Anniversary



Den 20 juni firade vi våran 5 årsdag med en liten skaldjursbuffé här hemma, yummy! Nu längtar jag extra mycket efter årets kräftskivor.


En dag på stranden



Gassande sol och 27 grader varmt. Jag och syrran valde att spendera dagen vid havet på klipporna.


midsommarafton



Nu är vi tillbaka i stan och njuter av värmen. Kör en liten snabb update från midsommar. Några få bilder från en regnig och ganska kall dag. Men vi hade det trevligt! God mat, nubbe, sill och sång, mys med bebis och kubb. Sen gjorde killarna ett halv dåligt försökt till traditionen "simtävling runt ön". Kall luft och kall sjö gjorde att dom gav upp halvvägs, haha!
Senare på kvällen mumsade vi cheesecake och jordgubbar och vid midnatt grillades det korv.
En glad Midsommar helt enkelt :D

Midsommar



Glad midsommar fina ni! Jag firar med familj på landet på en liten ö :) Återkommer när vi är tillbaka i stan!


Steinbrenner




Tisdagskaffe på Steinbrenner & Nyberg.


port du soleil




I Lördags drog gänget ut på partaj! Förfest med "flirtinis" och sen dans på Port du soleil (även om musiken där var usel!). Vi hade det riktigt skoj, två tummar upp på den!


sunny day




Förra veckans enda soliga dag spenderades på Avalons uteservering med vinlunch tillsammans med syrran.


Liseberg




Kör lite bildregn här så ni får se vad jag sysslat med den senaste tiden. Först ut är bilderna från besöket på Liseberg med syskonbarnen! Stella var överlycklig (som ni ser på blid nr 2! Haha, klockrent!) och Ilon lite små mesig. Han satsade mest på dom lugna karusellerna, en favorit var småbåtarna :) Stella däremot var en riktigt modig tjej och åkte allt hon fick, till och med Lisebergbanan! Själv började jag gråta första gången jag satte mig i den som 10 åring, hahahaha! Men Stella sa att det var den roligaste karusellen och berättade stolt att hon skrattade och mamman hennes skrek som en gris! ;)


Min lilla ponny





Syskonbarnen i slottskogen på Barnens zoo och ponnyridning.

Just nu händer det inte mycket här i götet. Känns lite tomt och tyst efter att storasyster med barn har åkt hem. Vi hade en intensiv helg med promenad i slottskogen och tittade på alla djuren där, en sväng på stan, lek i lekparken, grillkväll och en riktigt lååång dag på Liseberg.
Nu har solen och värmen försvunnit och jag är helst inne och slappar framför en film med syrran. Känner mig trött och oinspirerad. Går och väntar på bättre tider. På att sommaren ska ta fart på riktigt. Längtar efter att få åka bort ett tag. Ska leta efter en sista minuten till mig och älsklingen tror jag. Lite sol och bad skulle göra susen!

Renovering


Dagens inspiration kommer från Sofi och hennes härliga klänning från Acne. Ja tack!

Om ni undrar varför det är så tyst ifrån mig så beror det på att jag och syrran har spenderat all våran tid, sedan en vecka tillbaka, med att renovera hennes lägenhet. Ett jäkla slit med målning, städ, uppackning, ihopbygge av möbler och spring i trappor! Det har tagit sin lilla tid men nu är det i princip klart. Så det betyder förhoppningsvis mer tid till er kära vänner!
Resten av veckan blir det lite städ och plock hemma hos oss. Har en hel del dammråttor på besök nu när jag inte har haft tid att plocka fram dammsugaren, hehe.
Sen till helgen kommer storasyster och hennes småttingar ner till Göteborg på besök. Wiho! Ett besök på Liseberg står givetvis på schemat, sen får vi se vad det blir mer. Håller tummarna för att solen skiner och värmen håller i sig!
Nu ska jag vila en liten stund sen ska lillsis bjuda mig på middag. Later!

RSS 2.0