My super healthy lunch

Dags att komma i form till den stora dagen! Ett bra och nyttigt alternativ till frukost, lunch eller mellanmål är turkisk yoghurt med frukt/bär, nötter och lite honung! Mumsigt som tusan! (syrran, jag vet att det här är din favvo så jag har ett tips till dig. Det finns nu en light variant på turkisk yoghurt!)


Friday night dinner

Syrran och jag hade fredagsmys igår med gott vin och mumsig mat! Fisk med ungsrostade grönsaker och ärtpesto, yummie!


Elie Saab!








Jag håller helt med Ebba om att Elie Saabs klänningar är rena drömmen! Den absolut bästa när det kommer till houte couture och gala klänningar. Min favorit, helt klart! Och kändisarnas, som ni ser :) Till och med våra egen prinsessa är ett fan av Ellie Saab! Visserligen är det en omöjlighet för dom flesta att ha råd med en sån här klänning, men jag tycker att det är jätte bra inspiration. När jag började leta brudklänning så hade jag den klänning Rachel Mcadam bär på sista bilden i åtanke. För mig är det den perfekta siluetten och hade jag valt att sy upp en klänning hade den sett ut precis så, fast vit förstås! Lagon stor och böljande utan att bli en maräng.


corsage



När det kommer till brudgummens outfit så har han valt smoking eller mörk kostym, lite beroende på vad vi hittar. Som corsage kommer det bli en pion (typ som bilderna åvan) som matchar min brudbukett. Valde bort rosor som corsage då det känns väldigt tråkigt och förlegat. Något spännande och annorlunda ska det va!


Insomnia

Ja det va ju det där med att inte gå in i väggen...har sånna problem med sömnen nu för tiden! Ligger hela nätterna och går igenom lista efter lista med saker jag måste göra, boka, komma ihåg eller köpa. Helt omöjligt att somna med tusen saker som snurrar i huvudet. Jag börjar förstå vad brudstress handlar om :) När klockan ringde vid halv sju hade jag precis slumrat till. Va bara att stänga av och försöka sova några timmar till. Funkade sådär, som ni ser på mina mörka ringar kring ögonen! Så resten av dagen ligger jag kvar i sängen med huvudvärk och en kopp te...suck!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/735007/images/2012/pic_186296114.jpg" class="image">


2012...the greatest year ever?!


Franska rivieran


Hvar i Kroatien


Mexico


Förutom bröllopet i augusti så planeras det för fullt inför några andra stora händelser i år. Först ut är älsklingens 30 årsdag i maj. Planen är att åka till Franska rivieran och hälsa på släktingar, besöka vingårdar och äta gott under några dagar till en vecka. Den resan är dock inte bokad ännu så vi får se hur det blir.
Sen är det mammsen som fyller 50 år i juli. Då är det bokat och klart för en härlig vecka i södra Kroatien, närmare bestämt Hvar. Vi var i Kroatien även när pappa fyllde 50 för några år sedan men då i den norra delen. Ska bli kul att komma tillbaka, helt klart en av dom bästa resorna jag gjort. Fisken där drömmer jag fortfarande om, mums :)Förutom att äta tårta och skåla för mamma så ska jag försöka jobba på brännan inför bröllopet, hehe.
När vi kommer hem från Kroatien så väntar vi med spänning på den nya familjemedlemmen som ska anlända redan dagen efter (om han/hon inte tittar ut tidigare vill säga). Storasyster går i väntans tider på bebbe nummer tre!
Fyra veckor senare är det alltså bröllop och fyra dagar efter det blir det honeymoon i Mexico!!
Femstjärningt spa hotell i Puerto morelos i två veckor...åh så jag längtar!!!
Herregud vilket kanon år det här kommer bli! Ska försöka att inte gå in i väggen under tiden bara ;)


table numbers




Här kommer ännu mer bröllopsplanering! Oavsett om ni är intresserade eller ej, det är det enda jag roar mig med numer så jag har inget annat att erbjuda ;) Och till alla er som undrar hur jag lyckas fylla min tid med bara massa planering så säger jag bara en sak...det är så sjukt mycket detaljer!! Hundra saker som ska bestämmas, planeras och väljas. Eftersom jag gör i princip allt själv så blir det rätt mycket att hålla reda på. Dessutom finns det såååå mycket fint som jag skulle vilja ha, haha! Se bara på alla dessa bordsnummer, hur ska man kunna välja?!


