weddingphotos



Idag har vi haft vårat första möte med våran bröllopsfotograf Josefine. Det gick riktigt bra och vi är såå nöjda med henne! Nu har vi gjort planer för hur fotograferingen ska gå till, vart vi vill fotas och massa annat som man måste tänka på. Bilderna ovan är en liten glimt av vad vi har tänkt oss. Spännande, eller hur?!


2 years anniversary!

Idag är det våran förlovningsdag! Två hela år har gått och nu är det bara 6 månader kvar till den stora dagen :) Imorse fick jag frukost på sängen. Pannkakor, frukt, äggröra, kaffe och juice, yummie! Jag gav älsklingen en stor bukett blommor för lite omväxling ;) (annars är det ju alltid jag som får det av honom) På em promenerade vi ner till stan och kikade in i kyrkan vi ska vigas i, letade efter lämpliga miljöer att fotas i och sen blev det en lunch i solskenet. Riktigt vår väder i götet nu, 6-8 plusgrader och torra gator. Efter det pussade jag mannen hejdå (han var tyvärr tvungen att jobba ikväll) och gick till affären och köpte med mig den nya marabou black. Mycket god och ett bra avslut på en mysig dag!


Nya auktioner!

Sugen på lite billig shopping? Nu finns det nya auktioner ute på mitt Traderakonto! Happy shopping everyone :)

Auktionerna hittar ni här!

Happy valentine's!


Bröllopsmässa







Igår besökte vi bröllopsmässan på Clarion Post. Modevisning, dansuppvisning, sång och utställare. Personligen hade jag förväntat mig lite mer för priset av 150 spänn per person, men helt ok.


Date night!

I fredags hade jag och älsklingen bokat in en date night med sushi, vin och bio! Mys! Jag slog på stort och pimpade naglarna med den nya trenden att måla ringfinger nageln i annan färg :) najs tycker jag! Vad tycker ni?


Let's have some fun!

Idag har jag sysslat med lite DIY-projekt (do it yourself) till bröllopet. Känns bra att kunna bocka av lite saker från den långa listan :)


beachweare



Det här är min honeymoon outfit till stranden i Mexico! Bikini och kimono har jag beställt från H&M. Solglasögonen från Ray Ban hade jag gärna haft i min samling och flip flops från Havaianas likaså.


chanel


Fina vårfärger från Chanel!


Tuxedo

Idag har vi letat smoking till min m2b! Ni får en liten sneak peak på hur han ungefär kommer se ut på den stora dagen. Sexy in a tux! ;)


RSS 2.0