Sthlm shopping



Blev ingen större shopping för min del i Stockholm. Allt jag hade planerat att kika på passade inte alls. Det jag kom hem med var den här vintage clutchen från Beyond retro och en nya sjal från H&M som kommer sitta fin fint tillsammans med skinnjackan i vår.

celebration



Sushi och champagne är det rätta sättet att fira en förlovning! Det enda som fattades var givetvis min älskade andra hälft som fortfarande ligger kvar i sjuksängen. Du var saknad my love!

Stockholm



Vinlunch efter några timmars shopping



Öl innan konserten



Skål!



Lillasyster













Bäst från låtlistan var Vinternoll2, Kärleken väntar, Socker, Musik non stopp, Töntarna, Idioter och avslutet med Mannen med den vita hatten.

Utan dina andetag



jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag


far å flyg å rid å ränn

Jag flänger runt som en yr höna här hemma. Är så satans trött (har jobbat tidigt idag och ska tillbaka strax för ännu ett pass innan jag tar helg!) men finner ändå ingen ro till att lägga mig ner och vila. Städ, tvätt och plock i ett sedan jag kom hem för ett par timmar sedan. Oron kryper i kroppen på mig och jag har nog kollat mobilen sjuhundraelva gånger. Försöker hålla mig sysselsat för att inte tänka för mycket. Min älskling ligger på operation och jag väntar på att få höra hur det har gått. Ber en stilla bön att han ska komma hem hel. Olidlig väntan...

vintage



Idag gör jag en mellanlandning här hemma då jag åter igen har tagit på mig att jobba dubbla pass på jobbet. Tur att den här veckan bli kort för min del eftersom jag på torsdag beger mig hem till familjen. Långledigt är precis vad jag behöver just nu!
För att skingra tankarna lite (det bär av till sjukhuset för pojkvännen senare ikväll. Imorn blir det operation. Inte det roligaste att tänka och fundera på) så spanar jag runt i nätshoppar. Lönen är ju nära nu, nästan så man kan ta på den, haha! Och på fredag blir det shopping i el stockholmo.
Förutom kjolen på Urban outfitters och klänningen på topshop så ska jag spana efter den här väskan, även den från topshop. Har länge letat efter en snygg mindre väska, gärna i lite vintage stil, med lång axelrem. Här har vi ju det jag söker!
Nu, powernap!

Stanna världen en stund











Här var det insnöat för hela slanten! Hela helgen har kollektivtrafiken stått still och det har varit i princip omöjligt att ta sig någonstans längre än det som ligger på gångavstånd. Märklig känsla att se folk åka skidor mitt i storstan, haha! Men ändå helt underbart! Världen stod stilla för en stund här i götet.
Jag och pojkvännen har passat på att mysa och kramas extra mycket dom här dagarna. På onsdag blir det dags för operation för honom och efter det blir det en tid då vi inte kommer kunna hitta på så mycket. Igår låg vi inne hela dagen, åt massa gott och kollade på film. Snöstormen utanför lockade inte till utgång överhuvudtaget. Men idag sken solen och väderet var helt underbart. Vi gjorde ett besök på Universeum, Naturhistoriska museet och på eftermiddagen bjöd vi över vänner på varm choklad och kanelbullar. En perfekt helg!



dot dot dot



Nästa helg kommer jag befinna mig längre norrut i landet, närmare bestämmt min hemort Uppsala. Jag och systrarna kommer gör ett besök i huvudstaden också för att gå på konsert, shoppa och ha lite kvalitetstid. Ett givet stopp kommer bli Urban Outfitters, för den här urfina prickiga kjolen vill jag ha!


wood



Träklackar är snyggt och dessa pjäser från Zara får mer än gärna flytta hem till mig! Jag ska minsann haffa ett par om jag kan. Klockrena till våren, speciellt för korta lilla jag som gärna svävar några cm extra över jorden ;)

spring feeling



Jag är inget fan av Sisters överhuvudtaget. Har alltid tyckt att deras kläder kännts lite för "tantiga" för min smak. Nu till våren har dom tydligen gjort en ny satsning för att vara "mer i tiden", som dom själva beskriver det. Tror fortfarande inte att det är något för mig, men deras kampanjbilder med Malin Åkerman är väldigt fina! Vår i NY ser verkligen lockande ut just nu. Känns såå långt borta när snön bara förtsätter att vräka ner från himlen...suck!


The dress



Vi är bjudna på bröllop i augusti och jag har redan börjat spana efter potentiella klänningar att ha på mig. Lite tidigt kanske, men va fan :D Hur som helst så såg jag den här godbiten hos Elin och föll pladask! Hur underbar är den inte?! Vill ha! den finns på Topshop för den som är intresserad.


Världens bästa





Men hallå! Jag har ju helt glömt bort att visa er vad jag fick i alla ♥-dag present av b-friend. Vi skulle egentligen skippa allt det där med presenter och bara unna oss en mysig middag ute, men eftersom jag har världens bästa pojkvän så fick jag paket ändå, tihi!
En Acne t-shirt fick jag och åh så glad jag är för den! Kommer användas flitigt i vår/sommar.

Nu ska jag få i mig lite lunch, sen blir det jobb och möte. Ha en fin dag!

fettisdag



Idag hade jag och älsklingen en ledig förmiddg tillsammans, det firades med semlor, fettisdagen till ära. Mumsigt! Var dock kanske inte det smartaste att skippa lunchen och sluka en semla istället. Kände mig smått illamående efteråt, hehe. Nu är jag hemma igen efter jobbet och myser ensam i sängen. Känner mig sjukt less på vintern och svär åt vädergudarna som har skickat ner mer snö hela dagen :(


addicted?

