My birthday



Tar en paus från pluggandet och slänger snabbt in lite bilder från min födelsedag förra lördagen. Började med fin frukost på sängen tillsammans med älsklingen och massa fina presenter :) Sen blev det tekalas med vänner och skumpa förstås!
På kvällen gick jag och pojkvännen ut och åt (där jag gjorde fin entré genom att ramla i trappan!!!) och mötte senare upp lite folk för drinkar. Lyckad dag minst sagt, så tack pojkvän och vänner!


tentaångest

Om ni undrar vart jag håller hus så kan jag tala om att jag är mitt uppe i tentatider och pluggar för fullt. Har kännt mig cool lugn fram tills idag...Hallå ångest!!
Jag återkommer vid ett senare tillfälle :)

Nowhere



Jahopp, då var det måndag igen. Är det bara jag som tycker att tiden går läskigt fort? Va det inte augusti nyss typ? Fast egentligen har jag inget emot det. Vi kan gärna snabbspola framåt lite. Jag längtar redan till snö, julmys och pepparkakor. Och efter det kan vi skynda på fram till sommaren så jag äntligen får gifta mig med min älskling! Men men, vi får väl leva med regnrusket ett tag till antar jag.
För att liva upp den här små gråa och trista måndagen så unnade jag mig själv lite nya kläder. Ni har väl inte missat att Elin Kling och Nhu Duongs nya klädmärke Nowhere släpptes idag? Ni kan spana in plaggen här och shoppa loss här!
Själv klickade jag hem en klänning och den vita stickade tröjan :)


fredagsmys







God morgon mina fina! Idag vaknade jag på rätt sida och känner mig glad och utvilad. Det är annat än vad jag var igår kan jag tala om! Låg hela natten och vred och vände mig i sängen. Vid 05 försökte jag mig på att sova på soffan istället. Tänkte att ett miljöbyte skulle hjälpa. Men icke! 06 gav jag upp och satte mig framför nyhetsmorgon istället. Tanken var att jag 20 minuter senare skulle gå upp och åka iväg till skolan, men det var ju bara att glömma!
Så resten av dagen vandrade jag runt som en zombie och var på allmänt dåligt humör.
Senare på kvällen blev det fredagsmys med syrran och jag bakade lite kladdkaksmuffins som bot på min trötthet. Hon lagade mumsig laxpasta.
Idag blir det strax en tur till gymet för att jobba bort dom där extra kalorierna från igår!
På återseende!


Kanelbullens dag

Jag och lillasyster firar bullens dag med en liiiiten bulle, te och tända ljus!


monday morning


Collans fina halsduk från Cos får gärna flytta in hos mig i höst/vinter!

God morgon måndag! Jag lyckades försova mig i morse så det blev ingen skola för mig. Får ägna morgondagen till att plugga in det jag missat. Idag däremot ska jag och syrran äntligen fixa gymkort och spendera några timmar på gymmet i eftermiddag. Bröllopet närmar sig med stormsteg och om ca 5 månader är det dags att börja prova ut en klänning. Då måste jag vara i min absolut bästa form! Haha! Så nu blir det hårda tag en tid framöver ;)


dagens middag





Min m2b (man to be) var ute på äventyr i skogen idag och fick med sig ett gäng svampar hem.
En del av det blev en mumsig middag, resten fryser vi in till senare tillfälle. yummy!


Happy birthday cookie!







Igår firade vi Karin, som fyller år i veckan, med presenter, cupcakes, vin, tapas och mojitos!
En minst sagt lyckad kväll måste jag säga. Vi kom också att tänka på att vi har kännt varandra i 10 år i år! Så det firade vi också, haha!
Grattis igen kakan Karin!


RSS 2.0