winter coat


pics: lindex.com, topshop.com

Som vanligt så här års är jag på jackt efter en vinterjacka. Har en päls och en svart kappa med luva från förra året. Den här gången vill jag ha en lite roligare kappa/cape. Gillar den första med ullkrage och skinndetaljer. Eller ska man satsa på en grå, som den i mitten? (Såg den på Cecilia Blankens och den ser riktigt fin ut på)Eller kanske en klassisk svart utan luva? Hmm..tåls att fundera på. Ska kika på den första i London. På torsdag bär det av!

masked

 

Eftersom jag inte är hemma den helgen då jag fyller år tänkte jag fira med vänner helgen efter. Vilket blir på Halloween. Därför tänkte jag kanske ha ett maskeradparty för första gngen i mitt liv! Kan ju faktiskt vara riktigt kul! Men då skulle jag vilja ha lite mer glamorös maskerad än clowner och spindelmannen typ. Lite som på bilden ovan. En snygg klänning och lite lagom utklädd. Vad tror ni om den idéen?


car


Fina rosor till min duktiga pojkvänn! Vem har sagt att bara flickor blir glada av blommor? ;)

Idag är jag ledig. Tar igen mig efter några nätter med dålig sömn. Här om natten lyckades jag sova 1 timme! Somnade av ren utmattning kring 05 och klockan ringde 06 då det var dags för jobb. Jäklar va trött jag var den dagen. Vet inte vad det är med mig, men min kropp vill helt enkelt inte ligga stilla och sova, hur trött jag än är. Riktigt jobbigt!

Igår firade jag min älskling som klarade uppkörningen och äntligen har fått sitt körkort! Lagade en riktig gourmet middag, med vin och tända ljus, mysigt värre! Lite vardagslyx är aldrig fel.
Så nu ska lilla familjen eventuellt skaffa bil.

London calling


Gillar Collans outfit! Dom där röda klackarna ska jag spana efter på New Look i London ;)


Hallå söndag! Så jäkla najs att vara ledig. Jag är trött som tusan och planerar ingenting annat än att ligga kvar i sängen idag och mysa med mig själv och pojkvännens dator (ja jag snodde hans när min tvärdog här om dagen. Leva utan går ju bara inte!). Har precis bokat Londonresan. Den 21 bär det av med familjen. Åh vad jag längtar. Har ju aldrig varit där, så nu ska det planeras så vi inte missar några godbitar. Lillsyrran som var där förra året får leka guide :) Vill gärna hitta någon bra restaurang som vi kan fira min födelsedag på, tips någon? Sen blir det shopping givetvis, afternoon tea, sevärdheter, drinkar m.m.
Perfekt!


R.I.P

Just nu är jag så sjukt jävla förbannad! Jag spenderade halva natten och hela morgonen med att försöka rädda det som rädda kundes av min dator som helt plötsligt bestämt sig för att gå och dö. Tro mig, det var ingen lätt match! Datorn var en underskattad motståndare. Det började med lätt irritation, gick över till att bli förbannad, frustrerad, jävligt less, sen förbannad igen. Jag slet mig i håret, skrek rakt ut, la mig under täcket och grinade en stund av ren hopplöshet. Jag bad en stilla bön, tog ett djup andetag och startade om datorn för 511:e gången....men icke!
Från blåskärm till svartskärm. R.I.P fina (förbannat irriterande) rosa dator. Det var 5 fina månader vi hade tillsammans.

(Om någon vill föröska sig på att hämta hem den från himlen igen så är det välkommet!)

By me a bag


Väska från Marc by Marc Jacobs

Till vänster: väska från chapnlle.com  Till höger: Alex bag Mulberry, net-a-porter.com


Ibland är det riktigt skönt att vara ledig en måndag, även om ingen annan är det. Lite tid för sig själv är aldrig fel. Och med en kaffekopp i sängen så blir morgonen perfekt ;)
Jag ligger just nu och spanar på väskor på nätet. Den här super fina väskan från MBMJ ligger högst upp på önskelistan nu till födelsedagen. Fast helst i den svarta varianten. Känns mer användbar i svart.
Jag skulle inte heller tacka nej till en Alexa bag från Mulberry. Men med tanke på den lite överdrivna prislappen så är det inte så troligt att den flyttar hem till mig. Däremot finns det riktigt fina kopior hos chapnlle.com!

insomnia




Japp, det är ungefär så här jag känner mig idag...Har haft problem med sömnen den senaste veckan och det driver mig till vansinne! Idag blir det en dag på soffan med andra ord. Så lite ansträngning som möjligt. Kanske en kopp té och en bra film.


RSS 2.0