Här är det lugn hemmakväll som gäller. Har haft en dunkande huvudvärk hela dagen (så går det när man är stressad på morgonen och inte har tid med morgonkaffet! Beroende? Jag?) så jag känner mig jäkligt sliten. Efter lite rester av kinamaten från igår och en lång varm dusch så väljer jag att krypa ner under täcket. Slö kollar lite på melodifestivalen i väntan på filmen på fyran som börjar 21.30, En ung Jane Austen. Och nej, jag tycker inte melodiskiten är bra, även om Andreas Johnsson är rätt trevlig att se på ;)
Fan va sugen jag blev på smågodis nu! Tur att jag är aldeles för trött för att ta mig till affären, har blivit allt för mycket gotta den här helgen. Och mer ska det bli. Är ju alla hjärtansdag imorn. Restaurangmys står på schemat efter jobbet! Hur firar ni?

Hjärta ♥





Idag kom brevbäraren med det här fina kortet från mina två syskonbarn! Sötnosar! Åh så glad jag blev, tack! ♥ Och tack mamma jenny som jag misstänker har hjälpt till en hel del ;)

Om ni gillar kortet och är på jakt efter en duktig kortdesigner till bröllop, födelsedag m.m. så kan ni kontakta henne här!

Dagens detalj..


Prickigt! Piggar upp vardagen med fina strumpisar. Till det har jag svarta shorts (som jag förövrigt inte kunnat ha..hmm...typ aldrig, haha! Klämde åt i midjan redan då jag köpte dom men nu passar de perfekt! ) och oversize kofta, allt från H&M.
Ni får nöja er med en huvudlös bild idag för jag är helt osminkad och ser riktigt trött och glåmig ut :D

Idag har jag varit super duktig och städat hela lägenheten riktigt noga! Fortsätter min dag med att handla och sedan laga mat åt min älskling. Härliga sysslor när man är ledig, hehe.


jeans



Tjingtjing! Gör ett pit stop här hemma. Har jobbat ett pass nu på morgonen och ska tillbaka för ytterligare ett på em. Vad gör man inte för lite extra klirr i kassan? Jag är jäkligt trött just nu, men det är det värt. En liten powernap så är jag nog på G igen. Dessutom är jag ledig torsdag-fredag.
Jag myser runt i b-friends jeansskjorta. Har man inte råd att köpa nytt funkar det utmärkt att shoppa loss i pojkvännens garderob, haha!

Förutom massor av jobb så har vi fått goda nyheter här i lilla familjen idag! (mer om det en annan gång) Fasiken va det här året verkar bli bra :D

Update:
Nej jag är inte gravid! Utan den goda nyheten handlar om pojkvännen som fått en väldigt viktig operation inbokad månader tidigare än väntat. Så..nu vet ni det :D

Glam

God morgon på er! Eller nja...när jag drog upp rullgardinen imorse så kändes morgonen inte så vidare god. Grått och mulet...trist! Sånna här dagar drar jag helst täcket över huvudet igen och fortsätter sova. Men men, jobbet kallar även idag. Dock inte förens till eftermiddagen så jag myser vidare med mitt kaffe i sängen, hehe.

Föresten, såg ni premiären av Glamourama igår på Tv3 play? Jag säger bara OMG! Tjejerna lever ju verkligen upp till bilden vi har av stureplansbrudar. Korkade och ytliga partyprissar. Oh well...vi kan ju inte förneka att det ÄR underhållande att skratta åt det hela. Den absurda världen dom lever i. Jag kan nog säga redan nu att jag kommer fortsätta titta, tragiskt men sant, haha!



I väntan på vår



Jag är nog inte ensam om att vänta på att våren ska börja blomma...

militärgrönt


I vår vill jag ha en militärgrön parkas att vara med skinnjackan. Den här från Monki är perfekt! Lagom längd och inga onödiga detaljer, det gillas!

Nu, åter till project runway...

cheese!



Gårdagens middag blev ett gäng ostar på Avalon, mumma! Nu har jag bråttom bråttom iväg, måste kila! Dags för brunch :D

en dagens på kvällen



Ja men varför inte köra en dagens så här på kvällskvisten? Jag är på väg ut med R för att dricka en drink eller två...eller tre, hehe!
På mig har jag kjol från monki, pojkvännens t-shirt (köpt i NY), halsband H&M, ring Gina och röda naglar...katsching!

polkadot


bilder: urbanoutfitters.co.uk

Apropå shopping så ger den här blusen mig seriösa cravings! Åh vill ha! Spara var det ja...damn it!

shoppingstopp!




Tog en snabb sväng på stan efter jobbet idag, eller en sväng förbi H&M snarare. Fanns ju massor av fint! Blev lite ledsen att jag givit mig själv shoppingförbud just nu, men samtidigt så kommer jag ju få shoppa loss i LA senare. Bara att hålla ut! Any ways...hade jag haft pengar att spendera hade dessa plagg fått följa med hem pronto! Idag blev det dock bara ankelbootsen som fick följa med. Ett par skor var nödvändigt och inräknat i månadens budget så det var tillåtet (speciellt till priset 299kr), haha!

Hej! det är jag som hör av mig..

Hej alla glada! Här är jag och jag lever, haha! Har varit full rulle här så det har inte funnits varken tid eller inspiration till att blogga. Men resten av veckan kommer det lugna ner sig så förhoppningsvis kommer ni se lite mer av mig här på bloggen. bra va?!
Planerna dom kommande dagarna är att jobba lite till, en soft kväll med M på fredag, drinkar på Avalon m R på lördag och brunch på Incontro med F och H på söndag. Kalas!

RSS 2.0