Hej från L.A!


Här bor vi, på O Hotel


Första dagen spenderades i Melrose


Shopping!


Kylen är laddad med vitamin water, vatten, frukt och yoghurt :D


Middag på water grill


Efter många om och men fick vi tag på en bil!


Lunch på Urth caffe


Middag på comme ca


Santa Monica beach


Santa Monica pier


Utsikt från piren


Lunch i Santa Monica


Världens godaste smoothie från Jamba juice!

fly away with me



Nu har jag vinkat av pojkvännen (som kommer befinna sig i sin hemstad dom kommande veckorna), packat färdigt, slagit igen resväskan och sitter nu och väntar på att tåget ska ta mig hem till Uppsala. Imorgon 07.00 sitter vi på planet på väg till la la land, änglarnas stad, LOS ANGELES!
Vi ses där!


På spaning i L.A



En liten lista på vad som ska spanas på i änglarnas stad...

1. Nya Converse! Mina nuvarande håller på att falla sönder. Är dessutom sugen på ytterligare ett par, gärna låga nayvblå.
2. Smått och gott från Marc by Marc. Armband, väskor, paraplyn, pennor, plånböcker m.m. Här kan man hitta massor av skoj!
3. Solbrillor, gärna den här modellen från Ray-Ban.
4. Undies från Victoria´s secret
5. Skor från Steve Madden

Sen känner vi ju mig så alla förstår ju att listan kommer bara blir längre och längre och längre...;)

packa pappas kappsäck



Just nu pågår packning för fullt. Bara ett fåtal dagar kvar innan vi korsar atlanten! Jag föredrar att vara ute i god tid så jag får en översikt över vad som ska tvättas, sys osv. Dessutom vill jag ha helgen fri till mys med pojkvännen :D

B-day no.3



Älsklingens födelsedag idag! HIPP HIPP HURRA! Vi har ätit frukost i sängen, tagit en promenad i solen, matat ankungarna i ån här utanför, haft tårtkalas med vänner, smaskat smörgåstårta till middag och druckit bubbel. Myspys på hög nivå!

pink macarons



Jag har spenderat eftermiddagen med att baka inför pojkvännens födelsedag på tisdag. Kanelbullar och macarons med hallonsmak!


party party






Lite pics från gårkvällen. En lyckad tillställning, med lite för mycket dricka för vissa, hehe! (jag pratar inte om mig själv) Men vi hade trevligt och avslutade kvällen på grill del mundo.
Idag ligger jag och älsklingen i sängen och käkar frukost och bara njuter av att vara lediga. Är dock butter över det dåliga vädret. Varför har alla fått ha sommarvärme i helgen när allt vi får är bara regn?! orättvist!

B-day no.2




Idag fyller lillasyster 20 år! HURRA HURRA HURRA! Tråkigt nog så är jag inte med och firar, men hoppas du får en toppen dag med familj och vänner! Vi firar i L.A senare ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan gå på ett annat kalas. See ya!

B-day no.1



Dagen kallar, så det är väl bäst att jag tar mig upp ur sängen och möter upp R för en lunchdejt. Hon fyller år idag, Happy B-day baby! (först ut av alla 4 som fyller år dom kommande dagarna) Efter det till jobbet, sen hem och dö i sängen. Tycker minsann att jag har varit riktigt duktig den senaste veckan, jobb på heltid, träning tre gånger, presentshopping, planering av resan och typ noll med sömn. I helgen ska jag sova sova sova, fira R, sen sova sova sova :) Bara 10 dagar kvar till semestern...jag ränknar minuterna!


sweet


one more slice



Yes please! Om någon vill ge mig en present bara sådär så vill jag gärna ha Leilas nya bakbok :D

För övrigt har det inte hänt mycket här idag. Regnet har öst ner så dagens planer på promenad och solning fick ställas in :( Lite presentshopping fick jag ordnat alla fall. Nu sängen! Ska upp till jobbet imorn (Jag är ju tyvärr inte en av er som har en härlig långhelg denna vecka).

tisdag

Livat va det här!...Eller inte. Sorry för den dåliga uppdateringen, men det känns som att jag jobbar 24 timmar om dygnet nu för tiden. Och gör jag inte det, hör och häpna, så tränar jag! Stavarna och jag har blivit bästisar :D Och till alla er som tror att det bara är gamla tanter som går på söndagspromenad med stavar så har ni fel! Det är så sjukt jobbigt om man håller högt tempo och går i terräng, så det så! Efter två intensiva promenader i helgen så har jag varit tvungen att ta några dagars vila, min kropp värker som satan!
Vilket fall så har det resulterat i att min energi till bloggen har varit bortblåst. Dessutom har det inte hänt något spännande alls i mitt liv dessa dagar så jag hade ändå inget att berätta, haha!
Nu är det tisdag morgon och jag sitter och planerar min packning lite smått inför semestern (minder än två veckor nu, yeay!). Ska snart plocka ihop mig själv och gå till jobbet (suck, fy, usch och blä). Dagens positiva är alla fall att solen skiner...kommer värmen snart också????

stavstavstav



Över en timmas stavgång i Delsjöområdet, det är väl ändå värt en applåd?! Speciellt när det är lördagkväll och regnigt.
Har precis tagit en varm dusch, smällt i mig en stor sallad och ligger nu och känner hur det bränner i lår och rumpa, NAJS!

islatte



Dagens to-do-list blev lite längre än planerat. Satte igång med riktig vårstädning här hemma. Så nu är golven skurade och fönstren putsade, det ni!
Just nu slappar jag med en islatte och väntar på att mannen min ska komma hem med sushi.

colourful



God morgon på er! Jag startade den här lediga dagen med lite shopping (vad annars?), hehe. Fick bli en bikini. Slog till på något riktigt färgglatt, känns väldigt passande på Malibu Beach, eller hur? Nu får jag hålla tummarna för att den ska hitta hit innan jag åker.
Dagen för övrigt ser ut så här:

* Tvätta ett berg av kläder
* Sola
* Leta presenter till alla 711 personer som fyller år i maj!
* Ta en promenad

perfektion



pic: emsedge
Klänningen, skorna, ljuset...perfektion!

Hej på er! Solig onsdag nere i Göteborg. Saknar dock värmen! Ska det inte vara maj nu? Känns mer som mars med den här kylan. Håller med Emma, det är dags för sommarvärme och svala klänningar.
Jag har precis kommit hem från en frukostdejt med tjejerna, mellanlandar lite här hemma innan det bär av till jobbet senare i em. Efter det väntar två lediga dagar, wiho! Kan behövas, jag vill ju bara sova...

klackar i vårsolen



Måndag idag, känner lite "blä-känsla" över det. Jag vill ju bara vara ledig! Tre veckor kvar till den efterlängtade semestern, får väl stå ut I guess. Jag ska strax kila iväg till jobbet. Måste bara slänga på mig lite mer anständiga kläder, sedan snabbt förbi posten och posta ett liiite försenat traderapaket.
Om jag hade fått välja så skulle jag ha klätt mig i klackar idag och traskat runt i vårsolen, gärna med små söta strumpor i...nåja, en anna dag.
later!

Dop


Valborg


RSS 2.0