulterade i att dom blev för tunga och svåra att hålla kvar på den smala grillpinnen. Men men, nybörjar miss. Bättre lycka nästa gång ;)

Kan dra receptet lite kort för er intresserade:

Börja med att mixa valfri kaka, mjuk eller hård spelar ingen roll, i matberedare till fina smulor. Jag gjorde två varianter. Den ena, som är den vanligaste vad jag förstår, är med Oreo cookies eller ballerina kladdkaka. Den andra, en ren chansning, mördegskakor med smultroncreme.
Sedan blandar du smulorna med philadelphia tills du får en fast deg, typ som chokladbollar. Rulla till lagom stora bollar, ca 20g styck. Smält lite vit choklad, doppa ena änden av pinnen som du ska använda som klubbpinne och stick ner i bollen. Detta för att pinnen ska sitta bättre. Frys/kyl klubborna en stund så dom blir lättare att arbeta med när du sedan doppar dom i chokladen. Dekorera!
När dom stelnat är det bara att mumsa i sig :)

Jag gillade dom med oreos i bäst. Smakade som en härlig bit kladdkaka med vitt chokladtäcke. Pojkvännen gillade den andra varianten med smultronsmak. Kan kanske bero på att jag även gömt ett geléhallon i mitten på dom ;)

Weddingplaner







Den här pärmen är ett super tips till alla er som planerar bröllop! Jag köpte den på Ordning & Reda, och har nu tok koll på alla papper och bilder som jag har samlat på mig inför bröllopet. Här har jag sorterat allt i olika kategorier för att förenkla hela planeringen. Klippte ut en planeringskaleder ur en bröllopstidning och använde den som bas. Allt från checklista, tårtor, klänningar, hår och make, blommor, musik, ringar, gästlista och bordsplacering finns nu samlat i pärmen. Ordning och reda helt enkelt ;)

Longchamp



Systeryster hade med sig lite presenter från sin resa i Asien. Jag fick bland annat den här weekend bagen från Longchamp. Mycket fin och mycket bra! Tack syrran!

Från pistad backe till sopade gator

Tjenixen! Nu är jag tillbaka efter en liten bloggpause. Har haft lillsyrran på besök en vecka. Massa mys, vin, shopping, kaffe ute i solen och en liten roadtrip till Gekås hann vi med. Väldigt trevligt! Efter det drog jag och pojkvännen upp till fjällen med storasyster och hennes man för en weekend med skidor, mat och afterski. Sjukt kul och mysigt! Hade verkligen längtat efter att få stå på skidorna igen efter sju års uppehåll. Härligt med lite färg och fräknar i ansiktet också!
Bilder från helgen kommer senare, då syrran har skickat över alla. Själv glömde jag kameran hemma :(
För övrigt känns det bra att vara hemma igen i soliga Göteborg! I veckan ska jag ta igen lite med vännerna och bara njuta av våren :)

RSS 2.0