shopper



Jag förbereder skolstarten med en ny väska som rymmer både böcker och dator. Grå shopper i läder och mocka från H&M för 199 kr.


Cheer me up red




Lite rött piggar upp i garderoben! Kjolen kommer från H&M och kostar 149 pix. Passar lika bra till brunbrända sommarben (måste jobba lite mer på det, haha) som till svarta strumpbyxor i höst.


kakfat




Här är det fina kakfatet jag fyndade i Gränna för några veckor sedan. Så nöjd! Helt klar värt sina 80 kr :)


Höstnytt





Jag har börjat fylla på höstgarderoben lite. Är ju (tyvärr) inte långt kvar av sommaren. Dom här plaggen kommer passa fin fint i skolbänken. Allt från H&M.


Family vaccation





Tylösand




En snabb update från semestern. I tisdags blev det middag ute för att fira mammsens födelsedag och igår en lat dag på stranden i Tylösand. Nu ska jag strax lämna hotellrummet för en tur på stan och i morgon bär det av hemmåt. Nästa vecka blir det eventuellt båtsemester på Marstrand!


Emma E



Jag gillar Emma skarp! Lika snygg som alltid.


Smultron


Smultron plockade i trädgården hos mamma och pappa. Mums till morgonfilen!

Nu har jag gjort mitt i Uppsala för den här gången. Idag styr vi kosan mot västkusten igen. Första stoppet är Halmstad/Tylösand.


jordgubbslandet



Kylen är nu mer fylld till bredden med mumsiga gubbar efter en eftermiddag i jordgubbslandet.


Tant brun








Familjen packade ihop sig och drog till Sigtuna över dagen. En liten hamnstad i Uppland. Vi strosade bland små butiker, fikade på "Tant brun" och tittade på båtarna vid bryggan.


Hipp hipp hurra!



Det firades stort när svåger Jens fyllde 30 år! Under ett stort partytält i trädgården firade, sjöng, åt, lekte och dansade vi natten lång. Tack Jens, storasyster och barn för en fin dag!


Bar himmel



Tjingeling på er! Nu befinner jag mig hos la famillia i Uppsala. Har semester och myser med syskonbarnen för fulla muggar. Schemat är fullspäckat så det blir inte så mycket tid framför datorn. Därför har jag förberett lite inlägg som dyker upp under veckan. Så ni kan kika på det jag har sysslat med hittills :)

Först ut är en partykväll från förra veckan i Göteborg tillsammans med syrran och pojkvännen.
Vi startade kvällen med sushi, sen drog vi vidare till Bar Himmel, Avalon och Tranquilo.
En trevlig runda blev det!


Moss ♥ Hince





I dagarna gifte sig Kate Moss med Jamie Hinch . Hon bar en helt fantastisk klänning designad av John Galliano. Jag bara älskar vintage looken med gyllene broderier och skira tyger. Är dock inte helt förtjust i hennes slöja. Skorna hon hade var special designade av Louboutin och hade blå sula istället för den traditionella röda.
Dom 14 (!) små tärnorna tycker jag var otroligt söta i deras tunna blomsterkransar och vita klänningar. Ungefär så vill jag att min lilla systerdotter ska se ut på mitt bröllop :)


Strawberrys and milk




På sommaren mumars jag gärna den här barndoms klassikern, jordgubbar med mjölk!

sommar inspo


Columbines fina babydoll klänning


Emmas coola hatt


Agnes härligt röda kjol


Elins slitna jeansshorts

Gränna




På vägen hem från landet stannade vi till i Gränna och hade picknick på en brygga vid hamnen. Super mysigt! Sen köpte vi glass, vandrade runt i små butiker (där jag fyndade ett kakfat som ni ska få se senare) och köpte polkagrisar.

RSS 2.0