New York del 2

Herregud, det märks att man är trött. Glömde ju bort hälften av det vi gjorde första dagen. Efter frihetsgudinnan så va det som sagt lunch och lite shopping på Century 21, sen tog vi metron upp till Columbus circle där Trump tower ligger. Promenarade därifrån till American museum of natural history. Tror vi spendarade ca 4 timmar där inne! Det va enormt och har man en pojkvän som äääälskar museum så tar det lite tid :)


Trump tower                          Älsklingen på american museum of natural history

Sen blev det en lång promenad ner för Brodway...



Vi passerade bland annat stället där dom spelar in Late show whit David Letterman, massor av pretzelstånd och jag var ju bara tvungen att smaka, haha! Sen var vi inne på en jätte stor Toy´s R us butik som var super skoj. Kolla in karusellen bakom mig som små barnen fick åka i !
sen bar det av hemmåt, och tro mig, fötterna värkte som tusan efter den här promenaden på över en mil. Efter lite vila kom systeryster och kusinen lagom till middagen som avnjöts på en italiensk restaurang i närheten av Empire state buildning. Kvällen avslutades med en underbar utsikt från 86:e våningen på Empire.

  
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0