dubbeltrubbel

Har äntligen landat hemma efter dubbelpass på jobbet och där emellan fix inför valborg. Huvudet känns tungt och jag känner redan för att krypa ner i sängen. Hade ju mycket hellre varit på vårmingel på Avalons uteservering som officiellt invigs idag, men med en tidig dag imorgon med så känner jag mig inte så manad till sånna äventyr. Nej, en lång varm dusch sen sova är planen ikväll.
Imorgon blir det grillparty med tjejerna och jag hoppas hoppas hoppas på lite solsken, men enligt vädergubben ser det inte så ljust ut, tyvärr. Vad har ni för planer för valborg?

ps. Idag tog lillsyrran körkort så vi säger GRATTIS  till henne!!

Nytt i garderoben




Långklänning (som va alldeles för lång! Måste läggas upp ca 10cm) och jeansshorts i boyfriend-modell. Allt från H&M.

Olsen



God morgon folks! Här försökte vi ta sovmorgon, då jag inte börjar jobba förens i em, men det gick sådär. Dom där jäkla måsarna skriker ju non-stop från sisådär åtta på morgonen. Men men, efter lite frukost i sängen så ska jag väl ta tag i dagen. Sola lite kanske? kom aldrig iväg i söndags. Vi får se.

Dagens inspiration, Ashley Olsen. Enkelt och fint! Jag måste hitta ett par snygga kilklackar snarast!

lazy day




pic: jakandjil.com/blog

Söndag lika med slappdag. Hemma hos oss händer det inte mycket. Kikar på Arn, ska kanske gå iväg och sola en stund (jobbar på brännan inför LA, vill ju inte gå med vinterbleka ben!) och sen laga middag med pojkvännen. Usch och fy för måndagen som väntar! Helgerna känns alltid på tok för korta och våren känns alldeles för kall. Jag längtar efter heta sommardagar och semester...bara 4 veckor kvar...suck!

beautiful



Fick en award av storasyster, bugar och bockar! Tanken är nu att jag ska ge awarden vidare till sju personer, men ingen av mina vänner bloggar mer än systrarna så jag skiter i det, hehe! Däremot kan jag väl bjuda på den andra delen av awarden där man ska berätta sju saker om sig själv...

• Jag hatar att träna och tycker allt utöver en skön promenad är pest och pina
• Jag är sjukt mörkrädd och sover ALLTID med täcket uppdraget över öronen, även när det är högsommar och svetten klibbar sig på ryggen.
• Jag har en tvångstanke om att jag måste kissa precis innan jag ska sova. Somnar jag inte direkt så måste jag upp på toa igen, oavsett om jag behöver eller ej.
• Min drömresa är att bila runt i Italien och bara äta och dricka gott hela dagarna.
• När jag var liten bestämmde jag mig för att när jag blev "stor" skulle jag flytta till Göteborg och där skulle jag träffa min stora kärlek och vi skulle gifta oss! Hur otroligt är det inte att det faktiskt blev så?!
• Jag har extrem telefonfobi (ja man kan faktiskt ha det!) och svarar aldrig i telefonen om jag inte känner igen numret, och blir skit nervös av att ringa till typ frisören och boka tid.
• När jag är uttråkad eller lite deppig älskar jag att baka. Funkar lite som terapi för mig. Min stora idol är ju Leila Lindholm :)
 


Burned!



Oooops! Va visst nån som satt för länge i solen idag. Jag underskattade solens styrka...minst sagt :D Syns inte så tydligt på bilderna, men jag är röd som en kräfta i ansiktet!

guestbook




Lite idéer på vad man kan ha istället för en vanlig tråkig gästbok på sitt bröllop. Hitta något fint som passar temat på bröllopet som folk kan skriva på, som t ex en guitarr eller en åra. ställ fram en gammal skrivmaskin, en hög med vykort eller min personliga favorit, ett träd där gästerna kan hänga upp hälsningar på små söta lappar!

Årets första...



Idag trotsar jag förkylningen och beger mig utanför hemmets väggar. Att få ta på sig riktiga kläder känns underbart! Långkjolen åkte på tillsammans med b-friends randiga tröja, till det blir det converse och skinnjacka. Har även invigt klockan jag fick i förlovningspresent. Gör sig bra tillsammans med favvo armbanden!
På agendan idag står veckohandling och sedan årets första grillfest, yeay! Som jag har längtat :D

boooring!

Här har vi sjukstuga...igen! Undrar vilken gång i ordningen jag drabbas av någon jävla förkylning det senaste halvåret, fjärde? Vilket som så har jag helt missat det fina vädret och bara legat i sängen och gömt mig under täcket dom senaste två dagarna. Likaså ikväll. Kör ett Sex and the city maraton, dricker te och käkar scones medans mannen min mjukstartar från sin sjukskrivning med lite jobb ikväll. Tråkigt värre, men vad ska man göra? Kan ju inte direkt locka hit mina vänner heller och smitta ner dom. Fan så uttråkad jag är!

lista

10 FAVORITER
Färg:
puder
Mat: ost, grillat, bröd, pasta...eller det mesta kan vi väl säga ;)
Band: Kent
Film: Amelie från Montremartre, The notebook, stulen skönhet..m.m.
Bok: hmm...har nog ingen.
Sport: Är ingen sportig person, men en powerwalk kan vara rätt najs.
Årstid: Vår
Veckodag: Lördag
Glassmak: Ben & Jerry´s half baked eller baked alaska
Tid på dygnet: Förmiddag


9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
små grinig och trött
Smak: ingen alls
Kläder: leopardleggins, vitt linne, svart hoodie (min sjukuniform = så bekvämt som möjligt)
Bakgrund: Tvn som visar Anna Anka söker assistent
Nagellack: genomskinligt
Tid: tio över åtta
Omgivning: Säng, tv och pojkvännen som ligger brevid
Irritationsobjekt: Min förbannade näsa som inte vill sluta rinna!


