knits, fall and birthdays




pics: fashiontoast.com, stylescrapbook.com & zara.com

Just nu vill jag bara gosa ner mig i en stor stickad tröja, dricka te och lyssna på deppig musik. Sånt som hör hösten till liksom. Men istället blir det plugg hela dagen och kanske en promenad i solen (tro det eller ej, men solen skiner faktiskt idag här i götet!) på eftermiddagen.
Resten av veckan blir det mer plugg, har en heldag i skolan imorn, presentshopping till kakan Karin som fyller år nästa vecka (vad önskar du dig darling???) och såklart en trevlig födelsedagsmiddag för henne på lördag.
Så nu vet ni vad jag kommer pyssla med framöver ;)


make a wish!



Okej people! Det har efterfrågats en önskelista inför min födelsedag. Som vanligt är det skit svårt att komma på bra saker när det väl gäller, även om man går runt hela året och pekar på saker man vill ha, haha!
Men här har ni i allafall lite idéer på saker jag skulle bli glad av :)

1. En ny termosmugg! Måste måste måste ha en ny! Använder min varje dag men den håller inte värmen särskillt bra, så en ny måste införskaffas. Dom "krav" jag har på muggen är att den ska vara i stål och inte läcka! Gärna i någon kul färg eller mönster.
2. Dokumentärfimen Signé Chanel står högt på önskelistan. Finns att köpa bl.a på papercutshop.se
3. "Coco, livet före Chanel" är också en film jag gärna har i samlingen.
4. Iittala marimekko skålar i den mindre storleken, helst i färgerna Clear eller Rio brown.
5. Som jag nämnt tidigare så vill jag gärna ha Leilas nya bakbok "Hello cupcake!".
6. Ett läppstift i någon fin koral/rosa ton har jag länge velat ha men aldrig tagit mig för att köpa själv. Dom här tre färgerna från Make up store ser lovande ut; Blush, Summer och Gate.
7. Solsidan säsong 2!
8. Jag vill börja samla på en fin teservis! Dom från Rörstrand i Swedish Grace serien är verkligen mitt i prick! Jag vill först och främs ha tekopparna (50cl) i färgen Ros.
9. Min Disneysamling behöver påfyllning! Här ovan ser ni några av mina favoriter som jag fortfarande inte har.


Det här är min tid







Lite bilder från helgen när storasyster och hennes man var på besök. Vi startade festligheterna med en jäkla bra konsert på Liseberg, Håkan såklart! Underbara Håkan under klar höst himmel. Det kan helt enkelt inte bli bättre.
Efter det gick vi hem och lyssnade på mer Håkan, drack vin och åt ost långt in på natten.
På lördagen packade vi in oss i bilen och åkte till Ullared för en massa shopping. På kvällen blev det pizza, sällskapsspel och lite mer vin.
På söndagen vinkade vi hejdå till syster och man och sen däckade jag här hemma med en hejdundrandes förkylning.
Det var min helg det. Hoppas på många fler av det slaget i höst! (minus förkylningen förstås!)


essex


small essex scout bag

Hallå vänner! Kikar in för att säga att jag lever med är väldigt busy just nu. Skolan tar upp den mesta tiden och energin. Ligger för tillfället i sängen och försöker hålla ögonen öppna en liiiten stund till. Försöker få ihop en liten önskelista inför födelsedagen i oktober. Högst upp på listan är den här perfekta lilla svarta väskan från Kate Spade New York! Åh, vad jag vill ha den! Någon som vet vart man kan få tag på den i Sverige eller någon sida som levererar hit?


Parka with hood



Ligger i sängen och söndags myser. Surfar runt lite i webshopar och letar vinterjacka. Lika bara att vara ute i god tid. Den här jackan från Zara ser riktigt fin ut! Mysig med päls innuti, frågan är bara om det är päls i hela jackan eller bara luvan? Den måste ju vara varm nog för minusgrader.
Ska kika efter den i butik innan det blir ett köp. För övrigt är den perfekt och precis vad jag letar efter!


RSS 2.0