bridesmaid dresses




Mina tärnor kommer att ha olika klänningar men i samma färgskala. Puderrosa kommer det bli! Asos har fått in riktigt många fina. Ett bra budget alternativ :)


my glass slipper







Jag har äntligen hittat mina brudskor! Klickade hem dom i måndags och nu väntar jag med spänning på att dom ska anlända från staterna :) Blev ett par från Badgley Mischka, som gör dom absolut finaste skorna som passar till bröllop! Kan ni gissa vilka det blev? ;)


some gifts from Santa



Fick två armband, det mintgröna från Mono&me (grönt står för hopp, balans och ungdom) och det orangea med två pärlor från SOS barnbyar. Alla intäkter från armbandet går till deras projekt "alla barn har rätt till en familj". Den lilla pärlan representerar barnet och den stora föräldern.



Elsas hemligheter av Sofi Fahrman, Hello cupcake av Leila Lindholm och ett cupcake träd.



Loafers från Asos.com. Kommer bli vårens skönaste sko!



Bästa väskan som rymmer allt och lite till! Från romwe.com.


julrace



Strax innan jul bjöd syrran mig och Mikaela på advetnsmiddag. Vi fick saffranskyckling och en smarrig drink som jag har för mig hette typ "snödrottningen" eller nåt sånt. Det var i allafall vit glögg i och en kanelstång, yummy! Sen blev det utgång på Yaki-Da. (som tur är har jag inga bilder från dom senare timmarna av kvällen, hehe)



Det blev givetvis en sväng förbi Jul på Liseberg! Vi köpte fudge och varmchoklad och gömde oss från regnet under ett tak. Inte riktigt den rätta julkänslan det här året...



Vi besökte den här pinglan i Alingsås och gick på en liten julklappsjakt. Kom dock endast hem med en ny julgranskula och lite advents te. Men vi hade det trevligt ändå och fikade på ett mysigt café.



Sen kom julen och vi drog norrut (i hopp om snö, men den försvann ju lagom till julafton ändå). Först ett litet stopp i Katrineholm för att lämna av julklappar och önska god jul till familjen där, sen vidare mot Uppsala där vi firade julafton.
Vi börjar alltid dagen med grötfrukost, senare blir det fika med glögg, lussebullar och hembakat julgodis. Efter Kalle blir det julmat, det bästa med julen tycker jag!



Efter middagen kommer tomten och alla barn blir glada (och vuxna med för den delen, tomten hade ett paket till mig också)! Ilon var riktigt stolt över att han vågade sitta i tomtens knä, speciellt när storasyster Stella inte vågade :) När vi vinkat hejdå till tomten så fortsätter klappöppningen och resten av kvällen mumsar vi godis och leker.
Det var våran jul det. Kanske slänger upp ett par bilder på några utav dom fina sakerna jag fick i julklapp senare, vi får se!


nytt år, ny start!



Hello darlings! Som ni märkt så har jag varit frånvarande ett tag. Tog lite jullov härifrån, välbehövligt måste jag säga! Innan jul var det riktigt hektiskt i skolan, massor som skulle göras klart och redovisas. Sen spenderade jag jul och nyår hemma hos familjen (lite bilder kommer senare) och startade knappt datorn under dom dagarna.
Väl tillbaka i gbg så var det bara att starta tenta-racet! Två tentor är nu avklarade och lugnet har lagt sig för ett tag :)
Så, nytt år, ny start! Nu kommer det bli mycket bröllopsplanering här på bloggen eftersom det är mestadels det som snurrar i mitt huvud just nu. Den 18.e augusti ska vi äntligen få säga "ja" till varandra!


RSS 2.0