6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Nej
Varit med på TV: Nej
Kysst någon du inte känner: Ja


3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
Pojkvännen och syster ett och två
Du tycker om: Pojkvännen och systerbarnen (tycker dock om bra många fler än så)
Du inte gillar: jag nämner inga namn, hehe


2 VAL
Kaffe eller te:
Kaffe
Vår eller höst: Vår


1 ÖNSKAN:
Att värmen håller i sig och att tiden fram till LA-resan går fort! Jag är sååå less på vardagen just nu.


Dagmar dress



Åh vad jag tycker den här klänningen från Dagmar är fin! Klämde och kände på den inne på Grandpa här i Göteborg för några dagar sedan och den är ännu finare i verkligheten. Ryggen är så underbar på den. Hade en idé om att någon av min brudtärnor skulle ha den på bröllopet eftersom den är i helt rätt färg och material. Men dessvärre är det ingen av dom som nappat. Jakten går vidare...men ett litet tips till er som inte har lika kräsna tärnor som jag ;)

lunchtime



Jag sitter och sippar på en smoothie och knaprar knäcke till lunch. Ska strax iväg till jobbet (hade gärna varit hemma idag då jag fått en mysig förkylning på halsen). Fast solen skiner för full där ute så känner jag mig ganska opepp. Vill liksom bara bort ett tag, semester skulle sitta fint! Vilken tur att jag snart får ta mina resväskor och bege mig över atlanten.

100413



Nyss hemkommen från jobbet. Sitter i köket, lyssnar på Håkan, äter knäcke med keso och äpple, dricker kaffe och lägger upp auktioner på Tradera (du hittar dom här!). Vad sysslar ni med en dag som denna?

the gifts


Förlovningsfesten




bubbel och klackar!

Tjoho! Nu tar vi helg! Efter ett jäkla slit på jobbet i veckan (Göteborg har påsklov = smockfullt i hela stan!) så har jag äntligen lite ledigt. Tre härliga dagar i, förhoppningsvis, fint vårväder. Imorn kommer systrarna ner och vi värmer upp helgen med lite mat och kanske en öl? På lördag har vi våran förlovningsfest för alla nära och kära. Cocktailparty med bubbel och drinkar, jajamensan! (Föräldrar, vi har planerat att fira med er någon helg uppe i Sthlm. Middag med båda familjerna. Hör av er om när det kan passa!) Åh så jag längtar. Vill trippa runt i klackar och min nya Acneklänning redan nu!
Söndagen bjuder på hotellfrukost/brunch innan folket beger sig hemmåt igen. Kanon helg, eller vad?!
Nu ska jag städa och göra fint. Lillasyster sover hos oss så hon ska slippa dammråttorna som sällskap, hehe.

jump!



Sofi är himla söt i sin jumpsuit från H&M! Vilken tur att jag redan hade klickat hem den, haha!

make a wish





För alla er som frågat, här kommer lite fler önskningar...

* Vattenkokare OBH Nordica Piano white
* Överkast Astrakan, Beige bomullssammet, IKEA
* Skålar Margrethe, svarta (ej 4 liter som vi redan har!)
* Vaser, Ikea
* Brickor med Muminmotiv från Opto design (finns att köpa på bl a Åhléns och Cervera) Den gröna och vita är favoriterna, gärna i lite större modell.


mat mat mat



Min man är duktig han! När jag kom hem efter jobbet igår så hade han dukat upp en mumsig påskbuffé. Efter det, godis såklart! Vi har precis kalasat på resterna till lunch idag :D
Nu blir det en promenad, sen fika! Efter helgen blir det sallad i en månad, jag lovar....kanske ;)

open up



Glasserien Open up från Chef & sommelier står högst upp på önskelistan av förlovningspresenter. Så snygga! Finns att köpa här!

kungligt



Jag och fästmannen min var på NK igår och kikade efter saker att önska oss i förlovningspresent. Hittade inget speciellt som föll oss i smaken. Däremot kan jag tipsa om två fina serviser till er som letar sånt till bröllopet. Den översta är från Vera Wang, den andra är den officiella bröllopsserien som designats åt Kronprinsessan och Daniel.

happy easter!



April är här, äntligen en riktig vårmånad (får vi ju hoppas i allafall!). Dessutom skärtorsdag idag. Blir inte mycket påskfirandes här i år. Jag jobbar långfredag, påskafton och annandag påsk. Men en påskmiddag ska vi nog kunna klämma in och liiite pynt har jag faktiskt. Påskris (med egengjorda dekorationer av gamla armband som gått sönder) och påskliljor. En massa godis ska jag nog också hinna med ;) Glad påsk!

RSS 2.0