Lördag

Jag har fortsatt sjukstuga här hemma medans mannen är iväg och jobbar hela långa dagen/kvällen/natten. Det sämsta med att ha en man i restaurangbranschen är definitivt att han aldrig är hemma och tar hand om mig när jag är sjuk :( buhu! Nejdå, jag klarar mig ganska bra och han fyller på matförrådet när han väl är hemma så det går ingen nöd på mig. Dessutom är solen och plusgraderna tillbaka här i götet så det blir nog en helt ok lördag ändå.

Imorgon kommer lillasyster hem från sin låååånga resa, jippie! Syrran, se till att boka in en tågbiljett ner hit med det samma!

drömmer mig bort



högst upp på brudklänningslistan ligger just nu den här drömmen från Elie Saab...oh so lovely!

Fredagkväll och jag sitter ensam hemma och är sjuk :( Känns sådär kul. Och inte blir det bättre av den förbannade snön som kom i natt heller. Vi som hade vår med 8 härliga plusgrader i veckan! Riktigt taskigt måste jag säga!
Jag fördriver tiden med att bläddra i bröllopstidningar och drömmer om den perfekta klänningen, varvat med sex and the city boxen. Kunde varit värre ;)

that's life

Solen skiner idag också och man märker att våren är här på riktigt nu. Ingen snö kvar, sopade gator, knoppar på buskar och träd och, bäst av allt, invigning av converse och skinnjacka! Säkert vårtecken, haha!
Tyvärr har jag inte njutit fullt ut av det fina vädret idag. Städdag här hemma. Tvätt, disk och dammsugning. Sånt är livet. Men förhoppningsvis är det en strålande dag imorn med och då blir det powerwalk och kaffe i solen.

easytone



På tal om powerwalk så skulle jag behöva ha ett par nya träningsskor. Dom jag har nu är ett antal år gamla och börjar bli slitna. Vill egentligen inte lägga pengar på sånt då jag inte tränar så värst mycket mer än promenader då och då. Men jag har fortfarande kvar pengar som jag fick i present. Tanken var en ny vinterjacka, men eftersom jag inte hittat någon kanske ett par träningsskor skulle vara en bra investering. Jag har kikat på Reebok easytone ett tag nu och väljer mellan dessa tre modeller. Vilka tycker ni är snyggast?

saker att se fram emot

Oj oj, tiden springer visst iväg. Vi har varit bortresta den senaste veckan och tanken var givetivs att jag skulle uppdaterat under tiden. Men så blev det tyvärr inte. Vi kopplade bort allt och bara hade semester med pojkvännens familj upp i Katrineholm.
Men nu är vi tillbaka och fit for fight! Idag skiner solen med hela 6 härliga plusgrader. Det blir en powerwalk för min del och sedan iväg för en kaffe på stan med Becka. Känns bra med lite ny energi i bagaget och nu ser vi fram emot en bra vår!
På söndag kommer lillasyster hem från Asien, yay! Som jag har längtat :) Hon har dessutom en del presenter till mig ;) Sen blir det snart en weekend med skidåkning. Saker att se fram emot med andra ord!
Nu, en till kopp kaffe sen iväg ut i solen.

Pleats



pics: stylescrapbook.com



pics: sofis snapshots

Plisserade kjolar är fint, men jag klarar inte riktigt av den där mellanlängden som det finns mycket av i butikerna nu. Ni vet dom som går till mitten av vaden ungefär. Jag som är relativt kort ser ut som en liten tant i den längden, haha! Nej, antingen ska det vara den korta modellen eller som den här ovan, hellång. Den är ju så fin! Färgerna, materialet, längden, perfekt! Sitter fin fint på Andy från Style scrapbook och Sofi Fahrman. Finns hos topshop för den som är intresserad.

Just nu är jag sugen på...



sommarfräknar i ansiktet...



blonda slingor i håret...



orangea läppar och stora solbrillor...



väska från Céline.

(pics: carolines mode)

Söt ska sött ha



Ibland är jag mer sugen på sött än riktig mat. Speciellt om jag är ensam hemma, är så fruktansvärt tråkigt att laga mat till sig själv. Baka är mycket roligare! Idag var en sådan dag. Så till middag blev det lemon poppy seeds cupcakes :) Frostingen räckte dock bara till fyra stycken så nu har jag frysen full med mumsiga citron cupcakes. Perfekt när det kommer fikabesök!

Pärlhyasint



Förra året var det små påskliljor, i år är det små vita pärlhyasinter som sprider vårkänslor i vårat kök. (ja när de slår ut vill säga) Dom fina zinkhinkarna köptes på IKEA för en mycket liten peng!

RSS 2.0